Werken bij Porsche

Werken bij Porsche

Pon, één van Nederlands grootste familiebedrijven, is een internationale handels- en serviceorganisatie met een grote diversiteit aan activiteiten. Bij Pon werken meer dan 12.000 mensen verspreid over 250 vestigingen in 21 landen. Zoveel mogelijk waarde toevoegen in de relatie tussen klant en fabrikant staat bij Pon hoog in het vaandel. Het merendeel van de activiteiten van Pon is gericht op de import, logistieke afhandeling, marketing, distributie, service en onderhoud van producten.

Bij Pon Porsche Import werken circa 20 mensen. Verdeeld over de afdelingen Marketing & Communicatie, Sales & After Sales vormen zij samen de schakel tussen de Porsche fabriek in Duitsland en de Porsche dealers in Nederland. Bent u geïnteresseerd in een carrière bij Pon Porsche Import? Actuele vacatures zijn te vinden bij Werken bij Pon.

Stages
Stage lopen bij Pon Porsche Import behoort ook tot de mogelijkheden. Er zijn verschillende afdelingen waar jaarlijks in februari en september -afhankelijk van vacante opdrachten- stages starten. Kijk voor stageplekken bij Werken bij Pon.

Open sollicitaties
Onze werknemers vormen het hart van het succes van onze organisatie. Samen delen zij de fascinatie voor het merk Porsche. Stroomt er benzine door uw aderen en werkt u graag in een team aan het voortbestaan van de Porsche legende in Nederland? Dan maken we graag nader kennis met u.

Werken bij een van de Porsche dealers
Werken bij een van de officiële Porsche Centra betekent werken in een dynamische omgeving van specialisten in aanschaf, onderhoud en reparatie van zowel nieuwe als gebruikte Porsches. Voor actuele vacatures verwijzen wij u graag naar de dealerwebsites.