Hoofdnavigatie
Modellen
Hoofdnavigatie
Porsche - De nieuwe Cayenne
De nieuwe Cayenne
Groots.
Ik wil graag:

Porsche De nieuwe Cayenne
De nieuwe Cayenne
Vanaf € 111.100,00 (consumentenadviesprijs)
Porsche De nieuwe Cayenne S
De nieuwe Cayenne S
Vanaf € 130.300,00 (consumentenadviesprijs)
Porsche De nieuwe Cayenne Turbo
De nieuwe Cayenne Turbo
Vanaf € 204.500,00 (consumentenadviesprijs)

Technische gegevens

Vermogen (PK)/Vermogen (kW)

340 PK/250 kW

Acceleratie 0 - 100 km/u

6,2 s

Topsnelheid

245 km/h

Hoogte

1.696 mm

Breedte

1.983 mm

Lengte

4.918 mm

Wielbasis

2.895 mm

Motor

Motor indeling

Voorin

Aantal cilinders

6

Octaan getal

Super (RON 95)

Inhoud

2.995 cm³

Vermogen (kW)

250 kW

Vermogen (PK)

340 PK

bij tpm

5.300 - 6.400 t/min

Maximaal koppel

450 Nm

bij tpm

1.340 - 5.300 t/min

Maximum toerental

6.500 t/min

Brandstofverbruik/Uitstoot

stedelijk

11,3 - 11,1 l/100 km

Buitenweg

8,0 - 7,9 l/100 km

Gecombineerd

9,2 - 9,0 l/100 km

Co2 emissies

209 - 205 g/km

Brandstoflabel

D

Transmissie

Aandrijflijn

4-wielaandrijving

Manuele versnellingsbak

nee

Automatische transmissie beschikbaar

ja

Automatische transmissie

8-traps Tiptronic S

Chassis en vering

Vooras

Aluminium multilink-vooras

Achteras

Aluminium multilink-achteras

Remmen

Aluminium monobloc remzadels met 4 zuigers voor en vaste aluminium monobloc remzadels met 2 remzuigers achter, inwendig geventileerde remschijven voor en achter

Besturing

Stuurberkrachtiging

Tractie controle

Porsche Traction Management (PTM): actieve 4-wielaandrijving met elektronisch gereguleerde, map-gestuurde multi-plate koppeling, automatisch remdifferentieel (ABD) en ASR-aandrijving

Stabiliteit

Porsche Stability Management (PSM) met ABS, ASR, ABD, MSR en aanhangwagenstabilisator

Wielen

19-inch Cayenne wielen

Wielen vooras

8.5 J × 19 ET 47

Banden vooras

255/55 ZR 19 XL

Wielen achteras

9.5J × 19 ET 54

Banden achteras

275/50 ZR 19 XL

Vermogen

Topsnelheid

245 km/h

Acceleratie 0 - 100 km/u

6,2 s

Acceleratie 0 - 160 km/u

14,1 s

Acceleratie 80 - 120 km/u

4,1 s

Terreineigenschappen

Maximale bodemvrijheid (luchtvering, normaal niveau)

190 mm

Maximale bodemvrijheid (luchtvering, off road modus)

245 mm

Maximale bodemvrijheid tussen grond en watergevoelige onderdelen (stalen vering)

500 mm

Maximale bodemvrijheid tussen grond en watergevoelige onderdelen (luchtvering, off road modus)

530 mm

Drempelhoek (stalenvering)

18,7 °

Drempelhoek (luchtvering, off road modus)

21,3 °

Hellingshoek voor/achter (stalen vering)

25,2 - 22,1 °

Hellingshoek voor/achter (luchtvering, off road modus)

27,5 - 24,4 °

Carrosserie

Lengte

4.918 mm

Breedte (zonder spiegels in te klappen)

2.194 mm

Breedte

1.983 mm

Hoogte

1.696 mm

Luchtweerstandscoëfficiënt (Cd)

0,34 cW

Wielbasis

2.895 mm

Draaicirkel

12,1 m

Spoorbreedte voorzijde

1.680 mm

Spoorbreedte achterzijde

1.673 mm

Onbeladen gewicht (DIN)

