Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Elektrisch bedienbare windscherm 911 Turbo S Cabriolet

Porsche 911 Turbo S Cabriolet - Elektrisch bedienbare windscherm

Elektrisch bedienbare windscherm

De cabrioletkap

De standaarduitrusting van een cabriolet: de cabrioletkap. Allesbehalve de standaard: de volledig nieuw ontwikkelde stoffen kap van de 911 Turbo Cabriolet modellen. Drie geïntegreerde ondersteunende magnesiumelementen maken de kap uiterst stabiel en toch licht en flexibel.

Een ander voordeel: de cabrioletkap is mooi glad en strak. De stof is strak gespannen, het design is nog eleganter dan bij de vorige generatie. Een pure cosmetische kwestie? Ja. Afgezien dan van de bijzonder lage Cw- waarde. Deze bedraagt bij de 911 Turbo Cabriolet modellen slechts 0,31.

De glazen achterruit is krasvast en verwarmbaar. De geïntegreerde goten in de cabrioletkap voorkomen dat regenwater naar binnen sijpelt bij het openen van de portieren.

De kap is elektrisch bedienbaar, met een knop in de middenconsole of met de sleutel. Het openen en sluiten neemt slechts 13 seconden in beslag – tot een rijsnelheid van 50 km/h. De cabrioletkap wordt bij het sluiten in een Z-vorm gevouwen, zodat de binnenzijde altijd goed beschermd is.

De hemelbekleding van de kap is gemaakt van warmtewerend en geluiddempend materiaal. Wat u daarvan merkt: altijd een aangename temperatuur in het interieur en een effectieve demping van het windgeruis. Wat u nog wel hoort: de typische Porsche sound natuurlijk.

Het elektrisch bedienbare windscherm

Ontwikkeld in de windtunnel, gemaakt voor de buitenlucht: de 911 Turbo Cabriolet modellen beschikken standaard over een elektrisch bedienbaar windscherm. Dit zorgt ervoor dat u open en tochtvrij kunt rijden. Met een minimum aan windgeruis.

Montage en demontage van het windscherm? Dat is niet meer nodig. Het is direct in de carrosserie geïntegreerd – achter de zitplaatsen achterin. Zo neemt het geen extra ruimte in het interieur of de bagageruimte in beslag en is het altijd klaar voor gebruik.

U kunt het windscherm tot een snelheid van 120 km/h uiten inschuiven – met een druk op de knop en in slechts 2 seconden. Voor meer open rijplezier per kilometer.