Alla
Coupé
Cabriolet
911 Turbo
Från 2 300 000 kr
427 kW/580 HK
Effekt (kW)/Effekt (HK)
2,8 s
Acceleration från 0 - 100 km/h med Sport Chrono-paket
320 km/h
Maxhastighet
WLTP*
12,3 – 12,0
l/100 km
279 – 271
g/km
911 Turbo Cabriolet
Från 2 450 000 kr
427 kW/580 HK
Effekt (kW)/Effekt (HK)
2,9 s
Acceleration från 0 - 100 km/h med Sport Chrono-paket
320 km/h
Maxhastighet
WLTP*
12,5 – 12,1
l/100 km
284 – 275
g/km
911 Turbo S
Från 2 660 000 kr
478 kW/650 HK
Effekt (kW)/Effekt (HK)
2,7 s
Acceleration från 0 - 100 km/h med Sport Chrono-paket
330 km/h
Maxhastighet
WLTP*
12,3 – 12,0
l/100 km
278 – 271
g/km
911 Turbo S Cabriolet
Från 2 810 000 kr
478 kW/650 HK
Effekt (kW)/Effekt (HK)
2,8 s
Acceleration från 0 - 100 km/h med Sport Chrono-paket
330 km/h
Maxhastighet
WLTP*
12,5 – 12,1
l/100 km
284 – 275
g/km
Tillbaka till början
911 Turbo S Cabriolet
 
911 Turbo, sportbilarnas sportbil.
Våra tekniker gillar att prata om den mest perfekta sportbilen någonsin. Extremt sportig, men samtidigt bekväm och fullt lämplig för användning i vardagen. De nya 911 Turbo-modellerna följer också denna väg konsekvent.

360° upplevelse.

Porsche - ExteriörPorsche - Exteriör
Prestanda.
911 Turbo-modeller (WLTP)*
12,5 – 12,0
l/100 km
284 – 271
g/km
För våra tekniker är varje mållinje bara ett stopp på vägen innan de fortsätter sin strävan efter ytterligare förbättringar.
  • Ny motorgeneration: sexcylindrig boxermotor med VTG-dubbelturbo
  • Ny 8-växlad Porsche Doppelkupplung (PDK)
  • Sportavgassystem som tillval för ett kraftfullt motorljud
Upptäck mer
Prestanda.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Porsche - Gör många mållösa. Och får andra att jubla.
Gör många mållösa.
Och får andra att jubla.
911 Turbo-modellerna imponerar med otrolig prestanda och hisnande kördynamik. Även om den grundläggande motorlayouten inte har ändrats har varje detalj optimerats, finslipats och förfinats.

Till exempel används för första gången större avgasturboladdare och piezoinjektorer. Avgasgrenrör från 911 GT2 RS förbättrar responsen och verkningsgraden tack vare optimerade flödesförhållanden.

Laddluftkylningen och motorns insugning har konstruerats om helt. Tidigare försågs laddluftkylarna med kylluft via sidoluftintag i bakskärmarna medan insugen motorluft transporterades via ett baklucksgaller. Denna princip är omvänd i de aktuella 911 Turbo-modellerna. Detta märks också på laddluftkylarnas två utsläpp mellan avgasrören i den bakre skyddsplåten. Detta ger effektivare luftflöde och laddluftkylning – och därmed mer kraft.

911 Turbo-modeller (WLTP)*
12,5 – 12,0
l/100 km
284 – 271
g/km

Resultatet: imponerande. Och extremt sportigt. Aggregatet levererar 427 kW (580 hk) i 911 Turbo och 478 kW (650 hk) i 911 Turbo S. Accelerationen är enastående. 911 Turbo kommer upp i 100 km/h på 2,8 sekunder med Launch Control och 200 km/h på 9,7 sekunder. 911 Turbo S kommer upp i 100 km/h på 2,7 sekunder med Launch Control och 200 km/h på 8,9 sekunder. Topphastighet: 320 km/h i 911 Turbo och 330 km/h i 911 Turbo S.

Helt ombyggda 8-växlade Porsche Doppelkupplung (PDK) möjliggör extremt snabba växlingar utan att avbryta kraftflödet – inte ens en millisekund. I jämförelse med tidigare generationer gör nya 8-växlade PDK att man i betydligt lägre grad behöver kompromissa mellan komfort, prestanda och verkningsgrad.

