Porsche Travel Club

Porsche Travel Club

De Porsche Travel Club organiseert al bijna 20 jaar exclusieve 'driving experiences'. Deze stellen de deelnemers in staat het speciale Porsche gevoel te ervaren op de mooiste routes ter wereld. Ofwel: pure ontspanning, ook omdat de trips langs prachtige locaties voeren. Als deelnemer verblijft u bovendien in absolute tophotels en dineert u in exclusieve restaurants – 100% genieten. Uw Porsche dealer informeert u graag nader over de reizen. Contactgegevens vindt u via www.porsche.nl/dealers.

Porsche Travel Club International

De Porsche Travel Club biedt meer dan 10 unieke reizen in drie verschillende categorieën. Wij bieden u een onvergetelijke en volledig verzorgde ervaring inclusief de huur van een Porsche. Of u nu een roadtrip door de Alpen, Toscane of Bordeaux wilt of liever het avontuur opzoekt in Afrika.

Download Brochure (PDF; 6,3 MB)

Ontdek het aanbod

wige EVENT GmbH is verantwoordelijk voor de samenstelling en de uitvoering van de reizen. Op alle vluchten van reguliere lijndiensten van de internationale lijndienstluchtvaartmaatschappijen zijn de Algemene Vervoersvoorwaarden van toepassing. Deze worden op aanvraag verstrekt.