1.985 kg

Onbeladen gewicht (EU)

2.060 kg

Toelaatbaar totaalgewicht

2.830 kg

Maximaal laadvermogen

845 kg

Capaciteiten

Bagage inhoud

770 l

Brandstoftank

75 l

Service en garantie

Garantieperiode

2 jaar

Onderhoudsinterval

30.000 km / 2 jaar

Lakgarantie

3 jaar

Roest garantie

12 jaar

Configureren

Vergelijk

Een gevoel van vrijheid. Zelfs tijdens het configureren.

De nieuwe Cayenne.

Sportwagen voor 5

Porsche - De nieuwe Cayenne.
De nieuwe Cayenne.

Sportwagen voor 5

Vijf deuren die open staan voor elk avontuur. Met een nieuw, dynamisch design en nieuwe efficiënte turbomotoren. Met een uitstekend digitaal netwerk waarmee de hele wereld binnen handbereik is. Met veelzijdigheid, kwaliteit en nieuwe toonaangevende hulpsystemen die de bestuurder en de passagiers buitengewoon veel comfort bieden.

Zo maakt de Cayenne de Porsche beleving nog fascinerender, nog veelzijdiger. En tegelijkertijd blijft hij wat hij altijd al was: een echte sportwagen.

Porsche Connect

Meer tijd voor het wezenlijke.

Porsche Connect
Porsche Connect

Meer tijd voor het wezenlijke.

Een scala aan nieuwe, nuttige diensten en smartphone-apps die u het leven op tal van manieren gemakkelijk maken.

Bijvoorbeeld de nieuwe Porsche Connect App, Apple® CarPlay, My Porsche of de Porsche Connect Store.

Porsche De nieuwe Cayenne - Diensten en smartphone-apps*

Diensten en smartphone-apps*

Met Porsche Connect heeft u toegang tot tal van handige diensten en functies, die u voor, tijdens en na de rit met uw Cayenne ondersteunen.

Deze bedient u op eenvoudige wijze met de Porsche Connect App, via het PCM of My Porsche. Naast Navigation Plus en de nieuwe Porsche Connect App maken daar 20 andere diensten en apps deel van uit.

Om ervoor te zorgen dat u uw ogen altijd op de weg houdt, kunt u gebruikmaken van de nieuwe Voice Pilot, uw online spraakbesturing. U hoeft alleen maar te zeggen waar u heen wilt. Bijvoorbeeld naar een bezienswaardigheid op uw bestemming. De Voice Pilot begrijpt dit zonder dat er gedetailleerde adresgegevens hoeven te worden opgegeven.

*De modellen in deze brochure zijn in Duitsland goedgekeurd voor de openbare weg. Sommige delen van de uitrusting zijn alleen tegen meerprijs leverbaar. De beschikbaarheid van modellen en opties kan door lokale beperkingen en voorschriften per land verschillen. De beschikbaarheid van modellen en opties kan door lokale beperkingen en voorschriften per land verschillen.

Porsche De nieuwe Cayenne - Apple® CarPlay

Apple® CarPlay

Met Porsche Connect kunt u dankzij de ondersteuning van Apple® CarPlay de apps van uw iPhone® ook in uw Porsche gebruiken. Zo kunt u apps als 'telefoon', 'muziek' of 'nieuwsberichten' op een veilige en eenvoudige wijze bedienen – via het PCM en via de spraakherkenning Siri® van Apple.

Porsche De nieuwe Cayenne - My Porsche

My Porsche

U kunt elke Porsche geheel volgens uw persoonlijke wensen configureren. Dat geldt ook voor Porsche Connect. Veel van de Porsche Connect functies en diensten kunt u zodoende naar eigen inzichten personaliseren en bedienen via My Porsche. Plan uw route en geef deze door aan uw Porsche. Vraag het brandstofniveau en de data van uw laatste rit op en controleer of de portieren en de ramen gesloten zijn. Ook uw gezinsleden en vrienden hebben indien gewenst toegang tot het Porsche Connect Portal en daarmee tot bepaalde functies van uw Porsche.

