Macan
Vanaf € 125.700,00 (consumentenadviesprijs) *
195 kW/265 pk
Vermogen (kW)/Vermogen (pk)
6,4 s
Acceleratie van 0 - 100 km/u
232 km/h
Topsnelheid
Macan T
Vanaf € 131.400,00 (consumentenadviesprijs) *
195 kW/265 pk
Vermogen (kW)/Vermogen (pk)
6,2 s
Acceleratie van 0 - 100 km/u
232 km/h
Topsnelheid
Macan S
Vanaf € 148.200,00 (consumentenadviesprijs) *
280 kW/380 pk
Vermogen (kW)/Vermogen (pk)
4,8 s
Acceleratie van 0 - 100 km/u
259 km/h
Topsnelheid
Macan GTS
Vanaf € 167.400,00 (consumentenadviesprijs) *
324 kW/440 pk
Vermogen (kW)/Vermogen (pk)
4,5 s
Acceleratie van 0 - 100 km/u
272 km/h
Topsnelheid
Terug naar het begin
De nieuwe Macan T.
Zet accenten waar anderen in de massa opgaan – de nieuwe Macan T. Jong, dynamisch en urbaan, met een uitgebreide standaarduitrusting, modelspecifieke designelementen en natuurlijk de typische Porsche performance.

Sportwagenkarakter.
5 deuren, 5 zitplaatsen. Onvergelijkbaar, onmiskenbaar en onweerstaanbaar. Ook in de nieuwste generatie is en blijft de Macan de sportwagen onder de compacte SUV's. Het Porsche DNA is direct zichtbaar in zijn afhellende daklijn. Deze zogeheten flyline geeft de Macan zijn kenmerkende sportwagencontour.
Porsche - Nieuw ontworpen: het front met de markante wing.
Nieuw ontworpen: het front met de markante wing.
Porsche - De voor de Macan kenmerkende side blades in nieuwe designs.
De voor de Macan kenmerkende side blades in nieuwe designs.
Porsche - De nieuw ontworpen achterzijde met zwart diffusorgedeelte.
De nieuw ontworpen achterzijde met zwart diffusorgedeelte.

360° Exterieur.

De Advanced Cockpit zorgt dankzij touchscreens met glazen oppervlakken voor een uiterst modern en herkenbaar Porsche bedieningsconcept.
De Advanced Cockpit zorgt dankzij touchscreens met glazen oppervlakken voor een uiterst modern en herkenbaar Porsche bedieningsconcept.
Porsche - Nieuwe stuurwielgeneratie: het multifunctionele sportstuurwiel en het GT sportstuurwiel liggen sportief in de hand en hebben schakelpaddles voor handmatig schakelen.
Nieuwe stuurwielgeneratie: het multifunctionele sportstuurwiel en het GT sportstuurwiel liggen sportief in de hand en hebben schakelpaddles voor handmatig schakelen.

360° Interieur.

De nieuwe motoren zorgen voor een nog betere performance en efficiency.
(WLTP)*
11,7 – 10,1
l/100 km
265 – 228
g/km

Verschillende motoren, één principe: de 2,0-liter 4-cilinder turbo-lijnmotor en de 2,9-liter V6 bi-turbomotor leveren optimale prestaties en zijn uiterst efficiënt.

De standaard 7-traps Porsche Doppelkupplung (PDK) zorgt in de automaatstand voor extreem snel schakelen zonder verlies van trekkracht. Ook bij handmatig schakelen komt u aan rijplezier niets te kort.

Porsche - Parkeerassistent.
Parkeerassistent.
De nieuwe optionele parkeerassistent zoekt en herkent parkeerruimtes die groot genoeg zijn. Eén druk op de knop en hij neemt bij het in- en uitparkeren het sturen van u over.

Nog meer Macan.

Meer over de highlights van de nieuwe Macan leest u in de volgende hoofdstukken.

Porsche - Nog meer Macan.
Design
Meer informatie
Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Porsche - Type in plaats van stereotype.
Type in plaats van stereotype.
Eén van de velen zijn – of die ene onder de velen? Daarover bestaat geen twijfel bij de Porsche designers. Of bij de ontwerpers van de Porsche flyline. Al tientallen jaren perfectioneren we deze krachtige, dynamische verhoudingen. We vervolmaken ze. We passen ze aan een leven aan dat geen uitdaging uit de weg gaat. Het resultaat: unieke karakters zoals de Macan modellen.
Niet slechts Macan modellen maar unieke karakters.

