Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Transport

Cayman
Porsche - Transport
Getoond model: Cayman

Transport

Verbruik/emissie* Cayman modellen: Stadsverkeer in l/100 km 12,7-10,9; Buitenwegen in l/100 km 7,1-6,2; Gemiddeld in l/100 km 9,0-7,9; CO2-emissie in g/km 211-183.

Opbergmogelijkheden

U kunt het leven van alledag ontvluchten of zich er juist middenin begeven. Het is uw keuze. En een stuk persoonlijke vrijheid die de Cayman modellen niet alleen met performance, maar ook met alledaags gebruiksgemak ondersteunen. Niet alleen de bagageruimte voorin maakt indruk, maar zeker ook de bagageruimte onder de ver openzwaaiende achterklep. Ook het afsluitbare dashboardkastje en het vak met de stekeraansluiting onder de middenarmsteun bieden veel plaats. Net zoals het open vak ervoor, dat in combinatie met het rokerspakket een asbak met deksel bevat. Nog meer opbergruimte wordt geboden door de 2 opbergvakken per portier, een bagagenet in de voetenruimte van de bijrijder, kledinghaken aan de achterzijde van de stoelen en 2 praktische bekerhouders boven het dashboardkastje.

Bagageruimte voorin

Nog meer ruimte voor uw persoonlijke vrijheid: nog meer opbergruimte. De bagageruimte voorin meet 150 liter en is bekleed met zwart tapijt.

Bagageruimte achterin

Comfortabel en functioneel: de bagageruimte achterin. Deze bestaat uit het oppervlak boven de motorafdekking en de bagageruimte erachter en is ook zeer geschikt voor langere bagagestukken – bijvoorbeeld voor het transporteren van uw sportuitrusting. Het totale volume: ongeveer 275 liter. Als onderdeel van het interieur is het bekleed met tapijt in interieurkleur. De bagagebeschermbeugel en de bagagescheiding bestaan uit geborsteld aluminium. In de bagagescheiding is ook de toegang tot de vulopeningen voor koelvloeistof en motorolie verborgen. Opbergvakken in de bovenste bagageruimte bieden nog extra bagageruimte. Een overzicht van speciaal op maat gemaakte koffers en tassen staat in de separate brochure Driver’s Selection by Porsche Design.