Originaltillbehör från Porsche Tequipment
 

Originaltillbehör från Porsche Tequipment

Produkter som passar din Porsche. Och dig.

Med mer än 25 års kunskap och erfarenhet står originaltillbehör från Porsche Tequipment alltid för en sak: Kvalitet på Porsche-nivå. Utvecklade med hela bilen i åtanke och skräddarsydda för din Porsche. Högkvalitativa produkter som gör att du enkelt kan anpassa din Porsche efter dina krav. I efterhand och utan problem. Med produkter som passar din Porsche exakt. Och dig.

Porsche Tequipment tillbehörssortiment

Filosofi och historia

Vår inspiration.
Du har redan förverkligat en dröm med din Porsche. Men vad skulle bli av din Porsche-dröm om du inte kunde fortsätta drömma om den? Om den inte hade tillräckligt med utrymme för alla dina idéer? Kort sagt: om den inte var lika individuell som ditt liv? Att fortsätta förfina en Porsche, även efter leverans. Göra den unik och lämplig för dagligt bruk, men inte vardaglig. Det är vårt anspråk. Och många Porsche-entusiasters.
Det tidiga 1950-talet.
Historien om krav på individualitet har en lång tradition. Idén om att förbättra en bils vardagliga körbarhet var tydlig redan i början av 1950-talet. Det bästa exemplet var den individuella produktionen av skidboxar. Denna idé antogs sedan av Porsche Parts Service från 1972. Vid denna tid omfattade sortimentet främst hjulnav och golvmattor.
Expansionen av produktutbudet.
Expansionen av produktutbudet fick snabbt fart. Det fanns nämligen många idéer om fler tillbehör. Till exempel utvecklades den första vindavvisaren för Porsche-cabrioleter och var tillgänglig som tillbehör till 944- och 968-modellerna. Praktiska transportlösningar för cyklar, skidor med mera anslöt sig till sortimentet.
1995 – Porsche Tequipment lanseras.
Den stadigt växande efterfrågan på originaltillbehör från Porsche motiverade avdelningens nästa steg: 1995 föddes Porsche Tequipment – förkortning av ”Technical Equipment”.
Porsche Tequipment produktsortiment.
Porsche Tequipment erbjuder ett brett utbud av tillbehör för personalisering i efterhand. Å ena sidan förstärker sortimentet produktfördelarna: till exempel i form av skräddarsydda, modellspecifika transportsystem. Å andra sidan väcker det känslor och körglädje: från sportavgassystem och visuella personaliseringstillval, som tonade strålkastare, till kompletta hjuluppsättningar i unik design.
Principen bakom Porsche Tequipment.
Porsche Tequipment-produkter utvecklas med hela bilen i åtanke av samma tekniker och formgivare som skapar bilarna. Huvudsakligen på Porsche Utvecklingscenter i Weissach. Precis som bilarna genomgår alla tillbehör omfattande tester under sin utveckling. För de är mer än bara tillbehör – de är en del av ett harmoniskt helhetskoncept. En del av en Porsche.
1997 – den första egendesignade fälgen.
Hjuluppsättningar designade av Porsche utgör också en del av kärnan i Porsche Tequipments produktsortiment. De har blivit tillbehörsutbudets storsäljare. År 1997 lanserades den första egendesignade Porsche Tequipment-fälgen: Dyno-fälgen på 17 tum för första generationens Boxster. Fälgen – exklusivt tillgänglig för eftermontering – producerades i nära samarbete med Porsche Design Studio. En grundsten för många gemensamma utvecklingsprojekt.
Motorsporttillbehör.
Tillgängliga sedan 2008: motorsporttillbehören från Porsche Tequipment. Alltigenom praktiska för vardagsbruk och med godkännande för allmän trafik. För enastående prestanda och en exceptionell look. Erfarenhet från över 30 000 racingsegrar som du kan se och känna.
Tillbehör inom e-prestanda.
Porsche Tequipment lanserade nästa kapitel år 2013: Tillbehör inom e-prestanda för supersportbilen 918 Spyder. Sortimentet för Taycan stärkte denna konsekventa framtida trend.
Över 25 år av kvalitet på Porsche-nivå.
Med mer än 25 års kunskap och erfarenhet står Porsche Tequipment alltid för en sak: Kvalitet på Porsche-nivå. Utvecklade med hela bilen i åtanke och skräddarsydda för din Porsche. Högkvalitativa produkter som gör att du enkelt kan anpassa din Porsche efter dina krav. I efterhand och utan problem. Produkter som passar din Porsche exakt. Och dig.

Upptäck

Tequipment Accessories Finder

Med Porsche Tequipment kan du designa din bil efter dina individuella önskemål. Alla alternativ för just din modell hittar du i Tequipment accessories finder. Produkterna beställer du på ditt Porsche Center eller Porsche Service Center.

Läs mer

Katalog Porsche Tequipment-tillbehör

Dyk in i Porsche Tequipments värld. Från modellspecifika tillbehörsprodukter till allmänna tillbehörslösningar: hämta inspiration från det varierade produktprogrammet i vår katalog för Porsche Tequipment originaltillbehör.

Download Accessories Catalogue (PDF; 28,1 MB)

Det här är Porsche Tequipment

Porsche - Designad och testad i Weissach
Designad och testad i Weissach
Porsche - Fordonsgarantin opåverkad
Fordonsgarantin opåverkad
Porsche - Lämplig för daglig körning
Lämplig för daglig körning
Porsche - Personlig eftermontering
Personlig eftermontering
Porsche - Originaltillbehör
Originaltillbehör

Hitta ett Porsche Center eller Porsche Service Center