718 Cayman GT4 RS
Vanaf € 259.700,00 (consumentenadviesprijs) * ¹
368 kW/500 PS
Vermogen (kW)/Vermogen (pk)
3,4 s
Acceleratie van 0 - 100 km/u
315 km/h
Topsnelheid
Terug naar het begin
718 Cayman GT4 RS
Car Configurator
 
Perfectly irrational.
718 Cayman GT4 RS (WLTP)*
13,0
l/100 km
295
g/km
Een vlijmscherpe tracktool. Een uiterst wendbaar concept met middenmotor. Een cilinderinhoud van 4,0 liter en een 6-cilindermotor met natuurlijke aanzuiging. Zes individuele gaskleppen voor een directe respons. Een hoogtoerentalconcept dat gemakkelijk de 9.000 1/min aantikt. Een vermogen van 368 kW (500 pk). Rationeel? Niet altijd. Perfect? Altijd.

Getoonde auto met Weissach pakket en andere optionele uitrusting.

Motorkap met NACA luchtinlaten voor optimale koeling van de remmen.
Lamellen in de carbon spatschermen voor betere wielkastventilatie.
Achterspoiler met zwanenhalssteunen voor meer downforce.

360° Exterieur.

Porsche - Ontwikkeld in Flacht, thuis op de weg: de 4,0-liter atmosferische 6-cilinder boxermotor met zes individuele gaskleppen.
Ontwikkeld in Flacht, thuis op de weg: de 4,0-liter atmosferische 6-cilinder boxermotor met zes individuele gaskleppen.
718 Cayman GT4 RS (WLTP)*
13,0
l/100 km
295
g/km
Porsche - Zichtbare motortechnologie: de powerdome is naar binnen verplaatst en voorzien van een nieuw ontwikkeld luchtfilter - voor een bulderend geluid in het interieur en een optimale luchtstroom.
Zichtbare motortechnologie: de powerdome is naar binnen verplaatst en voorzien van een nieuw ontwikkeld luchtfilter - voor een bulderend geluid in het interieur en een optimale luchtstroom.
Porsche - Puur geluid met autosportkarakter.
Puur geluid met autosportkarakter.
Porsche - Getest in het lab en op het circuit: het Weissach Pakket met de kenmerkende afwerking in siercarbon.
Getest in het lab en op het circuit: het Weissach Pakket met de kenmerkende afwerking in siercarbon.
7-traps Porsche Doppelkupplung (PDK) met nieuwe PDK keuzehendel die eruitziet als een versnellingspook - voor sportief en snel schakelen.
7-traps Porsche Doppelkupplung (PDK) met nieuwe PDK keuzehendel die eruitziet als een versnellingspook - voor sportief en snel schakelen.
Porsche - Autosportgevoel: de bestuurdersruimte.
Autosportgevoel: de bestuurdersruimte.
In het midden: het kenmerkende GT4 RS sportstuurwiel met gele 12-uurmarkering en zwarte schakelpaddles met gele markeringen, voor strak schakelen zoals in de autosport.

360° Interieur.

De highlights van de 718 Cayman GT4 RS.

Wilt u nog een extra ronde maken in de 718 Cayman GT4 RS? Ontdek hier meer.

Porsche - De highlights van de 718 Cayman GT4 RS.
Porsche - Aerodynamica en design
Aerodynamica en design
Meer informatie
Aerodynamica en design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Alle tekenen wijzen erop: storm op komst. Een emotionele storm.
Het aerodynamica-concept van de 718 Cayman GT4 RS is nog een stap verder doorgevoerd dan bij de 718 Cayman GT4 en het algehele concept is aangepast aan zijn enorme prestaties op performance, aerodynamica, onderstel en natuurlijk design. Dit is vooral duidelijk zichtbaar bij de vaste achterspoiler met zwanenhalssteunen en bij de achterdiffusor. Ze zorgen niet alleen voor een enorme downforce en hoge tractie – maar ook voor een vlijmscherpe tracktool-look.

Getoonde auto met Weissach pakket en andere optionele uitrusting.

