Macan
Från 730 000 kr
195 kW/265 HK
Effekt (kW)/Effekt (HK)
6,4 s
Acceleration från 0 - 100 km/h
232 km/h
Maxhastighet
WLTP*
10,7 – 10,1
l/100 km
243 – 228
g/km
Macan T
Från 780 000 kr
195 kW/265 HK
Effekt (kW)/Effekt (HK)
6,2 s
Acceleration från 0 - 100 km/h
232 km/h
Maxhastighet
WLTP*
10,7 – 10,1
l/100 km
242 – 229
g/km
Macan S
Från 830 000 kr
280 kW/380 HK
Effekt (kW)/Effekt (HK)
4,8 s
Acceleration från 0 - 100 km/h
259 km/h
Maxhastighet
WLTP*
11,7 – 11,1
l/100 km
265 – 251
g/km
Macan GTS
Från 970 000 kr
324 kW/440 HK
Effekt (kW)/Effekt (HK)
4,5 s
Acceleration från 0 - 100 km/h
272 km/h
Maxhastighet
WLTP*
11,7 – 11,3
l/100 km
265 – 255
g/km
Tillbaka till början
Macan S
 
Nya Macan T.
Skapar accenter där andra försvinner i mängden: nya Macan T.
Ungdomlig, dynamisk och urban med omfattande serieutrustning, modellspecifika designkännetecken – och naturligtvis en Porsche-typisk prestanda.

Snabbare, vassare, sportigare. Precis din stil.
I sin senaste generation är och förblir Macan den ultimata sportbilen i klassen kompakta SUV:ar. Upplev en bil med karakteristiska sportbilskonturer full av spännande nyheter för dig som uppskattar innovation, minimalism och dynamik. Vågar du ta nästa steg? Dare foward.
Porsche - Ny design på framkjol och frontspoiler.
Ny design på framkjol och frontspoiler.
Porsche - Karakteristiska Macan sideblades i ny design.
Karakteristiska Macan sideblades i ny design.
Porsche - Det nyutvecklade bakpartiet med svart diffusor.
Det nyutvecklade bakpartiet med svart diffusor.

360° exteriör.

Advanced Cockpit erbjuder ett modernt reglagekoncept som är typiskt för Porsche.
Advanced Cockpit erbjuder ett modernt reglagekoncept som är typiskt för Porsche.
Porsche - Ny rattgeneration: uppdaterade rattalternativ med perfekt kontroll och manuell växling med växlingspaddlar.
Ny rattgeneration: uppdaterade rattalternativ med perfekt kontroll och manuell växling med växlingspaddlar.

360° interiör.

De nya motorerna fortsätter att leverera sann sportbilsprestanda.
Macan-modeller (WLTP)*
11,7 – 10,1
l/100 km
265 – 228
g/km

Olika motorer, samma princip: den raka fyrcylindriga turbomotorn på 2,0-liter och 2,9-liters V6-motorn med dubbelturbo producerar effektivt enastående effekt och vridmoment.

7-växlade Porsche Doppelkupplung (PDK) ger omedelbart och optimalt växelval i automatiskt läge – och exakt manuell växling när du själv vill ta kontroll.

Porsche - ParkAssist med aktiv parkeringshjälp.
ParkAssist med aktiv parkeringshjälp.
Nya ParkAssist är ett tillval som hittar lämpliga parkeringsplatser. Med en knapptryckning sköter bilen styrningen vid in- eller utkörning från vald parkeringsplats.

Ännu mer Macan.

Du känner redan till höjdpunkterna, här är mer information om detaljerna som gör helheten.

Porsche - Ännu mer Macan.
Design
Upptäck mer
Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Porsche - Den i mängden.
Den i mängden.
En i mängden? Definitivt inte. Vår tidlösa design finslipas och förbättras ständigt. Resultatet är så mycket mer än sportiga SUV:ar – det här är design som skapar unika karaktärer. Får vi presentera Macan-modellerna.
Mer än bara Macan-modeller: distinkta karaktärer.