Porsche De nieuwe Cayenne - Porsche Connect Store

Porsche Connect Store

U wilt de looptijd van uw contract verlengen? Of aanvullende Porsche Connect diensten kopen? Ga naar de Porsche Connect Store en ontdek wat Porsche Connect u allemaal kan bieden.

Porsche Connect in al zijn veelzijdigheid: op Porsche Connect vindt u alles over de beschikbare diensten, apps en functies.

Design

Dynamische vormtaal. Typisch Porsche.

Porsche - Design
Design

Dynamische vormtaal. Typisch Porsche.

Alle Cayenne modellen getuigen van het onmiskenbare Porsche DNA, bijvoorbeeld door de duidelijk geprononceerde spatschermen voor, de lange, naar voren afhellende motorkap met powerdome en de karakteristieke 3-delige luchtinlaten, die nog groter en dominanter zijn.

Porsche - De nieuwe Cayenne

Porsche De nieuwe Cayenne - Exterieur

Exterieur

Het front is nieuw vormgegeven en oogt zeer krachtig – deze auto maakt als hij stilstaat al duidelijk dat hij over veel vermogen beschikt. De led-koplampen kunnen als meeruitvoering worden aangevuld met de nieuwe led-MatrixBeam-functie.

Aan de zijkant vallen de scherpere, naar achteren toe vlakker wordende contouren van het dak tot aan de dakspoiler op. Net als de nieuw vormgegeven portieren en de nieuwe, maximaal 21 inch grote wielen met – voor het eerst bij de Cayenne – een breedset met maximaal 315 mm brede banden op de achteras. Stuk voor stuk details die de sportieve uitstraling versterken.

De achterzijde is compleet nieuw vormgegeven. De aandacht wordt direct op de markante doorlopende lichtunit gevestigd, die over de hele achterzijde doorloopt en de nieuwe Cayenne een nog elegantere uitstraling geeft. De achterlichten beschikken over uiterst moderne en precieze led-techniek en borduren voort op het designconcept van de koplampen. De afzonderlijke verlichtingselementen zijn driedimensionaal vormgegeven. Opnieuw een highlight van het autodesign.

Al met al lijkt de nieuwe Cayenne ten opzichte van het vorige model over nog bredere schouders te beschikken – en zodoende oogt hij gespierder, atletischer, dynamischer.

Porsche De nieuwe Cayenne - Interieur

Interieur

Hoogwaardig, sportief, ergonomisch. Bijvoorbeeld door het vlakke dashboard dat de breedte benadrukt en de naar voren oplopende middenconsole voor een korte afstand tussen het multifunctionele stuurwiel en de keuzehendel.

Onze roots liggen nu eenmaal in de autosport. Hier hebben we geleerd hoe belangrijk het is om auto en bestuurder zo dicht mogelijk bij elkaar te brengen. Het interieur wordt praktisch om u heen gebouwd. De bestuurder staat centraal.

Hetzelfde geldt voor de stoelen: sportief met een hoofdletter ‘S’. En voor de nieuw vormgegeven stoelen achterin. Elke zitplaats roept autosportgevoelens op. Zonder dat u aan comfort ook maar iets te kort komt.

Nieuw bij alle Cayenne modellen: het bedieningsconcept Porsche Advanced Cockpit. De middenconsole met Direct Touch Control beschikt over een oppervlak in glaslook met aanraakgevoelige knoppen voor directe toegang tot de belangrijkste functies. Daartussen zit de compacte keuzehendel. Boven de middenconsole bevindt zich het Porsche Communication Management (PCM) met Full-HD 12 inch touchdisplay inclusief online navigatiemodule voor een intuïtieve bediening. Achter het multifunctionele sportstuurwiel is het nieuwe instrumentenpaneel geplaatst. Rechts en links van de Porsche typische analoge toerenteller – klassiek met naald – geven 2 displays met hoge resolutie virtuele instrumenten, kaarten en overige informatie weer.