De Macan staat op 19 inch Macan wielen. De side blades zijn uitgevoerd in lavazwart met 3D-textuur. De wing in het front is in de exterieurkleur gespoten.

De Macan S staat op donker titanium gespoten 20 inch Macan S wielen. De side blades zijn uitgevoerd in lavazwart met 3D-textuur. De wing is in de exterieurkleur gespoten, de dubbele eindpijpen links en rechts zijn zilverkleurig.

De Macan GTS staat op zwart zijdeglans gespoten 21 inch RS Spyder Design wielen. De side blades in zwart zijdeglans zijn voorzien van het GTS logo in zwart hoogglans. De wing is mat zwart gespoten, de onderzijde voor en achter is in exterieurkleur gespoten.

Getoonde auto's zijn configuratievoorbeelden en bevatten deels een hoogwaardigere uitrusting.

Wielen.

Informatie over de banden vindt u hier.

Hightech inclusief het klassieke sportwagengevoel: de Porsche Advanced Cockpit.
Hightech inclusief het klassieke sportwagengevoel:
de Porsche Advanced Cockpit.
Het bedieningsconcept van de Porsche Advanced Cockpit is vooruitstrevend: de naar voren oplopende middenconsole zorgt voor een korte afstand tussen het stuurwiel en de compacte keuzehendel. De Direct Touch Control heeft een oppervlak in glaslook met aanraaktoetsen voor directe toegang tot de belangrijkste functies. In het dashboard is het 10,9 inch touchscreen met hoge resolutie geïntegreerd.
Porsche - Hoe een klok in een sportwagen heet? Tijdmeter.
Hoe een klok in een sportwagen heet?
Tijdmeter.
Geheel nieuw aan boord is de hoogwaardige analoge klok in het midden van het dashboard. Deze vestigt de aandacht op datgene waartegen sportwagens altijd strijden: de tijd.
Porsche - Sportieve kenmerken om naar te kijken en aan te raken.
Sportieve kenmerken om naar te kijken en aan te raken.
Het design van de centraal geplaatste toerenteller is overgenomen van de iconische 911. De nieuwe stuurwielen liggen sportief in de hand en maken handmatig schakelen via schakelpaddles mogelijk.
Porsche - Het lef om contrast te tonen.
Het lef om contrast te tonen.
Voor het lederen interieur zijn als meeruitvoering contrastpakketten leverbaar die corresponderen met de gekozen exterieurkleur. Dit zorgt voor indrukwekkende kleuraccenten.
Volgend hoofdstuk
Comfort

Brandstofverbruik en Uitstoot.

(WLTP)*
11,7 – 10,1
l/100 km
265 – 228
g/km
Comfort
Meer informatie
Comfort
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Porsche - Uw comfortzone voor buiten de comfortzone.
Uw comfortzone voor buiten de comfortzone.
Het interieur van de Macan is ontworpen voor een maximale voorwaartse drive en integreert de bestuurder perfect in de auto. De sportieve voorstoelen geven u een typisch Macan gevoel: ondanks de hogere zitpositie lijkt u dicht op de weg te zitten. Bovendien heeft u alles optimaal in zicht en binnen handbereik – dankzij de perfecte ergonomie.
Porsche - Bagageruimte.
Bagageruimte.
De grote bagageruimte kan dankzij de neerklapbare achterbank worden uitgebreid van 488 liter naar 1.503 liter. Een ideale ruimte voor de meest uiteenlopende hobby's.
Porsche - Transport op het dak.
Transport op het dak.
De optionele dakrails passen harmonieus in het dynamische design van de auto en zijn noodzakelijk voor het optionele daktransportsysteem. Transportmodules vindt u in het Porsche Tequipment accessoireprogramma.
Porsche - Transport aan de achterzijde.
Transport aan de achterzijde.
De optionele trekhaak is ontworpen voor hoge aanhangwagengewichten en is voorzien van een 13-polig stopcontact. Bovendien kan op de trekhaak een fietsendrager voor maximaal 2 fietsen worden gemonteerd.

Comfortstoelen met 8-voudige elektrische verstelling.