Några detaljer från Macan-modellerna… Versionen som kort och gott heter Macan är utrustad med 19-tums Macan-fälgar. Bilen har side blades i färgen Lava Black med 3D-textur. Den främre spoilern är lackerad i exteriörens färg.

Macan S har 20-tums Macan S-fälgar i Dark Titanium. Dess sideblades är i färgen Lava Black med 3D-textur. Den främre spoilern är lackerad i exteriörens färg, de distinkta dubbla avgasrören är silverfärgade.

Macan GTS är utrustad med 21-tums RS Spyder Design-fälgar i Satin Black. Dess sideblades i Satin Black pryds av en blanksvart ”GTS”-logotyp. Den främre spoilern är lackerad i Satin Black, medan detaljer på främre och bakre skyddsplåten är lackerade i exteriörens färg.

Fordonen som visas är exempel på konfigurationer och har i vissa fall mer avancerad extrautrustning.

Fälgar.

Information om fälgar hittar du här.

High tech möter klassisk sportbilskänsla:Porsche Advanced Cockpit.
High tech möter klassisk sportbilskänsla:
Porsche Advanced Cockpit.
Porsche Advanced Cockpits reglagekoncept är progressivt: den höga mittkonsolen gör att du har alla reglage nära till hands. Direct Touch Control-gränssnittet i glaslook har beröringskänsliga knappar för direkt åtkomst till de viktigaste funktionerna. Den högupplösta 10,9-tums pekskärmen är integrerad i instrumentpanelen.
Porsche - Vad kallar man en klocka i en sportbil? Tidtagarur.
Vad kallar man en klocka i en sportbil? Tidtagarur.
Den högkvalitativa analoga klockan i mitten av instrumentpanelen är ny. Den drar uppmärksamhet till det som sportbilar har kämpat mot ända från början: tiden.
Porsche - Sportbils-DNA precis framför dig.
Sportbils-DNA precis framför dig.
Den centralt placerade varvräknarens design kommer från ikoniska 911. De nya rattarna ger perfekt kontroll och taktilitet och möjliggör manuell växling med hjälp av växlingspaddlar.
Porsche - Kontrast.
Kontrast.
För utökade läderinteriörer erbjuder vi kontrastpaket som tillval, som matchar exteriöra färger, vilket ger interiören en ny och harmonisk färgaccent.
Nästa kapitel
Komfort

Förbrukning och utsläpp.

Macan Electric modeller (WLTP)*
TBA
0
g/km
Macan-modeller (WLTP)*
11,7 – 10,1
l/100 km
265 – 228
g/km
Komfort
Upptäck mer
Komfort
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Porsche - Komfortzonen utanför din komfortzon.
Komfortzonen utanför din komfortzon.
Interiören i Macan är en förening av kompakt SUV och sportbil. I den högre sittpositionen i de främre sportstolarna är du fortfarande omsluten av sportbilsförarplatsen, samtidigt som du ser bättre och får större kontroll, allt tack vare perfekt ergonomi.
Porsche - Bagageutrymme.
Bagageutrymme.
Bagageutrymmet är lätt att komma åt via den automatiska bakluckan och kan förstoras från 488 till 1 503 liter tack vare det delbara baksätet. Det perfekta utrymmet för många olika fritidsaktiviteter.
Porsche - Taktransport.
Taktransport.
De tillvalbara takräckena smälter harmoniskt in i bilens dynamiska formspråk och är en förutsättning för tillvalet taktransportsystem. Moduler finns tillgängliga från Porsche Tequipment tillbehörssortiment.
Porsche - Dragkrok ger nya möjligheter.
Dragkrok ger nya möjligheter.
Den elinfällbara dragkroken som finns som tillval är konstruerad för hög dragkapacitet och försett med ett 13-poligt eluttag. Dessutom kan en bakmonterad cykelhållare för upp till två cyklar monteras.

8-vägs komfortsäten med elektrisk justering.

Åttavägs komfortsäten med elektrisk justering av säteshöjd, dynvinkel och ryggstödsvinkel samt längsjustering på både förar- och passagerarsidan ger en sportig, djup sittkänsla.

14-vägs komfortsäten med minnespaket.

