Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Extra standaard uitrusting Executive Panamera Turbo S Executive

Porsche Panamera Turbo S Executive - Extra standaard uitrusting Executive

Extra standaard uitrusting Executive

Het standaard, speciaal voor achterin ontwikkelde interieurverlichtingspakket is grotendeels uitgevoerd in lichtsterke, maar energiezuinige led-techniek. Het bestaat uit 2 leeslampjes in de dakconsole achterin, voetenruimteverlichting en een extra oriëntatieverlichting en verlichting voor portiervakken en middenconsole achterin. De extra sfeerverlichting in de dakconsoles voor en achter is net als de leeslampjes dimbaar.

De 4-zone automatische airconditioning is standaard. Hiermee kunt u de temperatuur op alle 4 zitplaatsen individueel regelen. Standaard is ook het donker getinte geluids- en warmtewerend glas inclusief privacybeglazing. Daarmee bent u verzekerd van privacy en wordt fel zonlicht uit het interieur geweerd. Eenzelfde functie vervullen de elektrische rolgordijnen voor de achterruit en de zijruiten achterin.

Als u toch een keer zelf wilt rijden, ook dan komt u aan comfort niets te kort. Comfort, zoals Porsche dat kan bieden. Met een sportieve en uiterst ergonomische cockpit dankzij de logische groepering van alle bedieningselementen. Zoals u van een Porsche mag verwachten.