De als meeruitvoering leverbare sfeerverlichting – nieuw in de Cayenne – zorgt voor fraaie lichtaccenten in het interieur. U kunt voor elke sfeer een andere kleur kiezen en de lichtsterkte zelf instellen.

Alle modellen kenmerken zich door de bewezen sterke punten van de Cayenne: de royale binnenruimte, een flexibele interieurindeling en veel met zorg geselecteerde materialen. Die volgens uw wensen worden samengesteld, want er zijn veel individualiseringsmogelijkheden.

De motoren

Nog krachtiger, dynamischer en efficiënter. De nieuwe motorengeneratie

Porsche - De motoren
De motoren

Nog krachtiger, dynamischer en efficiënter. De nieuwe motorengeneratie

De Cayenne motorengeneratie werd compleet nieuw ontwikkeld en levert nu nog meer vermogen en koppel. In combinatie met een nog betere efficiency.

Laten we met de eerste twee nieuwkomers beginnen: de 250 kW (340 pk) sterke V6 turbomotor van de Cayenne en de V6 bi-turbomotor van de Cayenne S, die een vermogen van 324 kW (440 pk) levert. Bij beide motoren is de turbo nu tussen beide cilinderrijen ingebouwd. Dit verkort het traject van de uitlaatgasstroom naar de turbo – voor een nog snellere respons. Bovendien zijn de motoren uitgerust met VarioCam Plus: een systeem voor de verstelling van de nokkenassen en de klepbediening.

Voor een hoge efficiency zorgen in alle motoren ook de boordnetrecuperatie, het thermomanagement en de automatische start-stopfunctie met zeilfunctie.

Een andere zeer belangrijke bijdrage aan een hogere efficiency en nog betere prestaties: Porsche Active Aerodynamics (PAA). PAA is de actieve vormgeving van de aerodynamica, bijvoorbeeld door diverse in de luchtinlaten geïntegreerde koelluchtkleppen.

De 3,0-liter V6 turbomotor in de Cayenne

De efficiënte 3,0-liter V6 turbomotor in de Cayenne beschikt over een Twin-Scroll-turbo tussen de cilinderrijen en levert een vermogen van 250 kW (340 pk). Het maximumkoppel van 450 Nm is beschikbaar tussen 1.340 en 5.300 1/min.

De 2,9-liter V6 bi-turbomotor in de Cayenne S

De nieuw ontwikkelde 2,9-liter V6 bi-turbomotor levert in de Cayenne S een indrukwekkende 324 kW (440 pk) en is daarmee 15 kW (20 pk) sterker dan de motor in het voorgaande model. En dat bij een lager verbruik. Het maximumkoppel: 550 Nm bij 1.800–5.500 1/min.

Ruimte

Kofferbakvolume maximaal 1.710 l.*

Ruimte

Kofferbakvolume maximaal 1.710 l.*

De achterbank is net als de voorstoelen qua vormgeving ofwel bijzonder comfortabel of bijzonder sportief, dus ook voorzien van hogere zijwangen. Ook is de bank nog flexibeler geworden. Deze kan in de verhouding 40: 20: 40 worden omgeklapt, over een afstand van 160 mm in lengterichting worden verschoven en er zijn 10 instelbare posities voor de rugleuning (tot een hoek van 29 graden). Zo heeft de bagageruimte afhankelijk van het model een inhoud tussen 745 l en maximaal 1.710 l.

*Bij neergeklapte achterbank in de Cayenne en de Cayenne S; maximaal 1.680 l in de Cayenne Turbo.

Onderstel

Alles onder controle. Dankzij Porsche 4D-Chassis Control.

Porsche - Onderstel
Onderstel

Alles onder controle. Dankzij Porsche 4D-Chassis Control.

Soms zijn er meerdere wegen die ons naar het doel leiden. Hiervoor zorgen onder andere nieuwigheden zoals de adaptieve luchtvering met 3-kamertechnologie of de achterasbesturing.

Nieuw is ook de geïntegreerde onderstelregeling Porsche 4D-Chassis Control, die centraal de rijsituatie in alle 3 dimensies van ruimte, bijvoorbeeld dwars- en lengterotaties en gierbewegingen, analyseert, daaruit optimale rijmodi berekent en alle onderstelsystemen in realtime synchroniseert.