Sätena har elektrisk justering för sätesdynor och fyrvägs ländryggsstöd för förarsäte och främre passagerarsäte, samt elektrisk justering av ratten och belysning för speglar. Individuella inställningar kan sparas för förarsätet och passagerarsätet fram.

18-vägs adaptiva sportsäten med minnespaket.

Glattläder, tydligare konturer, högre sidostöd – vilket säkerställer ultimat komfort och sportighet. Utöver komfortminnespaketet finns justeringsalternativ för de framsätenas sidostöd och ryggstöd. Plus det distinkta sömmönstret – i både fram- och baksätena.

Sound Package Plus ger utmärkt ljud som standardsystem i Macan-modellerna: 10 högtalare med effekt på 150 watt. Ljudbilden i bilens interiör anpassas optimalt till föraren och passagerarna av förstärkarna, som är integrerade i PCM.

Surroundljudsystemet med 14 högtalare, inklusive subwoofer och mitthögtalare, 14 förstärkarkanaler och en total effekt på 665 watt, skapar en imponerande akustisk upplevelse – även med datakomprimerade format som MP3, tack vare SoundTrue Enhancement Technology.

Från förstklassigt hemmasound till Macan – för gränslös akustisk njutning: 16 förstärkarkanaler ger total effekt på över 1 000 watt, accentuerad av 16 högtalare, inklusive en aktiv subwoofer med en klass D-förstärkare på 300 watt.

Porsche - Infotainment.
Infotainment.
Porsche Communication Management (PCM) med högupplöst 10,9-tums pekskärm fungerar som bilens kontrollcenter. Tack vare ruttberäkning med aktuella onlinekartor och trafikinformation i realtid kommer du fram till ditt resmål ännu snabbare. Med trådlösa Apple CarPlay kan du enkelt använda olika appar under resan. Med My Porsche-appen kan du synkronisera resmål och kalenderposter och använda streamingtjänster som Amazon Music. Med fjärrtjänsterna i My Porsche-appen kan du styra vissa fordonsfunktioner i din Macan.*
Huvudstrålkastare med Porsche Dynamic Light System (PDLS).

LED-huvudstrålkastarna med PDLS är standard och möjliggör optimal belysning av vägen när som helst. Typiskt Porsche: 4-punktsvarselljusen och 4-punktsbromsljusen. Också i bilen: dynamiskt och statiskt kurvljus, hastighetskänslig räckviddsreglering för strålkastare samt dåligt väder-funktion.

Huvudstrålkastare med Porsche Dynamic Light System Plus (PDLS Plus).

De tillvalbara funktionerna i PDLS Plus inkluderar dynamiskt helljus samt korsningsassistent, som använder navigationsdata för att lysa upp omgivning bättre. Så att du tidigare upptäcker vad som händer omkring dig.

Assistanssystem.

ParkAssist med aktiv parkeringshjälp.

Nya ParkAssist finns som tillval och är den perfekta följeslagaren genom den urbana djungeln. Den söker upp och identifierar lämpliga parkeringsplatser och tar över styrningen med en knapptryckning. För märkbart enklare backning vid fickparkering och vinkelrät parkering.

Adaptiv farthållare (ACC).

Detta assistanssystem reglerar helt på egen hand hastigheten efter hastigheten på fordonet framför – tills fordonet stannar. Hotande kollision med fordon kan undvikas inom systemets gränser genom varning eller bromsingrepp.

Lane Keeping Assist och Lane Change Assist.

Lane Change Assist övervakar områdena bakom bilen samt dess döda vinklar. Det varnar också för fordon som närmar sig snabbt bakifrån eller i en död vinkel. Lane Keeping Assist kan automatiskt styra fordonet tillbaka till mitten av körfältet.

Parkeringsassistanssystem.

ParkAssist och backkamera underlättar exakt backparkering och manövrering bakåt – inklusive dynamisk vägledning på PCM-kamerabilden. Med tillvalet Surround View skapar fyra kameror en vy av fordonet i fågelperspektiv.

Porsche - Upptäck mer om våra Connect-tjänster.

Upptäck mer om våra Connect-tjänster.

Nästa kapitel
Prestanda

Förbrukning och utsläpp.