Porsche - Diffusor aan de voorzijde voor betere aerodynamische balans.
Diffusor aan de voorzijde voor betere aerodynamische balans.
De traploos instelbare diffusor aan de voorzijde verbetert de aerodynamische balans van de auto en is ontworpen voor een minimale luchtweerstand plus een maximale rijsnelheid. In de performance-stand voor op het circuit (niet goedgekeurd voor op de openbare weg) bereikt de 718 Cayman GT4 RS aanzienlijk meer downforce dan de 718 Cayman GT4. Hierdoor wordt de stabiliteit van de auto beter, vooral in snel gereden bochten. Kortom: het 'vorm volgt functie'-principe op zijn best.
Porsche - Motorkap met NACA luchtinlaten.
Motorkap met NACA luchtinlaten.
Niet bang voor tegenwind: de motorkap van extreem licht carbon (CFRP). De NACA luchtinlaten verbeteren de koeling van de remmen – en maken direct duidelijk dat het hier gaat om een sportwagen in zijn puurste vorm.
Porsche - Spatschermen van carbon.
Spatschermen van carbon.
De bovenste openingen in de spatschermen van carbon (CFRP), de zogenaamde lamellen, optimaliseren de wielkastventilatie, net als de nieuw ontworpen frontspoilerrand met side blades die zorgen voor een luchtstroom in alle richtingen. Het resultaat: minder overdruk in de wielkast en dus meer downforce.
Porsche - Luchtinlaten in plaats van zijramen achter.
Luchtinlaten in plaats van zijramen achter.
In plaats van zijramen achter zijn hier zwart gespoten carbon luchtinlaten toegepast. Ze verhogen de dynamische druk van de luchtstroom en voorzien ook de motor van lucht. In het Weissach Pakket hebben ze een afwerking van siercarbon en zijn ze voorzien van extra lamellen, voor een nog doelgerichtere luchtstroom.
Porsche - Grote achterspoiler met zwanenhalssteunen.
Grote achterspoiler met zwanenhalssteunen.
Zeer opvallend: de vaste achterspoiler van carbon (CFRP). Dankzij de bevestigingen aan de bovenzijde stroomt de lucht zonder onderbreking over het gehele oppervlak van de onderzijde van de vleugel. De spoiler kan ook handmatig worden ingesteld voor gebruik op het racecircuit. Het effect: minder verlies aan downforce en betere tractie.
Porsche - Grote spoiler.
Grote spoiler.
De kenmerkende, nu nog groter uitgevoerde achterspoiler van de 718 Cayman GT4 RS zorgt voor maximale downforce. In het midden: het derde remlicht.
Porsche - Getest in het lab en op het circuit: het Weissach Pakket.
Getest in het lab en op het circuit: het Weissach Pakket.
Harmonieuze toepassing van siercarbon en verbeterde uitvoering van de bovenste luchtinlaten voor een nog betere luchttoevoer. Binnen: titanium rolkooi en veel onderdelen van Race-Tex. Toepasselijke handtekening: het gestikte Weissach Pakket-logo op de hoofdsteunen en het embleem op het dashboard.

Velgen en banden.

Informatie over de banden vindt u hier.

Volgend hoofdstuk
Performance

Brandstofverbruik en Uitstoot.

718 Cayman GT4 RS (WLTP)*
13,0
l/100 km
295
g/km
Performance
Meer informatie
Performance
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Het hart klopt in het midden. Duidelijk te voelen – en te horen.
Flacht. Geboorteplaats en thuisbasis van Porsche raceauto's, gelegen aan de zuidkant van het Porsche ontwikkelingscentrum in Weissach. Hier ontwikkelen, testen en verbeteren we onze auto’s – voor die ene tiende seconde die het verschil kan maken op het racecircuit. De motor van de 718 Cayman GT4 RS komt hier ook vandaan. Het lage zwaartepunt van de middenmotor die kenmerkend is voor de 718 modellen zorgt voor dynamisch rijgedrag in bochten en een uitstekende performance.

Getoonde auto met Weissach pakket en andere optionele uitrusting.

4,0-liter atmosferische 6-cilinder boxermotor.

718 Cayman GT4 RS (WLTP)*
13,0
l/100 km
295
g/km

Een motor volgens het hogesnelheidsconcept, rechtstreeks afgeleid van de 911 GT3 R en 911 RSR. Met een maximaal vermogen van 368 kW (500 pk) bij 8400 1/min en een maximumkoppel van 450 Nm bij 6750 1/min is de in het midden geplaatste 4,0-liter atmosferische 6-cilinder motor de krachtigste onder de 718 modellen.

Getest op het racecircuit.