De comfortstoelen aan bestuurders- en bijrijderszijde bieden met een 8-voudige elektrische verstelling voor onder andere: zithoogte, schuine stand van zitting en rugleuning. Ze zorgen voor een sportief laag zitgevoel.

Comfort Memory Pakket.

Stoelen met een elektrisch verstelbare zitdiepte en een 4-voudig verstelbare lendensteun voor bestuurder en bijrijder. Eveneens inbegrepen: een elektrische verstelling van de stuurkolom en spiegelomgevingsverlichting. Instellingen voor bestuurders- en bijrijdersstoel kunnen individueel worden opgeslagen.

Adaptieve sportstoelen met Comfort Memory Pakket.

Met glad leder bekleed, sportief gevormd, met verhoogde zijwangen – voor extra comfort en sportiviteit. Naast het Comfort Memory Pakket zijn er verstelmogelijkheden voor de zitting- en rugleuningwangen van de voorstoelen. Nog een kenmerk: het unieke stiksel – op zowel de voorstoelen als achterin.

Sound Package Plus zorgt als standaard soundsysteem in de Macan modellen voor een indrukwekkend geluid: 10 luidsprekers met 150 watt vermogen. Door de in het PCM geïntegreerde versterker wordt de klankbeleving perfect op de bestuurder en bijrijder afgestemd.

Het Surround Sound-System met 14 luidsprekers inclusief subwoofer en centerspeaker, een 14-kanaals versterker en een totaal vermogen van 665 watt zorgt voor een indrukwekkende geluidsweergave – en dankzij SoundTrue Enhancement Technology ook bij gecomprimeerde databestanden zoals mp3-bestanden.

Van high-end home audiosystemen naar de Macan – voor onbegrensd luisterplezier: een 16-kanaals versterker zorgt voor een totaal vermogen van ruim 1.000 watt, onderstreept door 16 luidsprekers inclusief een actieve subwoofer en een 300 watt D-klasseversterker.

Porsche - Infotainment.
Infotainment.
Het Porsche Communication Management (PCM) met 10,9 inch touchscreen met hoge resolutie is de centrale besturingsunit voor uw auto. Dankzij de routeberekening op basis van actuele onlinekaarten en realtime verkeersinformatie komt u nog sneller op uw bestemming aan. Met Wireless Apple CarPlay kunnen tal van apps eenvoudig tijdens het rijden worden bediend. Met de My Porsche app synchroniseert u uw bestemmingen en agenda en bedient u mediastreamingdiensten zoals Amazon Music. Met de Remote Services in de My Porsche app regelt u bepaalde wagenfuncties van uw Macan.
Koplampen inclusief Porsche Dynamic Light System (PDLS).

De standaard led-koplampen inclusief PDLS zorgen altijd voor een optimale verlichting van de weg. Overduidelijk Porsche: de 4-punts dagrijverlichting en de 4-punts remlichten. Ook aan boord: dynamische en statische bochtenverlichting, een snelheidsafhankelijke lichtbundelafstelling en slechtweerverlichting.

Koplampen inclusief Porsche Dynamic Light System Plus (PDLS Plus).

De optionele functies van PDLS Plus omvatten een grootlichtassistent en een kruispuntverlichting die gebruikmaakt van navigatiegegevens – voor een betere verlichting van de directe omgeving. U ziet hiermee sneller wat er om u heen gebeurt.

Hulpsystemen.

Parkeerassistent.

De nieuwe optionele parkeerassistent is uw ideale metgezel in de stadsjungle. Hij zoekt en herkent parkeerruimtes die groot genoeg zijn. Eén druk op de knop en hij neemt het sturen tijdens in- en uitparkeren van u over. Voor merkbaar meer comfort bij het achteruit inparkeren in haakse en parallelle parkeervakken.

Adaptieve cruise control (ACC).

Het hulpsysteem regelt volledig zelfstandig en afhankelijk van de afstand tot uw voorligger uw snelheid – zo nodig tot stilstand. Een dreigende botsing met een ander voertuig kan, onder bepaalde omstandigheden en binnen de systeemgrenzen, door een waarschuwing of een remingreep worden voorkomen.

Lane Assist en rijstrookwisselhulp.