Porsche - För din bästa tid. Och härliga tider. Sport Chrono-paketet.
För din bästa tid. Och härliga tider. Sport Chrono-paketet.
Adrenalin med en knapptryckning, inklusive gåshud: det standardmonterade Sport Chrono-paketet med körlägesväljare. Det ger chassit, motorn och växellådan en ännu sportigare inställning. I paketet ingår även Porsche Track Precision-appen samt däcktemperaturindikering.
Med körlägesväljaren och Sport Response-knappen på ratten kan du välja mellan fem olika körlägen: ”Normal”, ”Sport”, ”Sport Plus”, ”Individual” – så att du kan anpassa bilen ännu mer efter din personliga körstil – och ”Wet Mode”.

Chassi.

Porsche Active Suspension Management (PASM).

PASM är ett elektroniskt dämpningsregleringssystem som reglerar dämpningskraften för varje hjul aktivt och kontinuerligt baserat på aktuellt väglag och körstil – för minskade krängningar i karossen och därmed förbättrad komfort och ökad dynamik.

PASM-sportfjädring.

För första gången i 911 Turbo-modellerna finns PASM-sportfjädring med extra hög prestanda som tillval i kombination med 10 mm lägre karosshöjd. Fasta fjädrar, anpassade krängningshämmare och en ny inställning för PASM-dämparna gör det möjligt för PASM-sportfjädringen att förbättra den dynamisk prestandan ytterligare. Utan större inverkan på körkomforten.

Porsche Traction Management (PTM).

Systemet har förbättrats kontinuerligt. Det är nu mer robust och ger förbättrade styregenskaper. Resultatet: ökad precision och tålighet.

Porsche Torque Vectoring Plus (PTV Plus).

Detta system förbättrar bilens dynamik och stabilitet genom att i kombination med en bakre differentialspärr applicera bromstryck på bakhjulen. Vid dynamisk kurvtagning appliceras måttligt bromstryck på det inre bakhjulet i kurvan. Därmed fördelas större drivkraft till det yttre bakhjulet för att generera ytterligare girmoment runt bilens vertikala axel.

Porsche Stability Management (PSM).

Porsche Stability Management (PSM) är ett automatiskt reglersystem som upprätthåller stabiliteten i gränsområdet för den dynamiska körprestandan. Sensorerna övervakar kontinuerligt bilens färdriktning, hastighet, girhastighet och tväracceleration. Med hjälp av denna information kan PSM kontinuerligt beräkna den faktiska färdriktningen och tillämpa selektiv bromsning på enskilda hjul för att återställa stabiliteten.

Bakaxelstyrning.

Bakaxelstyrning förbättrar i lika hög grad bilens prestanda och lämplighet för vardagskörning. Fördelarna vid vardagskörning: i låga hastigheter styr systemet bakhjulen i motsatt riktning mot framhjulen. Detta ger en virtuell förkortning av hjulbasen. Fördelarna vid sportig körning: i höga hastigheter styr systemet bakhjulen i samma riktning som framhjulen.

Lyftsystem på framaxeln.

Den fortsatta utvecklingen av lyftsystemet på framaxeln möjliggör större markfrigång framtill på 911 Turbo. Närmare bestämt med 40 mm och upp till en hastighet på ca 35 km/h. Systemet gör därmed trottoarkanter, av- och påfarter samt parkeringsinfarter till en utmaning som hör till det förflutna.

Porsche Dynamic Chassis Control (PDCC).

PDCC är ett aktivt krängningsstabiliseringssystem. Det minimerar karossrörelser i sidled vid dynamisk kurvtagning. En permanent styrd fördelning av vridmomentet mellan fram- och bakaxlarna säkerställer att styregenskaperna anpassas optimalt efter körförhållandena. För förbättrad dynamisk prestanda, ännu neutralare köregenskaper och ökad körkomfort – oavsett hastighet.