Zes individuele gaskleppen voorzien alle zes cilinders optimaal van lucht, zorgen voor een uiterst directe respons en ventileren de motor optimaal. Dankzij de centrale olietoevoer, de gesmede zuigers en de lichtgewicht titanium zuigerstangen is de motor niet alleen efficiënt, maar ook uiterst robuust.

Geschikt voor autosport.

De ontwikkeling van de motor is geïnspireerd op het racecircuit. De starre klepaandrijving en de dry-sump-smering met apart oliereservoir hebben zich al bewezen in de 911 GT3. Het tweemassavliegwiel komt van de 718 Cayman GT4 Clubsport.

Porsche - Inwendige powerdome met nieuw, verbeterd luchtfilter.
Inwendige powerdome met nieuw, verbeterd luchtfilter.
Technisch hoogstandje, zichtbaar extraatje en hoorbaar genot: de zwarte kunststof powerdome met een zilverkleurig 'GT4 RS' logo en nieuw ontwikkeld luchtfilter die nu in het interieur is geplaatst. Hij zorgt er niet alleen voor dat de motor optimaal van frisse lucht wordt voorzien - hij zorgt ook voor een eersteklas geluid.
Porsche - Van irrationeel naar perfect binnen enkele honderdste seconden.
Van irrationeel naar perfect binnen enkele honderdste seconden.
De 7-traps Porsche Doppelkupplung (PDK) – uitstekende wendbaarheid, korte schakelwegen, uiterst sportieve versnellingen. Zelfs de zevende versnelling is sportief en snel. Het ontwerp van de PDK keuzehendel is gebaseerd op een versnellingspook en er kan ook handmatig mee worden geschakeld. Gebruik om nog sneller te schakelen de schakelpaddles direct op het stuurwiel. Het mechanisch vergrendelbare differentieel garandeert een optimale overdracht van vermogen op de weg.
Porsche - Lichtgewicht constructie.
Lichtgewicht constructie.
Om nog meer performance te garanderen is alles wat onnodig is weggelaten. Of vervangen door lichtere materialen: de motorkap, spatschermen, luchtinlaten op de flanken, achterspoilers, sierstrips en volledige kuipstoelen zijn gemaakt van duurzaam, lichtgewicht carbon (CFRP). De achterruit is gemaakt van lichtgewicht glas en bespaart daardoor ook gewicht.
Porsche - Titanium rolkooi.
Titanium rolkooi.
De vastgeschroefde rolkooi van lichtgewicht maar robuust titanium is verkrijgbaar in combinatie met het optionele Weissach Pakket. De rolkooi is ca. 6 kg lichter dan de stalen rolkooi in het Clubsport Pakket.
Porsche - 100% performance bij circa 1400 kg.
100% performance bij circa 1400 kg.
Lichter. Nog lichter. Bijna perfect. Dit was het uitgangspunt voor onze ingenieurs bij het ontwerp van de 718 Cayman GT4 RS. Het resultaat: pure performance met een onbeladen gewicht van slechts 1415 kg.
Porsche - GT technologie voor het onderstel.
GT technologie voor het onderstel.
Een unieke, voor op het circuit geoptimaliseerde combinatie van chassiscomponenten uit de autosport. De onafhankelijke lichtgewicht ophanging is gebaseerd op het ontwerp van de 911 GT3 RS (991 II). Starre veren in combinatie met voor de autosport typische hulpveren en specifieke wielophanging garanderen een uitstekende tractie en stabiliteit. Kogelgewrichten zorgen voor een uiterst nauwkeurige wielregeling. Hoogte, wielvlucht, toespoor en stabilisatorstangen kunnen individueel op het racecircuit worden afgestemd.

Onderstel en regelsystemen.

Onderstel.

Veerconstanten en schokdempersysteem worden gekalibreerd volgens de principes van de 911 GT3 RS (991 II). Nieuwe schokdemper-technologie en stardere veren in combinatie met voor de autosport typische hulpveren worden zowel voor als achter toegepast. Het resultaat: een raceonderstel met een uitstekende dynamiek in bochten, vlotte besturing en daardoor hogere snelheden in bochten.

Porsche Active Suspension Management (PASM, –30 mm).

Afhankelijk van wegdek en rijstijl regelt de elektronische afstelling van de schokdempers actief en continu de schokdemperkracht voor elk afzonderlijk wiel. PASM heeft twee standen: sportief/comfortabel en sportief/star.

Porsche Stability Management (PSM).