De rijstrookwisselhulp bewaakt de dode hoek en het gebied achter de auto en waarschuwt voor voertuigen die snel van achteren naderen of die zich in de dode hoek bevinden.
Lane Assist kan de auto automatisch terugsturen naar het midden van de rijstrook.

Parkeerhulpsystemen.

ParkAssist en de achteruitrijcamera maken nauwkeurig achteruit inparkeren en manoeuvreren gemakkelijker – inclusief dynamische rijlijnen op het camerabeeld van het PCM-systeem. Met de optionele Surround View genereren 4 camera's in vogelperspectief een totaalbeeld rondom het voertuig.

Porsche - Lees meer over onze Connect diensten.

Lees meer over onze Connect diensten.

Volgend hoofdstuk
Performance
Performance
Meer informatie
Performance
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Porsche - U wil uw adrenalinepeil verhogen? Uitdaging aanvaard.
U wil uw adrenalinepeil verhogen? Uitdaging aanvaard.
De Macan staat niet voor niets voor de adrenalinekick in het dagelijks stadsleven. Hij blink uit door zijn indrukwekkende gretigheid dankzij de voor Porsche kenmerkende krachtige en soepele motoren. Maar ook door een uitstekende krachtverdeling door de 4-wielaandrijving en een uitstekend rijgedrag, dat door optionele systemen nog preciezer wordt – en het rijgevoel nog intenser maakt.

Motoren.

Macan (WLTP)*
10,7 – 10,1
l/100 km
243 – 228
g/km

2,0-liter 4-cilinder turbo-lijnmotor.

De nieuw ontwikkelde motor is ook met een kleine cilinderinhoud uiterst krachtig en efficiënt. Hij is een echte uitblinker vanwege zijn hoge koppel en efficiency.

 • 195 kW (265 pk)
 • Van 0 naar 100 km/u in 6,2 s
 • Topsnelheid: 232 km/u
 • Maximumkoppel: 400 Nm
Macan S (WLTP)*
11,7 – 11,1
l/100 km
265 – 251
g/km

2,9-liter V6 bi-turbomotor.

De 2,9-liter V6 bi-turbo is ontworpen voor een krachtige aandrijving in het dagelijks verkeer en biedt een indrukwekkende directe respons.

 • 280 kW (380 pk)
 • Van 0 naar 100 km/u in 4,6 s
 • Topsnelheid: 259 km/u
 • Maximumkoppel: 520 Nm
Macan GTS (WLTP)*
11,7 – 11,3
l/100 km
265 – 255
g/km

2,9 liter wekt de bi-turbomotor.

Uit zijn cilinderinhoud van 2,9 liter wekt de bi-turbomotor in de Macan GTS een indrukwekkend vermogen op. Met bijbehorende emoties.

 • 324 kW (440 pk)
 • Van 0 naar 100 km/u in 4,3 s met Sport Chrono Pakket
 • Topsnelheid: 272 km/u
 • Maximumkoppel: 550 Nm
Porsche Doppelkupplung (PDK).
Porsche Doppelkupplung (PDK).
De standaard 7-traps PDK zorgt in de automaatstand voor extreem snel schakelen zonder verlies van trekkracht. Wilt u liever handmatig schakelen? Dat kan: met de schakelpaddles op het stuurwiel.
Porsche - Het gaat niet alleen om ‘van A naar B’ maar ook om alles daartussenin.
Het gaat niet alleen om ‘van A naar B’ maar ook om alles daartussenin.
Voor de meeste mensen is de weg niet meer dan grijs asfalt. Maar bij Porsche rijders prikkelt de weg de zintuigen: het sportief afgestelde onderstel laat u de weg echt voelen. Porsche technologieën, zoals de luchtvering, versterken dit gevoel. Want niets rijdt als een Porsche, behalve een Porsche.

Onderstel.

Porsche Traction Management (PTM).

De permanente 4-wielaandrijving PTM met elektronisch geregelde lamellenkoppeling verdeelt de aandrijfkracht volledig variabel over de aandrijfassen. Voor een hoge tractie, soepele performance en natuurlijk veiligheid, ook onder ongunstige omstandigheden.

Luchtvering.

De optionele luchtvering inclusief PASM geeft de Macan een sportief lage look en zorgt voor een uitstekend comfort en een hoge rijdynamiek. De 3-traps niveauregeling (terreinniveau, normaal niveau en laag niveau) past zich perfect aan uiteenlopende rijsituaties aan. Het laadniveau vereenvoudigt het in- en uitladen.