Porsche - Bromsar.
Bromsar.
911 Turbo-bromsar.
Vi lägger lika stor vikt vid bromsprestanda som vi gör vid körprestanda. På 911 Turbo-modellerna är bromsarna försedda med röda, fasta aluminiumbromsok i ett stycke med sex kolvar framtill och fyra kolvar baktill. Bromsskivornas diameter: 408 mm fram och 380 mm bak. Fasta bromsok lackerade i svart finns också som tillval.
Porsche Ceramic Composite Brake (PCCB).
Beprövat inom motorsporten: Porsche Ceramic Composite Brake (PCCB) på 911 Turbo S. PCCB:s keramiska bromsskivor med radialhål har en diameter på 420 mm fram och 390 mm bak – för ännu bättre bromsprestanda. De är cirka 50 % lättare än gjutjärnsbromsskivor av liknande konstruktion och storlek. Resultatet: en minskning av ofjädrade massor och därmed bättre väghållning och ökad komfort, särskilt på ojämna vägar, samt större smidighet och ytterligare förbättring av styregenskaperna. PCCB finns även för 911 Turbo-modellerna på begäran.
Alltid med vinden i seglen. Porsche Active Aerodynamics.
Alltid med vinden i seglen. Porsche Active Aerodynamics.
Du kan inte undvika vinden. Men du kan rikta den. Aerodynamiksystemet, som har förbättrats jämfört med föregående generation, gör 911 Turbo-modellerna ännu mer aerodynamiskt flexibla i alla situationer. PAA säkerställer optimal prestanda samt lägre bränsleförbrukning och CO₂-utsläpp.

De aktiva spjällen i de främre luftintagen, den pneumatiskt utfällbara frontspoilern av flexibel elastomer och den variabla bakvingen är avgörande här. Både frontspoilern och bakvingen fälls ut och in synkront i flera lägen.

Här ingår även Airbrake-funktionen. Vid nödbromsning från hög hastighet har den – beroende på valt körprogram – positiv inverkan på bromssträckan genom att automatiskt fälla ut även frontspoilern och bakvingen.

Utformade för att minska bränsleförbrukningen under daglig körning och uppnå extraordinär prestanda under sportiga körningar: de aktiva luftintagsspjällen i de främre luftintagen. Spjällen stängs automatiskt när bilen är i rörelse och minskar på så sätt luftmotståndet. De öppnas på begäran eller i lägena Sport, Sport Plus eller PSM Sport, vilket bidrar till optimal kylning av motorn. Detta innebär att kylluft tillförs endast i den utsträckning den faktiskt behövs. Det är effektivitet. På ett smart sätt.

Nästa kapitel
Design

Förbrukning och utsläpp.

911 Turbo-modeller (WLTP)*
12,5 – 12,0
l/100 km
284 – 271
g/km
Design.
Från bakpartiet och fronten till sidovyn med sin traditionella atletiska form: tidlös design med detaljer som visar oss vägen framåt.
  • Ljuslist
  • Variabel frontspoiler
Upptäck mer
Design.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Medelvägen?
Har aldrig varit aktuell.
Hur vidareutvecklar man en design som var nästan perfekt redan från det första utkastet för över 45 år sedan? Det är svårt, så klart. Men omöjligt? Det ordet ingår inte i våra formgivares ordförråd, inte heller i våra teknikers. Så de fortsätter envetet att leta efter den perfekta designen för den perfekta sportbilen. De goda nyheterna: de hittade den.

Den sömlösa ljuslisten i ett stycke med ”PORSCHE”-loggan baktill förbinder de tredimensionella LED-bakljusen.

Den variabla frontspoilern kan fällas ut lägre än den föregående modellen, vilket optimerar aerodynamiken ytterligare.

Fälgar.

911 Turbo är utrustad med smidda 20-/21-tums 911 Turbo-lättmetallfälgar. Fälgarna har en titanfärgad finish i två nyanser och hjulnaven är försedda med Porsche-emblemet. Däckstorlekar: 255/35 ZR 20 fram och 315/30 ZR 21 bak. Detta säkerställer god väggrepps- och sidkraftspotential. Till 911 Turbo S finns även 20/21-tums 911 Turbo S-fälgar med svart finish i två nyanser. Även dessa är av smidd lättmetall och utrustade med en motorsportsbeprövad mittplacerad låsanordning och hjulnav med Porsche-emblemet i fullfärg. Fler utföranden finns tillgängliga på begäran.

Information om fälgar hittar du här.