Macan Electric modeller (WLTP)*
TBA
0
g/km
Macan-modeller (WLTP)*
11,7 – 10,1
l/100 km
265 – 228
g/km
Prestanda
Upptäck mer
Prestanda
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Porsche - Vill du få adrenalinet att pumpa? Inga problem.
Vill du få adrenalinet att pumpa? Inga problem.
Det finns en anledning till att Macan injicerar endorfiner i vardagen. Den kännetecknas av den typiska Porsche-dynamiken med kraftfulla högvarvsmotorer och utmärkt kraftfördelning från fyrhjulsdriften samt enastående köregenskaper, som görs än mer exakt med tillvalssystem.

Motorer.

Macan (WLTP)*
10,7 – 10,1
l/100 km
243 – 228
g/km

2,0-liters fyrcylindrig radmotor med turbo.

Den nyutvecklade motorn får maximal ut effekt ur ett litet paket. Det kännetecknas av högt vridmoment och verkningsgrad.

 • 195 kW (265 hk)
 • 0–100 km/h på 6,2 sekunder
 • Topphastighet: 232 km/h
 • Maximalt vridmoment: 400 Nm
Macan S (WLTP)*
11,7 – 11,1
l/100 km
265 – 251
g/km

2,9-liters V6-motor med dubbelturbo.

2,9-liters V6-motorn med dubbelturbo är ny för Macan S-modeller och är konstruerad för problemfri kraftöverföring och omedelbar responsivitet, med ett autentiskt sexcylindrigt soundtrack.

 • 280 kW (380 hk)
 • 0–100 km/h på 4,7 sekunder
 • Topphastighet: 259 km/h
 • Maximalt vridmoment: 520 Nm
Macan GTS (WLTP)*
11,7 – 11,3
l/100 km
265 – 255
g/km

2,9-liters V6-motor med dubbelturbo.

Med uppgraderad effekt på 440 hk från sin slagvolym på 2,9-liter har Macan GTS:s V6-motor med dubbelturbo obeveklig prestanda och känsloväckande akustik.

 • 324 kW (440 hk)
 • 0–100 km/h på 4,3 sekunder med Sport Chrono-paketet.
 • Topphastighet: 272 km/h
 • Maximalt vridmoment: 550 Nm
Porsche Doppelkupplung (PDK).
Porsche Doppelkupplung (PDK).
Den 7-växlade PDK är standard och säkerställer otroligt snabb växling i automatläge utan att effektflödet bryts. Föredrar du att växla manuellt? Inga problem med växlingspaddlarna på ratten.
Porsche - Det handlar inte bara om att ta sig från A till B, det är allt däremellan också.
Det handlar inte bara om att ta sig från A till B, det är allt däremellan också.
Alfabetet har ju så många bokstäver, så låt resan bli ett äventyr. Med hjälp av ett sportanpassat chassi som verkligen låter dig känna vägen och Porsche-teknik får du ut mer varje gång du sätter dig bakom ratten.

Chassi.

Porsche Traction Management (PTM).

Den aktiva fyrhjulsdriften PTM med elektroniskt styrd flerskivekoppling ger mycket variabel drivkraftsfördelning mellan drivaxlarna. För gott väggrepp, smidiga köregenskaper samt säkerhet, även under ogynnsamma förhållanden.

Luftfjädring.

Den tillvalbara luftfjädringen med PASM adaptiv dämpning ger Macan en enastående komfort och kompromisslös dynamisk prestanda. Tack vare trestegs nivåreglering kan den anpassa sig till många körsituationer. Den extra lastnivåregleringen gör det lättare att komma åt bagageutrymmet.

Porsche Active Suspension Management (PASM).

PASM är ett elektroniskt, aktivt dämpningsregleringssystem. Det reglerar dämpningskraften baserat på aktuella vägförhållanden och körsätt. Med hjälp av tre program – ”Normal”, ”Sport” och ”Sport Plus” – får du märkbart bättre komfort eller kördynamik beroende på körsituationen.

Porsche Torque Vectoring Plus (PTV Plus).

