Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Idee

Panamera 4S
Porsche Panamera 4S - Idee

Idee

Verbruik/emissie* Panamera modellen: Stadsverkeer in l/100 km 15,7-7,7; Buitenwegen in l/100 km 7,8-5,6; Gemiddeld in l/100 km 10.7-3,1; CO2-emissie in g/km 249-71.
Verbruik/Emissiewaarden* Panamera S Hybrid: Gemiddeld in l/100 km 3,1; CO2-emissie g/km 71; Totaal in kWh/100 km 16,2.

Beide modellen worden aangedreven door een nieuwe 3,0-liter V6 biturbomotor. De kracht wordt overgedragen door de Porsche Doppelkupplung (PDK) – bij de nieuwe Panamera 4S via de 4-wielaandrijving van het Porsche Traction Management (PTM) op alle 4 de wielen.

De bi-xenonkoplampen inclusief dagrijverlichting met de 4 led-spots in de koplampunits is standaard bij beide modellen. Hetzelfde geldt voor het Porsche Active Suspension Management (PASM) – een elektronische verstelling van het schokdempersysteem – en het bandenspanningscontrolesysteem RDK.

Uiterlijke kenmerken van de nieuwe Panamera S modellen zijn de zilverkleurige remzadels, 18 inch Panamera S wielen en de ronde dubbele eindpijpen van het uitlaatsysteem.

Opvallend element in het interieur is de zilverkleurige wijzerplaat van de toerenteller. Naast de automatische airconditioning zorgt de standaard stoelverwarming voorin voor het nodige comfort. Eveneens standaard is de deels lederen bekleding. De stoelzittingen, de binnenzijde van de leuningen en de zijwangen van de stoelen zijn bekleed met getekend leder.