Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Stoelen

Boxster
Porsche - Stoelen
Links: Volledig elektrisch verstelbare sportstoel; Rechts: Adaptieve sportstoel Plus met tegen meerprijs leverbare stoelverwarming en stoelventilatie

Stoelen

Verbruik/emissie* Boxster modellen: Stadsverkeer in l/100 km 12,7-10,9; Buitenwegen in l/100 km 7,1-6,2; Gemiddeld in l/100 km 9,0-7,9; CO2-emissie in g/km 211-183.

Sportstoelen

De standaard sportstoelen zitten uiterst comfortabel en bieden uitstekende steun, zelfs in een snel gereden bocht. De middenbaan van de stoelen is met alcantara bekleed. De stoelen zijn standaard voorzien van een elektrische rugleuningverstelling en een mechanische lengte- en hoogteverstelling.

Sportstoelen Plus

De tegen meerprijs leverbare sportstoelen Plus zijn bekleed met glad leder. Bovendien zijn de zijwangen van zowel zitting als leuning geprononceerd uitgevoerd, sportief harder gevuld en bieden ze een nog betere zijdelingse ondersteuning. Voor een optimale zithouding zorgen de elektrische rugleuningverstelling en de mechanische lengte- en hoogteverstelling.

Volledig elektrisch verstelbare sportstoelen

U wilt sport en comfort blijven combineren? De tegen meerprijs verkrijgbare volledig elektrisch verstelbare sportstoelen zijn geheel aan uw voorkeur aan te passen: zithoogte, schuine stand van de rugleuning alsmede van zitting in helling en diepte. Tel hierbij op de lengteverstelling en op vier manieren verstelbare lendensteun. Ook het stuurwiel is elektrisch verstelbaar. Het geïntegreerde Memory Pakket regelt onder andere de stand van beide buitenspiegels, alle stoelinstellingen aan bestuurderszijde en de instellingen van het stuurwiel.

Adaptieve sportstoelen Plus

De ideale combinatie van sportiviteit en comfort: de tegen meerprijs leverbare adaptieve sportstoelen Plus. Ten opzichte van de geprononceerde sportstoelen Plus beschikken ze over de mogelijkheid om de stoelen volledig elektrisch te verstellen en bovendien de zijwangen van zitting en rugleuning te verstellen.

Sportkuipstoelen**

Als meeruitvoering leverbaar: de sportkuipstoelen met neerklapbare rugleuning, geïntegreerde thoraxairbag en handmatige lengteverstelling. De kuip bestaat uit glas- en koolstofvezelversterkte kunststof en een oppervlak van carbon.

Stoelverwarming en -stoelventilatie

Voor alle stoelen is tegen meerprijs stoelverwarming leverbaar.*** Deze verwarmt de zitting, rugleuning en zijwangen van de voorstoelen. In combinatie met de stoelverwarming is desgewenst ook stoelventilatie mogelijk (met uitzondering van de sportkuipstoelen). Door de actieve ventilatie van de geperforeerde middenbaan en rugleuning, en de passieve ventilatie van de zijwangen, wordt een luchtstroom gecreëerd. Deze verwijdert transpiratievocht en zorgt ervoor dat u aangenaam en droog zit, zelfs bij grote hitte.

Tegen meerprijs zijn alle zitplaatsen met stoelventilatie leverbaar (echter alleen in combinatie met stoelverwarming). Via de actieve ventilatie van de geperforeerde middenbanen van zitkussens en leuningen en de passieve ventilatie van de zijwangen wordt er een luchtstroom tot stand gebracht. Deze luchtstroom voert transpiratievocht af en draagt zo bij aan een aangenaam en droog gevoel, zelfs als de temperaturen hoog oplopen.

Kinderzitjes**

Voor de jongste inzittenden van een Boxster is tegen meerprijs een ISOFIXbevestiging voor kinderzitjes op de bijrijdersstoel leverbaar. Met daarbij de mogelijkheid de bijrijdersairbag buiten werking te stellen.

** Op sportkuipstoelen mogen geen kinderzitjes worden geplaatst.

*** Stoelverwarming voor de sportkuipstoelen op zijn vroegst leverbaar vanaf 10/2013.