PTV Plus är ett system som är avsett att förbättra kördynamiken och stabiliteten, särskilt vid kurvtagning. Variabel vridmomentfördelning till bakhjulen och elektroniskt styrd bakre differentialspärr förbättrar styregenskaperna och ger bättre grepp vid kurvtagning.

Offroad-läge.

I offroad-läget växlar alla relevanta system till ett väggreppsorienterat terrängprogram. Detta gör att din Macan anpassas optimalt till användning i terräng, vilket förbättrar körbarheten och säkerheten på lösa underlag.

Porsche - Tiden är dyrbar.
Tiden är dyrbar.
Sport Chrono-paketet med körlägesväljare finns som tillval och ger chassit, motorn och växellådan en ännu sportigare inställning. Med den nydesignade körlägesväljaren och Sport Response-knappen på ratten kan du välja mellan fyra olika körlägen: ”Normal”, ”Sport”, ”Sport Plus” och ”Individual”. Sport Response-knappen ger maximal motor- och transmissionsprestanda i 20 sekunder. Funktionen Launch Control möjliggör maximal acceleration från stillastående.
Bromsar.

De kraftigt dimensionerade bromsarna i de nya Macan-modellerna har finjusterats för optimal prestanda, även vid kontinuerlig användning. Typiska utmärkande egenskaper är de svarta bromsoken, som är standard för Macan, och röda detaljer på Macan S och Macan GTS.

Porsche Surface Coated Brake (PSCB).

Kombinationen av bromsskivor i gjutjärn och keramisk beläggning inte bara ser fantastisk ut med sina röda bromsok, typiska för en GTS, utan har också utmärkt skydd mot korrosion och kraftigt minskad bildning av bromsdamm.

Porsche Ceramic Composite Brake (PCCB).

Som tillval kan nya Macan S och Macan GTS utrustas med det keramiska bromssystem som är godkänt för racingbanor. Dess otroliga responsivitet säkerställer korta bromssträckor. Utöver sin korrosionsbeständighet är det också 50 % lättare än gjutjärnsskivor av liknande konstruktion och storlek, vilket har positiv inverkan på kördynamiken.

Nästa kapitel
GTS

Förbrukning och utsläpp.

Macan Electric modeller (WLTP)*
TBA
0
g/km
Macan-modeller (WLTP)*
11,7 – 10,1
l/100 km
265 – 228
g/km
GTS
Upptäck mer
GTS
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Porsche - Förstärk alla dina sinnen – MacanGTS.
Förstärk alla dina sinnen – MacanGTS.
Det finns saker som imponerar från första stund, som får oss att tappa andan. På Porsche tar vi allt som inspirerar oss ett steg längre. Så att du som förare ska kunna känna ännu mer. Macan GTS representerar denna känsla: helt enkelt mer av det du älskar.
Porsche - En blick är allt som krävs – exteriör differentiering.
En blick är allt som krävs – exteriör differentiering.
Gör tillvaron mer färgglad: till skillnad från andra modeller är detaljer på framkjolen, bakkjolen och SportDesign-sidokjolarna lackerade i exteriörfärg och den horisontella vingen i framkjolen i mattsvart, vilket är karakteristiskt för alla GTS-modeller.
Porsche - Prestandavärden som väcker känslor.
Prestandavärden som väcker känslor.
Macan GTS (WLTP)*
11,7 – 11,3
l/100 km
265 – 255
g/km
2,9-liters V6-motorn med dubbelturbo levererar 324 kW (440 hk) och topphastighet 272 km/h. 0 till 100 km/h på 4,3 sekunder med Sport Chrono-paketet. Prestandan framhävs av sportavgassystemet, som är standard och förmedlar ett autentiskt, rysningsframkallande motorljud.
Porsche - Kom närmare vägen – sportluftfjädringen.
Kom närmare vägen – sportluftfjädringen.
Den nya sportluftfjädringen med höjdinställning och PASM är standard och har utvecklats speciellt för Macan GTS, med anpassade dämpare som optimerats för maximal körglädje och maximalt grepp. Den är 10 mm lägre jämfört med den tillvalbara luftfjädringen i nya Macan och Macan S, vilket ger GTS en dynamisk närvaro samtidigt som du kommer ännu närmare vägen.
Porsche - GTS Sport-paketet.
GTS Sport-paketet.
Maximal individualitet och en ännu mer målmedveten design – detta karakteriserar Macan GTS med det nya GTS Sport-paketet. Komponenter i satinsvart ger i kombination med en exklusiv exteriörkulör – som nya Python Green – fantastiska accenter, som den bakre skyddsplåten och de imponerande 21-tums GT Design-fälgarna med prestandadäck. Sideblades med flera detaljer är svarta (högglans). Inuti bilen imponerar GT-sportratten, adaptiva sportstolar med komfortminnespaket (18-vägs) inklusive ”GTS”-logotypen på de främre nackstöden, och framför allt sportiga, exklusiva material: kolfiber, Race-Tex och en uppgraderad läderinteriör. Färgaccenter avrundar utseendet – till exempel tillvalet Python Green.