Sufflett.
Det säger sig självt att lufttillförseln spelar en avgörande roll i en 911 Turbo. Men varför begränsa den till motorn? 911 Turbo Cabriolet-modellerna förenar den klassiska silhuetten hos 911 Turbo med möjligheten att njuta av turbomotorns omisskännliga ljud ännu mer intensivt med suffletten öppen. De är utrustade med en helautomatisk tygsufflett. Den har en fast bakruta av glas och tre integrerade magnesiumelement som gör suffletten mycket robust men ändå extra lätt. Suffletten öppnas eller stängs på cirka 12 sekunder – upp till en hastighet på 50 km/h – med möjlighet att fjärrstyra mekanismen.
Innertaket är tillverkat av ett värmeisolerande och ljudabsorberande material. Detta resulterar i påfallande jämn temperatur i kupén och gör att vindbrus undertrycks effektivt.
Den smarta klimatregleringen säkerställer högsta komfort i kupén utan manuella ingrepp, oavsett om suffletten är öppen eller stängd.
911 Turbo Cabriolet-modellerna har även en eldriven vindavvisare. Med en knapptryckning kan den fällas upp eller ned på bara två sekunder, vilket ger praktiskt taget dragfri körning och minimalt vindbrus när suffletten är nedfälld.
Porsche - Bara den djupaste övertygelsen kan utlösa de starkaste känslorna. Interiören.
Bara den djupaste övertygelsen kan utlösa de starkaste känslorna. Interiören.
Interiören lever konsekvent upp till vad exteriören utlovar. En enda blick in i bilen avslöjar en av de största optiska och digitala förbättringarna av alla generationer. Kompromisslös sportprestanda i kombination med hög komfort och en exklusiv känsla. Typiskt 911 Turbo.

360° interiör.

Nästa kapitel
Komfort

Förbrukning och utsläpp.

911 Turbo-modeller (WLTP)*
12,5 – 12,0
l/100 km
284 – 271
g/km
Komfort.
Allt nytt? Allt samma? Varken eller. Interiören i nya 911 Turbo kombinerar det som har präglat den i över 45 år med dagens möjligheter.
  • 10,9-tums pekskärm
  • Porsche Connect
  • WET Mode
Upptäck mer
Komfort.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sportig och bekväm.

GT-sportratt.

Påtaglig motorsportskänsla: GT-sportratten är monterad som standard i 911 Turbo. Med tumstöd, klockan 12-markering och ekerkåpa med skruvapplikationer är den en tydlig referens till motorsportsgenerna.

Ljusdesignpaket.

Tillvalet ljusdesignpaket är både praktiskt och estetiskt tilltalande. Det innehåller dimbara lysdioder i mittkonsolen, runt dörrhandtagen, förvaringsfacken i dörrarna, de främre golvutrymmena och baksätena. Du kan välja mellan sju ljusfärger.

De helt elektriska sportsätena (14-vägs) är inte bara bekväma, utan ger även bra sidostöd. Säteshöjden och ryggstödet kan justeras elektriskt, liksom sätenas främre/bakre position, svankstödet och dynans vinkel och djup. En omfattande minnesfunktion ingår också. Nackstöden är präglade med ”turbo” eller ”turbo S”. Ryggstödens mitt är kviltade och resten av ryggstöden är i läder.

De adaptiva sportsätena Plus (18-vägs) är standard för 911 Turbo S-modellerna. De erbjuder ännu bättre stöd i sidled med den fasta, sportiga stoppningen i sidostöden och de extra stöden för skuldrorna. Dessutom ingår en minnesfunktion för alla sätespositioner (förutom sidostöden) på förarsidan. Nackstöden är präglade med ”turbo” eller ”turbo S”.

Skalstolarna (tillval) är tillverkade helt i kolfiberförstärkt plast (CFRP) med kolfibervävsfinish. De erbjuder extra bra sidostöd och minimal vikt. Längsjusteringen är manuell och höjdjusteringen är elektrisk. Sätena är klädda med svart läder med mittparti i perforerad Race-Tex. För den perfekta finishen: det präglade Porsche-emblemet på nackstöden.

Porsche - Baksäten.
Baksäten.
Anmärkningsvärt bekvämt för en sportbil: baksätena. Precis som på framsätena är ryggstödens mitt kviltade. Hyllan bakom sätena erbjuder extra förvaringsutrymme. Tack vare de fällbara ryggstöden har 911 Turbo Coupé-modellerna gott om utrymme baktill för bagage. I 911 Turbo Cabriolet-modellerna ryms 163 liter.

