Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Porsche Communication Management (PCM) Macan S

Porsche Macan S - Porsche Communication Management (PCM)

Porsche Communication Management (PCM)

Het PCM is het centrale informatie- en communicatiesysteem. Krachtig en veelzijdig, maar ondanks dat uiterst gebruiksvriendelijk.

Een centrale plaats wordt ingenomen door het 7 inch kleuren-touchscreen. De radio heeft 42 geheugenplaatsen en een dubbele FM-tuner. Via de als meeruitvoering leverbare universele audio-ingang kunt u ook maximaal 5.000 mp3-muziekbestanden op de interne harde schijf van 40 GB van het PCM opslaan en afspelen. Eveneens als meeruitvoering leverbaar: de tv-tuner voor de ontvangst van ongecodeerde tv-zenders – en de digitale radio voor de ontvangst van digitaal uitgezonden radiozenders. De cd-/dvd-speler kan cd’s, mp3-bestanden en audiodvd’s afspelen. De tegen meerprijs leverbare in het PCM geïntegreerde cd-/ dvd-wisselaar kan maximaal 6 cd’s of dvd’s bevatten.

De navigatiemodule met snelle harde schijf geeft kaarten in 2D of in perspectief weer. In sommige gebieden zijn ook 3D-weergaven mogelijk. De berekening van de route houdt rekening met officiële verkeersinformatie (TMC) en gegevens uit extra verkeersstroomsensoren (TMC Pro)*. Bovendien worden de in het navigatiegeheugen opgeslagen snelheidsbeperkingen in het PCM en op het tft-beeldscherm van het instrumentenpaneel weergegeven. In combinatie met de optionele onlinediensten kunnen ook online gevonden doelen eenvoudig in de navigatie worden opgenomen.

Standaard bij de Macan Turbo. Als meeruitvoering leverbaar voor alle andere Macan modellen.

* TMC Pro wordt in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland ondersteund.