Porsche Active Suspension Management (PASM).

PASM is een elektronisch systeem voor het verstellen van de schokdempers. Afhankelijk van het wegdek en de rijstijl regelt het de schokdemperkracht. Dankzij de 3 programma's – 'normaal', 'Sport' en 'Sport Plus' – wint u afhankelijk van de rijsituatie merkbaar aan comfort of rijdynamiek.

Porsche Torque Vectoring Plus (PTV Plus).

PTV Plus is een systeem dat zowel de rijdynamiek als de rijstabiliteit verbetert, vooral in bochten. Dankzij de variabele koppelverdeling op de achterwielen en het elektronisch geregelde sperdifferentieel op de achteras worden vooral het stuurgedrag en de stuurprecisie nog beter.

Offroadstand.

In de offroadstand schakelen alle relevante systemen over op een op tractie gericht terreinprogramma. Hierbij past uw Macan zich optimaal aan het terreinrijden aan en verbetert zo de manoeuvreerbaarheid en veiligheid.

Porsche - Wat je op weg naar het volgende avontuur beter niet kunt verliezen? Tijd. Dankzij het Sport Chrono Pakket.
Wat je op weg naar het volgende avontuur beter niet kunt verliezen? Tijd. Dankzij het Sport Chrono Pakket.
Het optionele Sport Chrono Pakket inclusief rijmodus-schakelaar zorgt voor een nog sportievere afstelling van onderstel, motor en transmissie. Met de nieuw ontworpen rijmodus-schakelaar inclusief SPORT Response knop op het stuurwiel kunt u kiezen uit 4 rijmodi: 'normal', 'Sport', 'Sport Plus' en 'Individual'. De SPORT Response knop stelt gedurende 20 seconden de maximale performance van motor en transmissie beschikbaar. De functie Launch Control zorgt voor een optimale acceleratie vanuit stilstand.

Het remsysteem van de nieuwe Macan modellen maakt indruk door het optimaal op de performance afgestemde remvermogen, ook bij langdurig gebruik. Typische verschilkenmerken zijn de standaard zwarte remzadels van de Macan en de rode remzadels van de Macan S en Macan GTS.

Porsche Surface Coated Brake (PSCB).

De combinatie van gietijzeren remschijven met een keramische laag blinkt niet alleen uit vanwege de remzadels. Maar ook vanwege de betere corrosiebestendigheid van de remschijven, zelfs bij een langere periode van stilstand en de aanzienlijk verminderde remstofvorming. Het resultaat: de wielen en het remsysteem blijven langer schoon. Standaard bij de nieuwe Macan GTS, met exclusieve rode remzadels.

Porsche Ceramic Composite Brake (PCCB).

Optioneel kunt u de nieuwe Macan S en Macan GTS laten uitrusten met het op het circuit beproefde keramische remsysteem. De uitstekende respons zorgt voor een korte remweg. Het systeem is niet alleen uiterst corrosiebestendig, maar weegt ook de helft minder dan met gietijzeren remschijven van een vergelijkbaar type en formaat. Dat heeft een positieve invloed op de rijdynamiek.

Volgend hoofdstuk
GTS

Brandstofverbruik en Uitstoot.