Porsche De nieuwe Cayenne - Adaptieve luchtvering

Adaptieve luchtvering

De adaptieve luchtvering zorgt voor meer rijdynamiek en comfort. Door de toepassing van 3-kamertechnologie zijn de verschillen tussen comfort en sport nog beter voelbaar, aangezien de veerafstelling wordt aangepast op de rijmodus en de rijsituatie. Bovendien omvat de luchtvering een niveauregeling voor een constante wagenhoogte, PASM alsmede een hoogteverstelling. Zo kan de bodemspeling naar wens worden aangepast.

Porsche De nieuwe Cayenne - De remmen

De remmen

Een maatstaf op het gebied van performance en design is de nieuwe Porsche Surface Coated Brake (PSCB).

Die voor het eerst een gietijzeren remschijf met een keramische coating (wolfraamcarbid) combineert. De voordelen ten opzichte van conventionele gietijzeren remmen van een vergelijkbaar type en formaat: een nog betere respons en een bijzonder grote fadingvastheid.

De remstofvorming die optreedt bij conventionele remsystemen is verminderd. Door de nieuwe bovenlaag blijft de remschijf ook na langere statijd mooi glanzen. Daarnaast zorgt de keramieklaag voor een langdurig glanzend wrijvingsvlak in het dagelijkse gebruik. Wit gespoten remzadels geven dit remsysteem een uniek uiterlijk.

In vergelijking met een vergelijkbare conventionele gietijzeren rem biedt de PSCB een ca. 30% langere levensduur van de remvoering en de remschijf. Deze remmen behoren tot de standaarduitrusting bij de Cayenne Turbo en zijn als meeruitvoering leverbaar voor alle andere Cayenne modellen.

Porsche De nieuwe Cayenne - Achterasbesturing

Achterasbesturing

Voor het eerst beschikbaar voor de Cayenne modellen: de als meeruitvoering leverbare achterasbesturing. Hiermee worden zowel de performance als het praktische gebruiksgemak verbeterd. Bij lage snelheden stuurt het systeem de achterwielen ten opzichte van de voorwielen in tegengestelde richting. Dat zorgt voor een virtuele verkorting van de wielbasis. De draaicirkel wordt kleiner, de souplesse neemt toe en het inparkeren wordt aanzienlijk eenvoudiger. Bij hoge snelheden stuurt het systeem de achterwielen in dezelfde richting als de voorwielen. Deze virtuele verlenging van de wielbasis zorgt voor meer rijstabiliteit.

Porsche De nieuwe Cayenne - Porsche Dynamic Chassis Control (PDCC)

Porsche Dynamic Chassis Control (PDCC)

PDCC is een actief regelsysteem dat dwarsrotaties van het onderstel stabiliseert. Het registreert het overhellen van de auto al bij het insturen van een bocht en vermindert dit. Bovendien slingert de auto minder op golvende wegen. Nieuw zijn de elektromechanische stabilisatoren. Zij reageren sneller dan hydraulische systemen en werken nog efficiënter. Het resultaat: een nog betere performance.

De hulpsystemen

Het leven is als een teamsport: je moet op elkaar kunnen vertrouwen.

Porsche - De hulpsystemen
De hulpsystemen

Het leven is als een teamsport: je moet op elkaar kunnen vertrouwen.

Hoe beter alles op elkaar is afgestemd, des te dynamischer, comfortabeler, efficiënter en veiliger u onderweg bent. Porsche hulpsystemen zijn gericht op sportief, actief rijden en bieden u het rijplezier dat u van een Porsche mag verwachten.

Om ervoor te zorgen dat u veiliger, comfortabeler en efficiënter uw bestemming bereikt, beschikt de Cayenne over talrijke hulpsystemen, die in veel verschillende rijsituaties hun nut bewijzen. De hulpsystemen ontlasten en ondersteunen u niet alleen op alomvattende wijze, ze herkennen bovendien gevaren en waarschuwen u hiervoor tijdig. Zo kunt u zich volledig concentreren op wat de fascinatie die Porsche heet zo uniek maakt: de onvervalste rijervaring.

