Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Wielen en bandenspanningscontrolesysteem Macan S Diesel

Porsche Macan S Diesel - Wielen en bandenspanningscontrolesysteem

Wielen en bandenspanningscontrolesysteem

Breedset

Typisch voor een echte sportwagen: de Macan is achter voorzien van bredere banden – net als bij de 911. Dat is niet alleen optisch indrukwekkend: het grotere draagvlak achter zorgt voor nog meer stabiliteit, tractie en souplesse. Voor een nog beter contact met de weg.

Velgen

Ook bij de velgen draait alles om sportiviteit – en design. Het is daarom niet vreemd dat de Macan ook hier weer indrukwekkende cijfers laat zien: de velgen vallen uitzonderlijk groot uit – tegen meerprijs tot 21 inch.

Voor alle velgen geldt: ze zijn gemaakt van aluminium. Voor een lager gewicht en meer souplesse. Dat geldt vooral voor de gesmede 21 inch velgen.

Standaard bij de Macan S en de Macan S Diesel: 18 inch Macan S wielen. De Macan Turbo staat standaard op 19 inch Macan Turbo wielen.

Banden

Alle banden zijn met betrekking tot de rijperformance, de handling, de rolweerstand en het gewicht geoptimaliseerd. Het rubbermengsel, het profiel en de opbouw van het karkas zijn met het oog op een zo gering mogelijke rolweerstand en daarmee gepaard gaand lager verbruik geconstrueerd.

Bandenspanningscontrolesysteem (RDK)

Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt u tijdens het rijden op het display van de boordcomputer bij een te lage bandenspanning en bij geleidelijk of plotseling optredend spanningsverlies. Op de multifunctie-indicatie van het instrumentenpaneel kunt u de bandenspanning snel een eenvoudig aflezen.