(WLTP)*
11,7 – 10,1
l/100 km
265 – 228
g/km
GTS
Meer informatie
GTS
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Porsche - Een gevoel als kippenvel. Op het netvlies. En op het trommelvlies. De Macan GTS.
Een gevoel als kippenvel. Op het netvlies. En op het trommelvlies. De Macan GTS.
Er zijn dingen die vanaf het allereerste moment indruk maken. Of op het eerste gezicht. En er zijn dingen die nog veel meer met ons doen. Ze benemen ons de adem. Bij Porsche gaan we nog een stapje verder. Om bestuurders nog intenser te laten genieten van waar ze toch al zo van houden: het gevoel van het rijden in een Porsche. Voor dit gevoel staat de Macan GTS: more of what you love.
Porsche - Hoe je een grensgeval herkent? Op het eerste gezicht: het exterieurpakket.
Hoe je een grensgeval herkent? Op het eerste gezicht: het exterieurpakket.
Geeft meer kleur aan het leven: de onderzijde voor en achter en de SportDesign side skirts zijn in, tegenstelling tot bij de andere modellen, in de exterieurkleur gespoten. De wing in het midden van het front is mat zwart.
Porsche - Prestaties die emoties opwekken, zelfs in de gehoorgang.
Prestaties die emoties opwekken, zelfs in de gehoorgang.
Macan GTS (WLTP)*
11,7 – 11,3
l/100 km
265 – 255
g/km
De 2,9-liter V6 bi-turbomotor levert 324 kW (440 pk) bij een topsnelheid van 272 km/u. Van 0 naar 100 km/u in 4,3 s met Sport Chrono Pakket. Passend bij deze performance zorgt het standaard sportuitlaatsysteem voor een volle motorsound.
Porsche - U en het asfalt. De sportluchtvering maakt er een gepassioneerd liefdesverhaal van.
U en het asfalt. De sportluchtvering maakt er een gepassioneerd liefdesverhaal van.
De nieuwe standaard sportluchtvering met hoogteverstelling inclusief PASM werd exclusief voor de Macan GTS ontwikkeld. Hiermee ligt hij 10 mm lager op de weg dan met het optionele luchtgeveerde onderstel van de nieuwe Macan en Macan S. De afstelling van de schokdempers is duidelijk ontworpen voor een hoge performance.
Porsche - GTS sportpakket.
GTS sportpakket.
Uiterst individueel en extreem sportief – dat zijn de kenmerken van de Macan GTS met sportpakket. In combinatie met een exclusieve exterieurkleur – bijvoorbeeld het nieuwe pythongroen – zorgen contrasterende onderdelen in zwart zijdeglans voor fraaie accenten, zoals de onderzijde achter of de indrukwekkende 21 inch GT Design wielen met performance-banden. In zwart hoogglans uitgevoerd zijn o.a. de side blades. In het interieur imponeren het GT sportstuurwiel, de adaptieve sportstoelen met Comfort Memory Pakket (18-voudig verstelbaar) inclusief GTS logo op de hoofdsteunen van de voorstoelen en vooral de sportieve, exclusieve materialen carbon, Race-Tex en de aanvullende lederen onderdelen. Indrukwekkende kleuraccenten ronden ook hier het plaatje af – desgewenst bijvoorbeeld in pythongroen.

Andere GTS highlights.

21 inch wielen.

De nieuwe standaard 21 inch RS Spyder Design wielen zijn afgeleid van de gelijknamige Porsche raceauto. De indrukwekkende lichtmetalen wielen hebben een meerspaaks design in zwart zijdenglans.

Side blades met GTS logo.

De voor de Macan kenmerkende side blades zijn bij de Macan GTS standaard in zwart zijdeglans uitgevoerd. Met daarop als finishing touch: een zwart glanzend GTS logo.

Porsche Surface Coated Brake (PSCB) met rode remzadels.

De combinatie van gietijzeren remschijven met een keramische laag blinkt niet alleen uit vanwege de voor de GTS kenmerkende rode remzadels. Maar ook vanwege de corrosiebestendigheid, zelfs bij een lange periode van stilstand, en de duidelijk verminderde vorming van remstof.

Interieur.

Het interieur van de nieuwe Macan GTS laat de harten van sportwagenliefhebbers sneller kloppen dankzij het standaard lederpakket GTS met interieurdelen van Race-Tex. Dit materiaal uit de racesport wordt toegepast op de meeste contactvlakken. Het is robuust en heel gemakkelijk schoon te maken. En daarom de ideale metgezel in een sportwagen.

De getoonde auto is een configuratievoorbeeld en bevat deels een hoogwaardigere uitrusting.

Adaptieve sportstoelen met Comfort Memory Pakket (18-voudig verstelbaar).

De optionele adaptieve sportstoelen in de Macan GTS bieden door de verhoogde zijwangen meer steun – vooral bij een dynamische rijstijl. Ze vallen op door het GTS logo op de hoofdsteunen van de voorstoelen en door de middenbaan van de stoelen in Race-Tex.

GT sportstuurwiel met stuurwielverwarming.

De duimsteunen, 12-uurmarkering en spaakafdekkingen in uniek design zijn een duidelijke verwijzing naar de autosportgenen van het GT sportstuurwiel.

Volgend hoofdstuk
Macan T

Brandstofverbruik en Uitstoot.