PSM is een automatisch regelsysteem om de stabiliteit te behouden als de grenzen van dynamisch rijgedrag worden opgezocht. De systemen kunnen in twee stappen volledig worden uitgeschakeld. Voor een bewust sportief rijgedrag op het circuit.

Porsche Torque Vectoring (PTV).

Samengevat: PTV verbetert de rijdynamiek. In detail: het geïntegreerde mechanische achteras-sperdifferentieel zorgt voor een hogere tractie en zijwaartse dynamiek en tevens voor een aanzienlijk betere stabiliteit van de auto tijdens lastwisselingen in bochten en bij het wisselen van rijstrook.

Liftsysteem vooras.

30 mm lijkt misschien niet veel, maar het maakt bij snelheden tot circa 60 km/u een enorm verschil als het gaat om bodemvrijheid. De 718 Cayman GT4 RS is het eerste model uit deze serie dat is uitgerust met een liftsysteem op de vooras.

Remmen.

De vaste aluminium monobloc remzadels met zes zuigers voor en vier zuigers achter – allemaal in rood – en de gietijzeren en aluminium keramische remschijven met een extreem grote diameter van 408 mm voor en 380 mm achter garanderen dat er snel en veilig wordt geremd – dankzij de nieuw ontwikkelde remkoeling zelfs onder extreme belasting.

Porsche Ceramic Composite Brake (PCCB).

De als meeruitvoering leverbare Porsche Ceramic Composite Brake (PCCB), met een diameter van 410 mm voor en 390 mm achter, zorgt voor uitstekende remprestaties en maakt een constante remdruk mogelijk. Nog een voordeel: de remschijven zijn circa 50% lichter dan gietijzeren remschijven van een vergelijkbaar type en formaat. De remzadels worden standaard in het geel geleverd en zijn als meeruitvoering in zwart hoogglans leverbaar.

Volgend hoofdstuk
Interieur en infotainment

Brandstofverbruik en Uitstoot.

718 Cayman GT4 RS (WLTP)*
13,0
l/100 km
295
g/km
Interieur en infotainment
Meer informatie
Interieur en infotainment
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Porsche - Onmisbaar, vooral in scherpe bochten: eenvoud.
Onmisbaar, vooral in scherpe bochten: eenvoud.
De bestuurdersruimte is volledig gericht op de bestuurder - toegankelijk, direct leesbare informatie, uitstekende functionaliteit, optimale ergonomie en een focus op wat echt belangrijk is. Materialen en details in het interieur van de 718 Cayman GT4 RS – zoals gripvast Race-Tex, accentstrips in mat siercarbon en portierlussen – zijn rechtstreeks afgeleid uit de autosport. De powerdome is naar binnen verplaatst, zodat de motor zichtbaar en voelbaar dichtbij is.

Getoonde auto met Weissach pakket en andere optionele uitrusting.

Porsche - PDK keuzehendel en schakelpaddles.
PDK keuzehendel en schakelpaddles.
Snel schakelen voor betere prestaties: de PDK keuzehendel in kenmerkend GT design die eruitziet als een versnellingspook, plus de zwarte schakelpaddles met gele markeringen.
Porsche - Autosportmaterialen op de weg.
Autosportmaterialen op de weg.
Stuurwielkrans, bovenzijde van de PDK keuzehendel (inclusief hoes) en portiergrepen van de 718 Cayman GT4 RS zijn bekleed met Race-Tex. De sierstrips op het dashboard en de middenconsole van mat siercarbon accentueren het racekarakter.
Porsche - Typisch autosport: portierlussen in plaats van conventionele portiergrepen.
Typisch autosport: portierlussen in plaats van conventionele portiergrepen.
Geen versiering, geen franje. In plaats daarvan: portierlussen zoals in de autosport. En eenvoudige bagagenetten in de portieren. We hebben onszelf echter één frivoliteit toegestaan: een contrastkleur. Afhankelijk van de specificatie gebruiken we arctisch grijs of diepzeeblauw voor de portierlussen en de sierstiksels.
Porsche - Clubsport Pakket.
Clubsport Pakket.
Gratis meeruitvoering: het Clubsport Pakket bevat een stalen rolkooi die is vastgeschroefd aan de carrosserie. Een 6-punts veiligheidsgordel voor de bestuurdersstoel, een brandblusser en houder zijn eveneens inbegrepen.
Porsche - Motorgeluid voor hartkloppingen.
Motorgeluid voor hartkloppingen.
Dankzij de verminderde isolatie en de powerdome die naar binnen is verplaatst, kunt u het motorgeluid van uw Porsche 718 Cayman GT4 RS rechtstreeks in zijn puurste vorm ervaren.

