Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

BOSE® Surround Sound-System Panamera S E-Hybrid

Porsche Panamera S E-Hybrid - BOSE® Surround Sound-System
Getoond model: Panamera

BOSE® Surround Sound-System

Het Surround Sound System van BOSE® is te combineren met het Porsche Communication Management (PCM) en met de audiosystemen CDR resp. CDR Plus. Het systeem heeft een versterker met 9 kanalen. De 14 luidsprekers, waaronder een 200 watt lagetonenluidspreker (actieve subwoofer), garanderen een uiterst evenwichtig klankbeeld en veranderen de Panamera in een concertzaal. Totaal vermogen: 585 watt (Panamera S E-Hybrid: 160 watt actieve subwoofer, totaal vermogen 545 watt).

In combinatie met het PCM maakt het BOSE® Surround Sound System de weergave van audio-dvd’s mogelijk. Vanzelfsprekend kunnen ook andere geluidsdragers zoals cd’s of mp3-bestanden worden afgespeeld – in stereo. En met één druk op de knop zelfs in surround-weergave, dankzij de BOSE® Centerpoint ® 2 technologie. De gepatenteerde ruisonderdrukkingstechniek Audio- Pilot® Noise Compensation Technology meet met een microfoon voortdurend alle ruis in het interieur van de auto en past de muziekweergave automatisch zodanig aan, dat de geluidsbeleving altijd dezelfde is. In elke rijsituatie. In realtime.

Het resultaat is een evenwichtige, waarheidsgetrouwe sound en een fascinerende ruimtelijke geluidsbeleving om u heen, op alle 4 de zitplaatsen.