Macan GTS (WLTP)*
11,7 – 11,3
l/100 km
265 – 255
g/km
Macan T
Meer informatie
Macan T
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Porsche - Kansen wachten niet. Dus waar wacht u nog op?
Kansen wachten niet. Dus waar wacht u nog op?
Stijlvol, urbaan - en met heel veel souplesse: de Macan T. De in donker titanium gespoten 20 inch Macan S wielen, het Sport Chrono Pakket en het Porsche Active Suspension Management (PASM) inclusief een 15 mm verlaagd onderstel zorgen voor een grote rijdynamiek. De specifieke exterieurdetails, in agaatgrijs metallic gespoten, maken hem direct herkenbaar.
Porsche - Unieke exterieurdetails in agaatgrijs metallic.
Unieke exterieurdetails in agaatgrijs metallic.
Markant detail in het front: de zogenaamde wing die de breedte op sportieve wijze benadrukt. Bij de Macan T is deze agaatgrijs metallic gespoten, passend bij de side blades, de buitenspiegels, de dakspoiler en de logo’s op de achterzijde.
Led-koplampen inclusief PDLS.
De led-koplampen inclusief Porsche Dynamic Light System (PDLS) met statische en dynamische bochtenverlichting zorgen voor een optimale verlichting van de weg. Onmiskenbaar Porsche: de 4-punts dagrijverlichting.
Porsche - Sportstoelen voorin (8-voudig verstelbaar).
Sportstoelen voorin (8-voudig verstelbaar).
De sportstoelen aan bestuurders- en bijrijderszijde – met 8-voudige elektrische verstelling, middenbaan in Sport-Tex Stripe zilver en Porsche embleem op de hoofdsteunen – bieden een comfortabel en tegelijkertijd sportief diep zitgevoel.

Andere highlights van de Macan T.

SportDesign buitenspiegels.

De SportDesign buitenspiegels met V-vormige spiegelvoet zijn agaatgrijs metallic gespoten en elektrisch inklapbaar.

Side blades met logo.

Duidelijk herkenbaar: de agaatgrijs metallic gespoten side blades zijn voorzien van een glanzend zwart 'Macan T' logo.

Dorpellijsten geborsteld aluminium zwart.

De dorpellijsten voorin met het 'Macan T' logo zijn gemaakt van aluminium en uitgevoerd in zwart.

Zwarte sporteindpijpen.

De sporteindpijpen zijn uitgevoerd in zwart hoogglans en zorgen voor de kenmerkende Porsche sound.

20 inch Macan S wielen donker titanium gespoten.

De in donker titanium gespoten 20 inch Macan S wielen zorgen te allen tijde voor een sportieve uitstraling.

Porsche Active Suspension Management (PASM) incl. 15 mm verlaging.

Het Porsche Active Suspension Management (PASM) is een elektronisch geregeld schokdempersysteem met 3 handmatig instelbare kenvelden en regelt de schokdemperkracht afhankelijk van het wegdek en de rijstijl. Voor nog meer rijdynamiek is het onderstel van de Macan T 15 mm verlaagd.

Volgend hoofdstuk
Models & Data

Brandstofverbruik en Uitstoot.

(WLTP)*
11,7 – 10,1
l/100 km
265 – 228
g/km

Macan model selecteren & configureren.

Geselecteerd
Macan
Porsche Macan
WLTP*
10,7 – 10,1
l/100 km
243 – 228
g/km
Vanaf € 125.700,00 (consumentenadviesprijs) *
195 kW/265 pk
Vermogen (kW)/Vermogen (pk)
6,4 s
Acceleratie van 0 - 100 km/u
232 km/h
Topsnelheid
Geselecteerd
Macan T
Porsche Macan T
WLTP*
10,7 – 10,1
l/100 km
242 – 229
g/km
Vanaf € 131.400,00 (consumentenadviesprijs) *
195 kW/265 pk
Vermogen (kW)/Vermogen (pk)
6,2 s
Acceleratie van 0 - 100 km/u
232 km/h
Topsnelheid
Geselecteerd
Macan S
Porsche Macan S
WLTP*
11,7 – 11,1
l/100 km
265 – 251
g/km
Vanaf € 148.200,00 (consumentenadviesprijs) *
280 kW/380 pk
Vermogen (kW)/Vermogen (pk)
4,8 s
Acceleratie van 0 - 100 km/u
259 km/h
Topsnelheid
Geselecteerd
Macan GTS
Porsche Macan GTS
WLTP*
11,7 – 11,3
l/100 km
265 – 255
g/km
Vanaf € 167.400,00 (consumentenadviesprijs) *
324 kW/440 pk
Vermogen (kW)/Vermogen (pk)
4,5 s
Acceleratie van 0 - 100 km/u
272 km/h
Topsnelheid
Macan
Vanaf € 125.700,00 (consumentenadviesprijs) *
Prijs
195 kW/265 pk
Vermogen (kW)/Vermogen (pk)
6,4 s
Acceleratie van 0 - 100 km/u
232 km/h
Topsnelheid
WLTP*
10,7 – 10,1
l/100 km
243 – 228
g/km
Hoogte
1.621 mm
Breedte
1.922 mm
Lengte
4.726 mm
Wielbasis
2.807 mm

