Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

De wielen + RDK

Cayenne S Hybrid
Porsche - Wheels and TPM
Afbeelding links: 20 inch RS Spyder Design wiel; Afbeelding midden: 21 inch 911 Turbo II wiel (gesmeed); Afbeelding rechts: 21 inch Cayenne SportEdition wiel

De wielen + RDK

Wielen

Door de wielen komt het karakter van de Cayenne modellen nog beter tot uitdrukking. Niet alleen optisch.

Standaard op de Cayenne en Cayenne Diesel: het 18 inch Cayenne wiel. Standaard op de Cayenne S en Cayenne S Hybrid: het 18 inch Cayenne S III wiel. Standaard op de nieuwe Cayenne GTS: het 20 inch RS Spyder Design wiel. Standaard op de Cayenne Turbo: het 19 inch Cayenne Turbo wiel.

Voor alle modellen zijn tegen meerprijs ook wielen tot en met 21 inch leverbaar.

Banden

Alle banden zijn verbeterd voor wat betreft rijprestaties, handling, rolweerstand en gewicht. Ze dragen in hoge mate bij aan de verlaging van het verbruik en de uitstoot. Verder werden de 3 basiscomponenten van de banden doorontwikkeld – de rubbercompound, profielstructuur en constructie van het binnenwerk. Met als resultaat een nog lagere rolweerstand en bijgevolg lager brandstofverbruik.

Bandenspanningscontrolesysteem

Het bandenspanningscontrolesysteem (RDK) waarschuwt de bestuurder via het display van de boordcomputer bij een te lage bandenspanning en bij geleidelijke of plotselinge drukverliezen. Zo is de bandenspanning eenvoudig af te lezen op het multifunctionele display op het instrumentenpaneel – comfortabel en in één oogopslag.

Standaard op de Cayenne Turbo. Als meeruitvoering leverbaar op alle andere Cayenne modellen.