BOSE® Surround Sound System.

BOSE® Surround Sound System (standard) är optimalt anpassat efter den specifika akustiken i kupén i 911 Turbo-modellerna. Ljudsystemet har 12 högtalare och förstärkarkanaler, inklusive en patenterad subwoofer på 100 watt som är integrerad i bilens kaross. Den fullt aktiva systemdesignen förvandlar 911 Turbo till en konserthall.

Burmester® High-End Surround Sound System.

Tillsammans med Burmester® – en av världens främsta tillverkare av ljudenheter av premiumkvalitet – har vi tagit fram tillvalet Burmester® High-End Surround Sound System. Resultatet: ett ljud på högsta nivå som har anpassats individuellt till din 911 Turbo under ett flertal mät- och ljudtester.

Kommunikation på dina villkor.

Porsche Connect.
Porsche Connect.
Sammankopplar dig med din Porsche och din Porsche med världen – Porsche Connect. Systemet kompletterar de befintliga digitala funktionerna i din 911 Turbo. Hitta det bästa sättet att navigera till dina destinationer, synkronisera personliga kontakter och adresser och kom åt din kalender direkt i PCM. Porsche Connect är din smarta andrepilot för vardagen, för en unik sportbilsupplevelse. Före, under och efter körningen.
Med My Porsche-appen kan du till exempel kontrollera bilens status eller skicka nästa planerade rutt till din 911 Turbo redan innan du ger dig av.
Håll dig informerad om den aktuella trafiksituationen och internationella händelser i realtid under körningen.
Och efteråt kan du hantera inställningar för din 911 Turbo i My Porsche och anpassa dina Connect-tjänster så att de passar dina behov. Och det bästa av allt: Porsche Connect är gratis för dig i tre år vid köp av en 911 Turbo.
Porsche - Upptäck fler av våra Connect-tjänster.

Upptäck fler av våra Connect-tjänster.

Porsche - Ljussystem.Porsche - Ljussystem.

Ljussystem.

LED-strålkastare med Porsche Dynamic Light System Plus (PDLS Plus).

I 911 Turbo visar LED-strålkastarna med Porsche Dynamic Light System Plus (PDLS Plus) vägen. De är utrustade med Main Beam Assist, dynamiskt kurvljus och hastighetskänslig reglering av strålkastarnas räckvidd. För förbättrad belysning nära bilen, på sidorna och långt framför bilen – och ökad säkerhet.

Matrix LED-strålkastare med Porsche Dynamic Light System Plus (PDLS Plus).

Ännu bättre sikt får du med LED-strålkastare med Matrix-teknik och högpresterande extrastrålkastare i 911 Turbo S. Matrix-strålkastarna inaktiverar strategiskt specifika segment i den permanenta helljuskäglan. 84 individuellt styrda lysdioder kan anpassas till situationen genom att antingen släckas eller dimmas. Lysdioder som är riktade mot fordon framför dig eller på motsatt sida av vägen dimmas, medan områdena mellan och bredvid fordonen förblir helt upplysta. Dessutom inkluderar PDLS Plus för första gången även ett elektroniskt styrt kurvljus som lyser upp kurvan optimalt genom att tända eller släcka enskilda lysdioder.

Assistanssystem.

Porsche Wet Mode.¹

Med hjälp av sensorer i framhjulshuset registrerar systemet vattenstänk och kan därmed bedöma våta vägytor. Om det upptäcker en märkbart våt vägyta förbereds PSM:s och PTM:s respons efter detta. Systemet informerar föraren om den upptäckta våta vägytan och rekommenderar att föraren växlar manuellt till Wet Mode. Om föraren aktiverar detta justeras PSM, PTM, aerodynamiken, PTV Plus och drivlinans respons.

¹Porsche Wet Mode ersätter inte ett lämpligt körsätt under olika väg- och väderleksförhållanden och är på sin höjd ett hjälpmedel för föraren.

Collision and Brake Assist.

Standardinstallerade Collision and Brake Assist kan minska risken för kollisioner med fordon, fotgängare och cyklister inom systemets gränser. I det första steget använder systemet frontkameran för att varna föraren både hörbart och visuellt när det upptäcker fordon, fotgängare eller cyklister i kollisionsområdet.

Automatisk avståndskontroll.

