Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

BOSE® Surround Sound System

Boxster S
Porsche - BOSE® Surround Sound System

BOSE® Surround Sound System

Verbruik/emissie* Boxster modellen: Stadsverkeer in l/100 km 12,7-10,9; Buitenwegen in l/100 km 7,1-6,2; Gemiddeld in l/100 km 9,0-7,9; CO2-emissie in g/km 211-183.

Toonaangevend – in de waarste zin van het woord: het als meeruitvoering leverbare BOSE® Surround Sound System.

Speciaal voor Porsche ontwikkeld en optimaal afgestemd op het interieur van de Boxster kan dit systeem met het als meeruitvoering leverbare Porsche Communication Management (PCM) het als meeruitvoering leverbare audiosysteem CDR Plus en met het audiosysteem CDR worden gecombineerd.

Het high-end soundsysteem heeft een 8 kanaals versterker. De 10 luidsprekers inclusief een hoogwaardige lagetonenluidspreker (actieve subwoofer), die achter het dashboard is ingebouwd, garanderen een uiterst evenwichtig klankbeeld en leveren een totaal muziekvermogen van 445 W.

In combinatie met het audiosysteem CDR Plus en het Porsche Communication Management (PCM) maakt het BOSE® Surround Sound System de audioweergave van dvd’s mogelijk en daarmee het volledige klankspectrum van digitaal geluid in 5.1-kwaliteit. Natuurlijk kunnen ook andere geluidsdragers zoals cd’s 1 BOSE® Surround Sound System of mp3-bestanden worden afgespeeld – uiteraard in stereokwaliteit. En met één druk op de knop zelfs in surround-weergave, dankzij de Centerpoint® 2-technologie van BOSE®.

AudioPilot® Noise Compensation Technology, een door BOSE® gepatenteerde ruisonderdrukkingstechniek voor audiosystemen, meet met een microfoon voortdurend alle ruis in het interieur van de auto en past de muziekweergave automatisch zodanig aan, dat de geluidsbeleving altijd dezelfde is. In elke rijsituatie. In realtime. Het resultaat is ernaar: een evenwichtige, waarheidsgetrouwe sound en een fascinerende ruimtelijke geluidsbeleving om u heen.