De volledige kuipstoelen van carbon (CFRP) met een afwerking van siercarbon bieden extra goede zij-ondersteuning ondanks hun minimale gewicht. De middenbaan van de stoelen is zwart met geperforeerd Race-Tex in arctisch grijs of diepzeeblauw. De hoofdsteunen zijn voorzien van een gestikt 'GT4 RS' logo. In combinatie met het Weissach Pakket ziet het logo eruit als een gestileerd racecircuit.

Als meeruitvoering verkrijgbaar: 18-voudig elektrisch verstelbare adaptieve sportstoelen Plus. De zijwangen zijn bekleed met leder, de middenbaan van de stoelen is gemaakt van zwart Race-Tex en de hoofdsteunen zijn voorzien van een gestikt 'GT4 RS' logo in de betreffende contrastkleur arctisch grijs of diepzeeblauw.

Porsche - Chrono Pakket.
Chrono Pakket.
Porsche Communication Management (PCM) is geüpgraded en bevat nu ook het Chrono Pakket en een performance-indicatie waarmee u de geregistreerde rondetijden kunt bekijken, opslaan en analyseren. U kunt hiermee de actuele rondetijd en afstand alsook het aantal voltooide rondes laten weergeven. Nog een eyecatcher: de analoge Chrono stopwatch bovenop het dashboard.
Porsche Track Precision App.
Porsche Track Precision App.
In combinatie met het PCM en de optionele navigatiemodule inclusief Porsche Connect kunt u rondetijden meten en rijgegevens analyseren, om ze vervolgens op te slaan en te beheren op uw smartphone en ze vanuit daar te delen en vergelijken met andere rijders. De digitale rijcoach helpt u uw rempunten te optimaliseren, instuurmomenten aan te scherpen en fouten tijdens het rijden te herkennen. De app maakt gebruik van GPS- en andere preciziedata uit de boardcomputer. Grafische analyses én een video-analyse geven u tot op de miliseconde inzicht in uw verbeteringspotentieel. Ronde na ronde.
Porsche Connect.
Porsche Connect.
Porsche Connect verbindt u met uw Porsche en uw Porsche met de buitenwereld. Het breidt het bestaande aanbod aan digitale functies van uw 718 model verder uit met tal van diensten en de My Porsche app. Navigeer op de best mogelijke manier naar uw bestemmingen, synchroniseer persoonlijke contacten en adressen en gebruik uw agenda rechtstreeks in het PCM. Porsche Connect is uw slimme co-piloot voor alledag en garandeert een unieke sportwagen-experience. Vóór, tijdens én na uw trip.
Porsche - Lees meer over onze Connect diensten.

Lees meer over onze Connect diensten.

Volgend hoofdstuk
Autosport

Brandstofverbruik en Uitstoot.

718 Cayman GT4 RS (WLTP)*
13,0
l/100 km
295
g/km
Autosport
Meer informatie
Autosport
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Porsche - Terug naar het circuit. Waar het allemaal begon.
Terug naar het circuit. Waar het allemaal begon.
Sinds de allereerste seconde zijn wij actief in de autosport. Niet omdat we dat moeten. Maar omdat we niet anders kunnen. Keer op keer nemen we elk idee, elke technologie en elk detail onder de loep. In de autosport ontstaan ideeën die telkens verder worden ontwikkeld, getest en onder de zwaarste omstandigheden op de proef worden gesteld. Daarna kunnen de beste ideeën van het circuit ook de openbare weg op.
Perfectly irrational.
718 Cayman GT4 RS (WLTP)*
13,0
l/100 km
295
g/km
De nieuwe 718 Cayman GT4 RS Clubsport straalt met elke vezel pure autosport uit. Wanneer is hij in zijn element? Als hij racet tijdens een sprint of endurance wedstrijd op internationaal niveau. Een allrounder met een 4,0-liter 6-cilinder boxermotor met een vermogen van 368 kW (500 pk).
Porsche Autosport.

Porsche Autosport.

Onze ultieme passie: het circuit. In onze Porsche Motorsport Hub vindt u hierover alle informatie.

Volgend hoofdstuk
Model & data

Brandstofverbruik en Uitstoot.