Porsche De nieuwe Cayenne - Porsche InnoDrive

Porsche InnoDrive

Porsche InnoDrive ondersteunt u bij het rijden op een volledig nieuwe manier. Het systeem breidt de adaptieve cruise control uit met aanvullende innovatieve functies. Het anticipeert op komende rijsituaties en past uw snelheid optimaal aan. Dankzij uiterst gedetailleerde navigatiegegevens en informatie van de radar- en videosensoren herkent Porsche InnoDrive reeds van tevoren de snelheidsbeperkingen en het verloop van de weg, zoals de hellingshoek van het wegdek of de radius van een bocht. De schakelstrategie en de snelheid van uw Cayenne worden hieraan aangepast. Voor intelligent rijden en een duidelijk efficiencyvoordeel. Afhankelijk van de modus kiest het systeem de optimale parameters voor motormanagement, schakelen, uitrollen en remmen. Kortom, Porsche InnoDrive is typisch Porsche: meer efficiency bij optimaal comfort en rijplezier. Een ander onderdeel van Porsche InnoDrive met adaptieve cruise control is de fileassistent. Het systeem combineert de informatie van verschillende sensoren en ontlast zo de bestuurder bij een file. Het regelt - binnen de systeemgrenzen - automatisch de snelheid en de afstand.

De kruisingassistent ondersteunt bij het afslaan op en oversteken van kruispunten. Informatie over het kruisende verkeer wordt aan de bestuurder doorgegeven.

Noodstopfunctie

De noodstopfunctie is onderdeel van Porsche Innodrive en adaptieve cruise control opties en ondersteunt de bestuurder in gevaarlijke rijsituaties. Het systeem bewaakt - binnen de grenzen van het systeem - de activiteit van de bestuurder bij het gasgeven, remmen en sturen. Wanneer de bestuurder niet reageert op een noodsituatie, geeft het systeem eerst optische en akoestische signalen, om vervolgens met pulserende remingrepen over te gaan tot een stuuringreep. Met knipperende richtingaanwijzers worden andere weggebruikers gewaarschuwd en indien noodzakelijk remt het voertuig veilig af tot stilstand. Uiteraard kan de bestuurder het in alle gevallen overnemen en zo zelf de controle over het voertuig weer terugkrijgen.

Porsche De nieuwe Cayenne - Nachtzichtassistent

Nachtzichtassistent

De nachtzichtassistent biedt de bestuurder bij het rijden in het donker informatie over mogelijke gevaren die buiten het bereik van de koplampen vallen. Een infraroodcamera herkent voetgangers of grotere dieren al voordat ze in het licht van de koplampen verschijnen. In combinatie met PDLS+ wordt een voetganger langs de rijbaan zelfs door de koplamp drie keer kort achter elkaar beschenen (markeringslicht), om de bestuurder op de voetganger attent te maken.

Porsche De nieuwe Cayenne - Led-matrixkoplampen met Porsche Dynamic Light System Plus (PDLS+)

Led-matrixkoplampen met Porsche Dynamic Light System Plus (PDLS+)

De MatrixBeam-functie deactiveert gericht segmenten van de permanente grootlichtbundel. 84 apart aangestuurde leds passen zich door uitschakelen of dimmen automatisch aan de situatie aan. Voor u rijdend en tegemoetkomend verkeer wordt selectief geblokkeerd. De gebieden daartussen en daarnaast blijven volledig verlicht.

PDLS+ omvat alle functies van PDLS en biedt daarnaast elektronische bochtenverlichting en kruispuntverlichting die gebruikmaakt van navigatiegegevens. Wanneer u een kruising of splitsing nadert, schakelt de kruispuntverlichting de linker- en rechterbochtenverlichting in. Hierdoor wordt de lichtbundel breder en korter. Voor een betere verlichting van de omgeving.