Andra GTS-höjdpunkter.

21-tumsfälgar.

De nya 21-tums standardfälgarna RS Spyder Design är inspirerade av Porsches racingbil med samma namn. De lätta fälgarna ser fängslande ut med sin flerekrade design i Satin Black.

Sideblades med ”GTS”-logotyp.

En viktig del av Macans DNA är dess sideblades, som är Satin Black som standard på Macan GTS. Omisskännliga med blanksvart ”GTS”-logotyp.

Porsche Surface Coated Brake (PSCB) med röda bromsok.

Kombinationen av bromsskivor i gjutjärn och keramisk beläggning inte bara ser fantastisk ut med sina röda bromsok, typiska för en GTS, utan har också utmärkt skydd mot korrosion och kraftigt minskad bildning av bromsdamm.

Interiör.

Interiören i nya Macan GTS får sportbilsentusiasternas hjärtan att slå snabbare, tack vare GTS-läderpaketet med Race-Tex, som är standard. Detta material, som har rötter i motorsporten, används till saker som du rör vid ofta. Det är robust och mycket taktilt, och passar därför perfekt i en sportbil.

OBS! Det fordon som visas kan ha mer avancerad extrautrustning.

18-vägs adaptiva sportsäten med komfortminnespaket.

De adaptiva sportsätena som finns som tillval till Macan GTS har högre sidostöd som ger extra stöd – särskilt när du kör entusiastiskt. De har också ”GTS”-logotyp på de främre nackstöden samt sätesmitt i Race-Tex.

Uppvärmd GT-sportratt.

Med tumstöd, mittmarkering och ekerkanter med unik design visar GT-sportratten tydligt sitt motorsport-DNA. Växlingspaddlarna har färgen Dark Silver.

Nästa kapitel
Macan T

Förbrukning och utsläpp.

Macan Electric modeller (WLTP)*
TBA
0
g/km
Macan-modeller (WLTP)*
11,7 – 10,1
l/100 km
265 – 228
g/km
Macan T
Upptäck mer
Macan T
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Porsche - Möjligheter väntar inte. Så vad väntar du på?
Möjligheter väntar inte. Så vad väntar du på?
Stilren, urban – och mycket smidig: Macan T. 20-tums Macan S-fälgar i mörk titan, Sport Chrono-paket och Porsche Active Suspension Management (PASM) inklusive ett 15 mm lägre chassi säkerställer hög kördynamik, specifika exteriördetaljer i agatgrå metallic för hög igenkänningsfaktor.
Porsche - Självständiga exteriördetaljer.
Självständiga exteriördetaljer.
En slående detalj i fronten: den så kallade vingen, som framhäver den sportigt betonade bredden. På Macan T är den lackerad i agatgrå metallic för att matcha bilens sideblades, ytterbackspeglarna, takspoilern och emblemen på baksidan.
LED-strålkastare inklusive PDLS.
LED-strålkastarna inklusive Porsche Dynamic Light System (PDLS) med statiskt och dynamiskt kurvljus möjliggör optimal belysning av vägbanan. Unikt för Porsche: 4-punkts varselljus.
Porsche - Sportstolar fram (8-vägs).
Sportstolar fram (8-vägs).
Sportstolarna på förar- och passagerarsidan med elektrisk 8-vägsinställning, mittdel i Sport-Tex Stripe i silver och Porsche-emblem på nackskydden erbjuder en både bekväm och sportigt djup sittupplevelse.
Nästa kapitel
Modell och data

Välj och konfigurera Macan modeller.