718 Cayman GT4 RS (WLTP)*
13,0
l/100 km
295
g/km

718 Cayman GT4 RS model configureren.

Geselecteerd
718 Cayman GT4 RS
Porsche 718 Cayman GT4 RS
WLTP*
13,0
l/100 km
295
g/km
Vanaf € 259.700,00 (consumentenadviesprijs) * ¹
368 kW/500 PS
Vermogen (kW)/Vermogen (pk)
3,4 s
Acceleratie van 0 - 100 km/u
315 km/h
Topsnelheid
718 Cayman GT4 RS
Vanaf € 259.700,00 (consumentenadviesprijs) * ¹
Prijs
368 kW/500 PS
Vermogen (kW)/Vermogen (pk)
3,4 s
Acceleratie van 0 - 100 km/u
315 km/h
Topsnelheid
WLTP*
13,0
l/100 km
295
g/km
Hoogte
1.267 mm
Breedte
1.822 mm
Lengte
4.456 mm
Wielbasis
2.482 mm

Aantal cilinders 6
Boring 102,0 mm
Slag 81,5 mm
Inhoud 3.996 cm³
Vermogen (kW) 368 kW
Vermogen (pk) 500 PS
Maximaal vermogen 8.400 1/min
Maximaal toerental 9.000 1/min
Maximaal koppel 450 Nm
Maximaal koppel 6.750 1/min
Vermogen per liter (liter/kW) 92,00 kW/l
Vermogen per liter (liter/pk) 125,00 PS/l

Topsnelheid 315 km/h
Acceleratie van 0 - 100 km/u 3,4 s
Acceleratie van 0 - 160 km/u 7,1 s
Acceleratie van 0 - 200 km/u 10,9 s
Acceleratie van 80 - 120 km/u 1,9 s

Lengte 4.456 mm
Breedte 1.822 mm
Breedte (zonder spiegels in te klappen) 1.994 mm
Hoogte 1.267 mm
Wielbasis 2.482 mm
Draaicirkel 11,4 m
Onbeladen gewicht (DIN) 1.415 kg
Onbeladen gewicht (EU) 1.490 kg
Toelaatbaar totaalgewicht 1.771 kg
Maximaal laadvermogen 356 kg

Volume bagageruimte, voor 125 l
Open bagageruimtevolume (achter voorstoelen) 136 l

Verbruik laag 21,8 - 21,8 l/100 km
Verbruik middel 12,1 - 12,1 l/100 km
Verbruik hoog 11,0 - 11,0 l/100 km
Verbruik extra-hoog 11,9 - 11,9 l/100 km
Verbruik gecombineerd 13,0 - 13,0 l/100 km
CO2-emissie laag (WLTP) 495 - 495 g/km
CO2-emissie middel (WLTP) 275 - 275 g/km
CO2-emissie hoog (WLTP) 250 - 250 g/km
CO2-emissie extra-hoog (WLTP) 271 - 271 g/km
CO2-emissies gecombineerd (WLTP) 295 - 295 g/km

Geluidsniveau van stilstaand voertuig 96 dB(A)
Geluidsniveau van stilstaand voertuig (rpm) 3.800 1/min
Geluidsniveau van passerend voertuig 72 dB(A)

PDK Vanaf € 259.700,00 (consumentenadviesprijs) * ¹

Configurator.

De tracktool aan uw pols.
De Porsche Design Chronograaf 718 Cayman GT4 RS straalt een en al performance uit en breidt het lichtgewichtconcept uit naar uw pols. Ook verkrijgbaar met optioneel Weissach Pakket. Exclusief voor de eigenaren van een 718 Cayman GT4 RS.
Juweel van het verre Noorden.
Wegen en natuur die doen denken aan enkele van de meest mythische landschappen. Bochten die verdwijnen in uitgestrekte groene weiden. Charmante dorpjes, spectaculaire kliffen en betoverende vergezichten. Ongetemd, ongerept en – misschien juist wel daarom – rijk aan indrukken. Start je reis met ROADS en ontdek het verbluffende landschap van de Faeröer Eilanden.
Porsche - Individualisering & afwerking.

Individualisering & afwerking.

In de Porsche Exclusive Manufaktur bieden we tal van personalisatiemogelijkheden voor exterieur en interieur. Voor uw compleet gepersonaliseerde auto.

Porsche - Interesse.

Interesse.

Vraag meer informatie aan bij een Porsche Centrum.