Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

BOSE® Surround Sound System

Cayenne
Porsche Cayenne - BOSE® Surround Sound System

BOSE® Surround Sound System

Surroundgeluid heeft een naam: het BOSE® Surround Sound System. Het is zowel beschikbaar in combinatie met het Porsche Communication Management (PCM) als met het audiosysteem CDR.

Het systeem werd optimaal afgestemd op het interieur van de Cayenne modellen. Al met al 14 luidsprekers inclusief een actieve subwoofer, een centrale speaker én een 9-kanaals versterker met een nominaal vermogen van 585 watt zorgen voor een geluidsbeleving die zijn weerga niet kent.

Gecombineerd met het Porsche Communication Management (PCM) maakt het BOSE® Surround Sound System de audioweergave van dvd’s en daarmee het imposante geluidsspectrum van digitale 5.1-opnamen mogelijk. Natuurlijk zijn ook andere geluidsdragers zoals cd’s of mp3-bestanden af te spelen – uiteraard in stereokwaliteit. Met één druk op de knop zelfs in surround-weergave, met dank aan de gepatenteerde Centerpoint® 2-technologie van BOSE®.

AudioPilot® Noise Compensation Technology, een door BOSE® ontwikkelde en gepatenteerde ruisonderdrukkingstechniek voor audiosystemen, meet met een microfoon voortdurend alle storende ruiselementen in het interieur van de auto, en past de muziekweergave automatisch en zodanig aan, dat de geluidsindruk in elke situatie hetzelfde is. Altijd en in real-time.

Standaard op de Cayenne Turbo. Als meeruitvoering leverbaar voor alle andere Cayenne modellen