Aantal cilinders 4
Boring 82,5 mm
Slag 92,8 mm
Inhoud 1.984 cm³
Vermogen (kW) 195 kW
Vermogen (pk) 265 pk
Maximaal toerental 6.800 1/min
Maximaal koppel 400 Nm
Vermogen per liter (liter/kW) 98,00 kW/l
Vermogen per liter (liter/pk) 133,00 pk/l

Topsnelheid 232 km/h
Acceleratie van 0 - 100 km/u 6,4 s
Acceleratie van 0 - 100 km/u met Sport Chrono Pakket 6,2 s
Acceleratie van 0 - 160 km/u 16,3 s
Acceleratie van 0 - 160 km/u met Sport Chrono Pakket 16,1 s
Acceleratie van 80 - 120 km/u 4,5 s

Maximale bodemvrijheid tussen grond en watergevoelige onderdelen (stalen vering) 300 mm
Drempelhoek (stalen vering) 16,7 °
Maximale bodemvrijheid (stalen vering) 202 mm
Maximale bodemvrijheid (luchtvering, normale rijhoogte) 187 mm

Lengte 4.726 mm
Breedte 1.922 mm
Breedte (zonder spiegels in te klappen) 2.097 mm
Hoogte 1.621 mm
Wielbasis 2.807 mm
Draaicirkel 12,0 m
Onbeladen gewicht (DIN) 1.845 kg
Onbeladen gewicht (EU) 1.920 kg
Toelaatbaar totaalgewicht 2.510 kg
Maximaal laadvermogen 665 kg
Maximaal trekgewicht (geremd) 2.000 kg
Maximaal trekgewicht (ongeremd) 750 kg
Maximaal toegestane dakbelasting met Porsche daktransportsysteem 75 kg

Open bagageruimtevolume (achter voorstoelen) 954 l
Open bagageruimtevolume (tot aan de bovenrand van de achterbank) 488 l
Grootste bagageruimtevolume (achter voorstoelen, tot dak) 1.503 l

Verbruik laag 13,6 - 13,0 l/100 km
Verbruik middel 10,5 - 9,8 l/100 km
Verbruik hoog 9,4 - 8,8 l/100 km
Verbruik extra-hoog 10,9 - 10,3 l/100 km
Verbruik gecombineerd 10,7 - 10,1 l/100 km
CO2-emissie laag (WLTP) 307 - 296 g/km
CO2-emissie middel (WLTP) 239 - 222 g/km
CO2-emissie hoog (WLTP) 212 - 198 g/km
CO2-emissie extra-hoog (WLTP) 246 - 233 g/km
CO2-emissie gecombineerd (WLTP) 243 - 228 g/km

Geluidsniveau van stilstaand voertuig 76 dB(A)
Geluidsniveau van stilstaand voertuig (rpm) 3.750 1/min
Geluidsniveau van passerend voertuig 69 dB(A)

PDK Vanaf € 125.700,00 (consumentenadviesprijs) *

Configurator.

Porsche - Individualisering & afwerking.

Individualisering & afwerking.

In de Porsche Exclusive Manufaktur bieden we tal van personalisatiemogelijkheden voor exterieur en interieur. Voor uw compleet gepersonaliseerde auto.

Porsche - Interesse.

Interesse.

Vraag meer informatie aan bij een Porsche Centrum.