Inom systemets gränser reglerar det helt på egen hand din 911 Turbos hastighet efter hastigheten på fordonet framför. En radarsensor i den främre skyddsplåten övervakar området framför din bil. Om du har ställt in en hastighet med farthållaren och börjar närma dig ett annat fordon som färdas i samma körfält som du och som kör långsammare, sänker systemet motorvarvtalet eller ansätter försiktigt bromsarna. Detta fortsätter tills avståndet som du har förinställt har nåtts.

Porsche InnoDrive med automatisk farthållare.¹

Porsche InnoDrive utökar räckvidden hos det automatiska avståndskontrollsystemets funktioner med upp till tre kilometer av förutseende hastighetsreglering. Baserat på mycket exakta navigationsdata samt radar- och videosensortekniken i bilen kan Porsche InnoDrive upptäcka hastighetsbegränsningar och vägens lopp – innan din 911 Turbo ens når fram till dem.

Kort sagt: Porsche InnoDrive representerar realiseringen av effektiv körning som är typisk för Porsche – för ökad komfort och större körglädje.

¹Assistansen från Porsche InnoDrive är föremål för systembegränsningar. Föraren måste alltid övervaka körningen och ingripa i tveksamma fall. Systemet kan när som helst åsidosättas med hjälp av broms- eller gaspedalen.

Lane Keeping Assist inklusive identifiering av trafikskyltar.

Lane Keeping Assist använder en kamera för att upptäcka vägmarkeringar inom systemets gränser. Systemet stöder föraren med styrassistans när bilen närmar sig en detekterad vägmarkering och hotar att lämna körfältet, vilket hjälper till att hålla bilen på rätt spår. Den integrerade identifieringen av trafikskyltar använder kamerabilder och navigationsdata för att detektera hastighetsbegränsningar, områden med omkörningsförbud samt indirekt information som gränsskyltar, och visar dessa i kombiinstrumentet.

Lane Change Assist med Turn Assist.

Tillvalet Lane Change Assist använder radarbaserad teknik för att inom systemets gränser övervaka området bakom din 911 Turbo samt döda vinklar. Om systemet upptäcker ett fordon som närmar sig snabbt bakifrån eller ett fordon som befinner sig i döda vinkeln och det skulle vara för farligt att byta körfält, informerar systemet föraren med en visuell signal i ytterbackspeglarna. För större komfort och säkerhet, särskilt på motorvägen. Turn Assist ger stöd vid sväng i låg hastighet. När du når en korsning avger Turn Assist en visuell varning om den upptäcker objekt i döda vinkeln.

Night Vision Assist.

Night Vision Assist förser dig information när du kör på natten, även bortom strålkastarnas räckvidd, men inom systemets gränser. En infraröd kamera upptäcker fotgängare och stora djur innan de lyses upp. En termisk bild i kombiinstrumentet varnar dig: personen eller djuret som registrerats markeras i gult – eller i rött, åtföljt av en hörbar signal, om objektet befinner sig inom det kritiska området framför bilen. Samtidigt aktiveras systemet som förkortar stoppsträckan.

ParkAssist (fram och bak) med backkamera.

Den standardmonterade backkameran underlättar exakt parkering och manövrering vid backning. Föraren får stöd i form av en kamerabild och dynamiska riktlinjer på PCM-displayen som illustrerar bilens beräknade kurs utifrån rattens nuvarande position.

Remote ParkAssist.¹

Remote ParkAssist kombinerar en mängd smarta assistanssystem som gör det enklare för dig att hitta passande parkeringsplatser och att parkera. Med Active Parking Assistance aktiverad och vid rätt hastighet kan din 911 Turbo mäta och identifiera möjliga parkeringsplatser när du kör förbi dem, och – med övervakning från föraren – själv ta över styrningen och bilens framåt- och backningsrörelser under parkeringsförloppet.

¹Endast kompatibel med Apple iPhones fr.o.m. iPhone 7-generationen och fr.o.m. iOS 13.0. Se kompatibilitetsinformationen i bilkonfiguratorn. Alla system arbetar inom sina systemgränser och föraren måste ständigt övervaka bilen.

Sorround View.