Vald
Macan
Porsche Macan
WLTP*
10,7 – 10,1
l/100 km
243 – 228
g/km
Från 730 000 kr
195 kW/265 HK
Effekt (kW)/Effekt (HK)
6,4 s
Acceleration från 0 - 100 km/h
232 km/h
Maxhastighet
Vald
Macan T
Porsche Macan T
WLTP*
10,7 – 10,1
l/100 km
242 – 229
g/km
Från 780 000 kr
195 kW/265 HK
Effekt (kW)/Effekt (HK)
6,2 s
Acceleration från 0 - 100 km/h
232 km/h
Maxhastighet
Vald
Macan S
Porsche Macan S
WLTP*
11,7 – 11,1
l/100 km
265 – 251
g/km
Från 830 000 kr
280 kW/380 HK
Effekt (kW)/Effekt (HK)
4,8 s
Acceleration från 0 - 100 km/h
259 km/h
Maxhastighet
Vald
Macan GTS
Porsche Macan GTS
WLTP*
11,7 – 11,3
l/100 km
265 – 255
g/km
Från 970 000 kr
324 kW/440 HK
Effekt (kW)/Effekt (HK)
4,5 s
Acceleration från 0 - 100 km/h
272 km/h
Maxhastighet
Macan S
Från 830 000 kr
Pris
280 kW/380 HK
Effekt (kW)/Effekt (HK)
4,8 s
Acceleration från 0 - 100 km/h
259 km/h
Maxhastighet
WLTP*
11,7 – 11,1
l/100 km
265 – 251
g/km
Höjd
1 621 mm
Bredd
1 927 mm
Längd
4 726 mm
Hjulbas
2 807 mm
Tekniska specifikationer

Konfiguration / antal cylindrar 6
Cylindervolym 2 894 cm³
Effekt (kW) 280 kW
Effekt (HK) 380 HK
Max. vridmoment 520 Nm

Maxhastighet 259 km/h
Acceleration från 0 - 100 km/h 4,8 s
Acceleration från 0 - 100 km/h med Sport Chrono-paket 4,6 s
Acceleration 0 - 200 km/h 18,9 s
Acceleration 0 - 200 km/h med Sport Chrono-paket 18,7 s

Markfrigång (luftfjädring, normalläge) 187 mm

Längd 4 726 mm
Bredd 1 927 mm
Bredd (med utfällda backspeglar) 2 097 mm
Höjd 1 621 mm
Hjulbas 2 807 mm
Tjänstevikt (EG) 2 005 kg
Totalvikt 2 580 kg
Maxlast 650 kg
Max. dragvikt (obromsad) 750 kg
Max tillåten taklast med Porsche taktransportsystem 75 kg

Bagagerumsvolym bak (upp till överkant av framsäte med fällt baksäte) 954 l
Bagageutrymmeskapacitet 488 l
Bagagerumsvolym med fällda baksäten 1 503 l
Bränsletank 65 l

Nybilsgaranti 2 år
Serviceintervall 30,000 km / 2 år
Lackgaranti 3 år
Rostskyddsgaranti 12 års rostskyddsgaranti mot genomrostning utan krav på efterbehandling

Förbrukning blandad (modellserie) 11,7 - 11,1 l/100 km
CO2-utsläpp blandad (modellserie) 265 - 251 g/km

PDK Från 830 000 kr
Porsche - Individualisering.

Individualisering.

Inom Porsche Exclusive Manufaktur erbjuder vi en mängd olika individualiseringsalternativ för exteriören och interiören. För din helt personliga bil.

Porsche - Kontakt.

Kontakt.

Om du vill veta mer om en modell som du är intresserad av, utforska finansieringsalternativ eller om du har andra frågor, vänligen kontakta närmaste Porsche Center.