Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Exterieurontwerp Cayenne Diesel

Porsche Cayenne Diesel - Exterieurontwerp

Exterieurontwerp

De kracht van de nieuwe Cayenne komt reeds in het veranderde design naar voren: de voor- en achterzijde werden compleet opnieuw vormgegeven. Ze ogen nog harmonieuzer, nog scherper. De nieuwe motorkap, de nieuwe voorspatborden, de nieuwe koplampen en de gewijzigde luchtinlaten geven het model nog meer uitstraling. Hij oogt nog atletischer, nog gespierder.

De designlijnen aan de zijkant van de auto maken duidelijk dat dit een sportwagen met karakter is. Met allure. De nieuwe buitenspiegels met geïntegreerde knipperlichten en de grote wielen tot 21 inch – met een aantrekkelijk nieuw design – benadrukken de dynamiek. Een indruk die door tal van andere nieuwe details wordt bevestigd, zoals door de standaard dagrijverlichting met 4 led-spots, de nieuwe led-achterlichten en de geïntegreerde uitlaten.

Elk detail maakt duidelijk waar het bij dit model om draait: de sportiviteit waarover alleen een Porsche beschikt. Dat is ons design-DNA. Met een duidelijk resultaat: authenticiteit. Daarmee geeft de Cayenne het begrip enthousiasme een gezicht.