Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Veiligheid 911 Targa 4S

Porsche 911 Targa 4S - De remmen

De remmen

Bij de nieuwe 911 Targa 4 zijn de voor- en achterremmen uitgerust met vaste zwart geanodiseerde aluminium monobloc remzadels met 4 remzuigers. De remschijven voor en achter hebben een diameter van 330 mm.
De nieuwe 911 Targa 4S beschikt over rode aluminium monobloc remzadels met 6 remzuigers voor en...

Meer informatie
Porsche 911 Targa 4S - Porsche Ceramic Composite Brake (PCCB)

Porsche Ceramic Composite Brake (PCCB)

Uitgebreid getest in de autosport: het tegen meerprijs leverbare remsysteem Porsche Ceramic Composite Brake (PCCB). De geventileerde keramische remschijven hebben zowel voor als achter een diameter van 350 mm waardoor ze nog betere remprestaties garanderen.
Door de toepassing van geel gespoten vaste...

Meer informatie
Porsche 911 Targa 4S - De elektronische parkeerrem

De elektronische parkeerrem

De elektronische parkeerrem, die handmatig in- en uit te schakelen is, ontgrendelt automatisch bij het wegrijden.

Bij gebruik van de Hold-functie rijdt u zowel op een vlakke weg als op een helling weg zonder dat de auto achteruit rolt. Via het PSM houdt het systeem ook bij steile hellingen...

Meer informatie
Porsche 911 Targa 4S - Het verlichtingsconcept

Het verlichtingsconcept

Standaard bij de nieuwe 911 Targa 4 modellen: bi-xenonkoplampen met koplampsproeiers en dynamische lichtbundelhoogteverstelling. De frontunits bevatten de in led-techniek uitgevoerde knipperlichten, de dagrijverlichting en de stadslichten.
Ook voor de achterlichten wordt gebruik gemaakt van de...

Meer informatie
Porsche 911 Targa 4S - Porsche Stability Management (PSM)

Porsche Stability Management (PSM)

De nieuwe 911 Targa 4 modellen zijn standaard uitgerust met het Porsche Stability Management (PSM), een automatisch regelsysteem voor de stabilisering in kritieke rijdynamische situaties.

Sensoren meten constant de rijrichting, de rijsnelheid, het giermoment en de dwarsversnelling. Aan de hand van...

Meer informatie
Porsche 911 Targa 4S - De airbags

De airbags

De vooruitstrevende airbagtechnologie van de nieuwe 911 Targa 4 modellen: fullsize airbags voor bestuurder en passagier, die afhankelijk van de ernst en aard van het ongeval (frontaal of schuin van voren) in twee fasen worden geactiveerd. Bij een minder zware aanrijding wordt de eerste fase...

Meer informatie
Porsche 911 Targa 4S - Het POSIP

Het POSIP

De airbags.

De vooruitstrevende airbagtechnologie van de nieuwe 911 Targa 4 modellen: fullsize airbags voor bestuurder en passagier, die afhankelijk van de ernst en aard van het ongeval (frontaal of schuin van voren) in twee fasen worden geactiveerd. Bij een minder zware aanrijding wordt de eerste...

Meer informatie
Porsche 911 Targa 4S - De constructie

De constructie

Intelligente lichtgewicht constructie.

De innovatieve kale carrosserie van de 911 modellen voldoet aan 2 constructierelevante eisen. Ten eerste: een hogerijdynamiekdoor een extreem stijvecarrosserie.Ten tweede: een laag voertuiggewichtdankzij een intelligentelichtgewichtconstructie.
Om beide doelen...

Meer informatie
Porsche 911 Targa 4S - De koprolbescherming

De koprolbescherming

De 911 Targa 4 modellen hebben een uitstekende torsie- en buigstijfheid. Voor nog meer bescherming bij een koprol zorgt het koprolbeschermingssysteem van staal, dat zich onder de aluminium afdekking van de targabeugel bevindt.

Meer informatie
Porsche 911 Targa 4S - De diefstalbeveiliging

De diefstalbeveiliging

De nieuwe 911 Targa 4 modellen hebben standaard wegrijblokkering met transponderactivering en zijn bovendien uitgerust met een alarmsysteem dat werkt met radarinterieurbewaking. Het systeem beveiligt de portieren, de bagageruimte, het interieur en de ontsteking.

Meer informatie