De soundsystemen

Samen beleef je meer luisterplezier

Porsche - De soundsystemen
De soundsystemen

Samen beleef je meer luisterplezier

De Burmester®, BOSE® en Sound Package Plus soundsystemen staan garant voor de beste luisterervaring. Op alle 5 zitplaatsen.

Porsche De nieuwe Cayenne - Burmester® High-End 3D Surround Sound-System

Burmester® High-End 3D Surround Sound-System

Uw aandacht graag voor een totaal vermogen van 1.455 watt, 21 individueel aangestuurde luidsprekers inclusief actieve subwoofer met 400 watt digitale D-klasseversterker, 2-weg-centersysteem en een totaal membraanoppervlak van meer dan 2.500 cm². Speciale AMT-tweeters (Air Motion Transformer) produceren onmiskenbaar fijne, zuivere en onvervormde hoge tonen.

Alle luidsprekerframes zijn daarbij exact op elkaar afgestemd en zorgen voor een maximum aan basweergave, klankresolutie en impulsnauwkeurigheid. Het resultaat is een natuurlijke en substantiële ruimtelijke klankervaring, zelfs bij hoge volumes. Bijzonder indrukwekkend is de nieuwe 3D-geluidsbeleving, die door de in de dakstijlen geïntegreerde luidsprekers en een speciaal Auro 3D-algoritme wordt gerealiseerd. De Sound Enhancer optimaliseert het geluid in het geval van gecomprimeerde databestanden. Ook optisch past het systeem dankzij de Burmester®-luidsprekerafdekkingen in de portieren perfect in het totaalplaatje.

Porsche De nieuwe Cayenne - BOSE® Surround Sound System

BOSE® Surround Sound System

Het BOSE® Surround Sound System beschikt over een 14-kanaals versterker. Het totale muziekvermogen: 710 watt. Veertien luidsprekers inclusief een separate subwoofer zorgen voor een uiterst evenwichtig, waarheidsgetrouw klankbeeld. Voor nog meer geluidskwaliteit en -dynamiek bij gecomprimeerde databestanden zoals mp3-bestanden zorgt de BOSE® SoundTrue® Enhancement Technology. De gepatenteerde rijgeluidcompensatie AudioPilot® Noise Compensation Technology meet met een microfoon voortdurend alle ruis in het interieur van de auto en past de muziekweergave automatisch zodanig aan, dat de geluidsbeleving altijd dezelfde is.

Sound Package Plus

Het standaard Sound Package Plus zorgt voor een indrukwekkend geluid, dankzij 10 luidsprekers met een totaal vermogen van 150 watt. Door de in het PCM geïntegreerde versterker wordt de klankbeleving in het interieur optimaal op de bestuurder en bijrijder afgestemd.

Individualisering

Omdat elke sportwagen uniek is: Porsche Exclusive Manufaktur

Porsche - Individualisering
Individualisering

Omdat elke sportwagen uniek is: Porsche Exclusive Manufaktur

We bieden u een breed aanbod aan individualiseringsopties. Optisch en technisch. Voor exterieur en interieur. Van kleine wijzigingen tot omvangrijke modificaties.

Porsche De nieuwe Cayenne - Exclusive Manufaktur

Exclusive Manufaktur

Laat u door de voorbeelden van de Exclusive Manufaktur inspireren. Hier vindt u alle informatie over de configuratie van deze unieke auto's.

Porsche De nieuwe Cayenne - Porsche Tequipment

Porsche Tequipment

Ook met de speciaal voor uw Cayenne ontwikkelde producten van Porsche Tequipment kunt u uw auto geheel volgens uw persoonlijke wensen vormgeven.

Groots.

De nieuwe Cayenne vergroot de speelruimte van sportwagenliefhebbers op een indrukwekkende wijze. Het circuit wordt afgelost door de weg van het leven. De coureur door de avonturier, het familiemens, de hobby-allrounder. De individuele sporter door de teamplayer. Die de prestaties, veelzijdigheid en exclusiviteit niet meer alleen beleeft, maar met anderen deelt. Zo wordt de liefde voor de sportwagen iets wat je gezamenlijk ervaart. Of anders gezegd: de teamsport is onze passie.

Porsche - Cayenne Modellen