Porsche Lifestyle
 
Porsche innebär passion. Passion för intelligent design. Passion för sofistikerad teknologi. Passion för detaljer. Men mest av allt – passion för sportbilar. Genom ett brett utbud av produkter från Porsche Lifestyle kan du njuta av den här passionen även off-road. Överallt.
Njut av passionen genom att bära något från våra omfattande klädkollektioner. Kanske föredrar du ett funktionellt plagg från vår Racing Collection? Eller kläder från vår Motorsport Collection som utstrålar Porsches tävlingsanda i varje fiber?
Oavsett om du vill göra ett djärvt intryck, hitta en sportig träningspartner eller en pålitlig reskamrat så bidrar produkterna i Porsche Lifestyle med spänning i alla delar av livet. De är också en hyllning till varumärkets kvalitet och individualitet.

Med omsorg om detaljerna

Tydlighet, spänning, precision – ord som du känner igen från våra sportbilar och som återfinns i Porsche Lifestyle. Med omsorg om detaljerna har vi skapat individuella accessoarer och tillbehör för kreativa förare som vill forma sin egen miljö.
Porsche Lifestyle kollektion erbjuder material med toppkvalitet och iögonfallande design. Varje produkt är modern och tidlös – och hela Porsche Lifestyle är skapad i en sann Porsche-anda. Produkterna beställer du på ditt Porsche Center eller Porsche Service Center.
Se sortimentet i vår produktkatalog.
Läs mer