Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Interieurontwerp Panamera Turbo Executive

Porsche Panamera Turbo Executive - Interieurontwerp

Interieurontwerp

Meestal hebben we het hierbij over de bestuurder en over een sportwagen-ergonomie die op de linkervoorstoel is georiënteerd. Maar in een Porsche is het zeker ook heel prettig toeven als u niet zelf achter het stuur zit. Als u zich laat rijden. Want vooral achterin bieden de Panamera Executive modellen hun passagiers veel vrijheid. In elk opzicht.

De met 15 cm toegenomen lengte van Executive modellen is vooral goed te merken aan de beduidend grotere beenruimte achterin. Bovendien kunnen de stoelen achterin – uitgevoerd als comfortstoelen – nu nog verder achterover kantelen voor de ideale zitpositie. Dankzij stoelverwarming en stoelventilatie kunt u geconcentreerd werken – of ontspannen reizen. De comforthoofdsteunen, elektrisch verstelbare rugleuningen, in lengte verstelbare zittingen, lendensteunen en de mogelijkheid om de bijrijdersstoel van achter in de auto te verstellen, dragen hier verder aan bij.

Een grote middenconsole achterin voor nog meer opbergruimte is standaard. Net als het 230 V stopcontact, een extra 12 V stopcontact en de voorbereiding voor een koelvak achterin. Als meeruitvoering komen daar bijvoorbeeld de klaptafels of het Porsche Rear Seat Entertainment met 2 beeldschermen, 2 spelers en 2 draadloze infraroodhoofdtelefoons bij.