Sorround View kompletterar backkameran med ytterligare tre kameror med hög upplösning i den främre skyddsplåten och i ytterbackspeglarnas nedre kåpor. Baserat på informationen från alla fyra kameror genererar systemet ett virtuellt fågelperspektiv över bilen och visar det på PCM-displayen. Det går även att växla mellan olika kameravyer för att förbättra sikten, t.ex. vid smala utfarter.

Nästa kapitel
Modell och data

Förbrukning och utsläpp.

911 Turbo-modeller (WLTP)*
12,5 – 12,0
l/100 km
284 – 271
g/km

Välj och konfigurera 911 Turbo-modeller.

Alla
Coupé
Cabriolet
Vald
911 Turbo
Porsche 911 Turbo
WLTP*
12,3 – 12,0
l/100 km
279 – 271
g/km
Från 2 300 000 kr
427 kW/580 HK
Effekt (kW)/Effekt (HK)
2,8 s
Acceleration från 0 - 100 km/h med Sport Chrono-paket
320 km/h
Maxhastighet
Vald
911 Turbo Cabriolet
Porsche 911 Turbo Cabriolet
WLTP*
12,5 – 12,1
l/100 km
284 – 275
g/km
Från 2 450 000 kr
427 kW/580 HK
Effekt (kW)/Effekt (HK)
2,9 s
Acceleration från 0 - 100 km/h med Sport Chrono-paket
320 km/h
Maxhastighet
Vald
911 Turbo S
Porsche 911 Turbo S
WLTP*
12,3 – 12,0
l/100 km
278 – 271
g/km
Från 2 660 000 kr
478 kW/650 HK
Effekt (kW)/Effekt (HK)
2,7 s
Acceleration från 0 - 100 km/h med Sport Chrono-paket
330 km/h
Maxhastighet
Vald
911 Turbo S Cabriolet
Porsche 911 Turbo S Cabriolet
WLTP*
12,5 – 12,1
l/100 km
284 – 275
g/km
Från 2 810 000 kr
478 kW/650 HK
Effekt (kW)/Effekt (HK)
2,8 s
Acceleration från 0 - 100 km/h med Sport Chrono-paket
330 km/h
Maxhastighet
911 Turbo S Cabriolet
Från 2 810 000 kr
Pris
478 kW/650 HK
Effekt (kW)/Effekt (HK)
2,8 s
Acceleration från 0 - 100 km/h med Sport Chrono-paket
330 km/h
Maxhastighet
WLTP*
12,5 – 12,1
l/100 km
284 – 275
g/km
Höjd
1 301 mm
Bredd
1 900 mm
Längd
4 535 mm
Hjulbas
2 450 mm
Tekniska specifikationer

Cylindervolym 3 745 cm³
Effekt (kW) 478 kW
Effekt (HK) 650 HK
RPM max effekt 6 750 varv/min
Max. vridmoment 800 Nm
vid varvtal 2 500 - 4 000 varv/min

Maxhastighet 330 km/h
Acceleration från 0 - 100 km/h med Sport Chrono-paket 2,8 s
Acceleration 0 - 160 km/h med Sport Chrono-paket 6,0 s
Acceleration 0 - 200 km/h med Sport Chrono-paket 9,3 s

Längd 4 535 mm
Bredd 1 900 mm
Höjd 1 301 mm
Hjulbas 2 450 mm
Tjänstevikt (EG) 1 785 kg
Totalvikt 2 080 kg

Bagagerumsvolym fram 128 l
Bagagerumsvolym bak (upp till överkant av framsäte med fällt baksäte) 163 l

Nybilsgaranti 2 år
Serviceintervall 30.000 km / 2 år
Lackgaranti 3 år
Rostskyddsgaranti 12 års rostskyddsgaranti mot genomrostning utan krav på efterbehandling

Förbrukning hög (modellserie) 10,8 - 10,4 l/100 km
Förbrukning blandad (modellserie) 12,5 - 12,1 l/100 km
CO2-utsläpp blandad (modellserie) 284 - 275 g/km

PDK Från 2 810 000 kr
Porsche - Individualisering.

Individualisering.

Inom Porsche Exclusive Manufaktur erbjuder vi en mängd olika individualiseringsalternativ för exteriören och interiören. För din helt personliga bil.

Porsche - Kontakt.

Kontakt.

Om du vill veta mer om en modell som du är intresserad av, utforska finansieringsalternativ eller om du har andra frågor, vänligen kontakta närmaste Porsche Center.