Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Het verlichtingsconcept 911 Targa 4

Porsche 911 Targa 4 - Het verlichtingsconcept

Het verlichtingsconcept

Standaard bij de nieuwe 911 Targa 4 modellen: bi-xenonkoplampen met koplampsproeiers en dynamische lichtbundelhoogteverstelling. De frontunits bevatten de in led-techniek uitgevoerde knipperlichten, de dagrijverlichting en de stadslichten.
Ook voor de achterlichten wordt gebruik gemaakt van de nieuwste led-techniek. Voor een korte responstijd en een hoge lichtopbrengst.
De adaptieve led-remlichten laten bij een noodstop hun lichtsterkte pulseren. Zodra de auto tot stilstand is gekomen, worden automatisch de alarmlichten ingeschakeld.

Het Porsche Dynamic Light System (PDLS).
Tegen meerprijs is het Porsche Dynamic Light System (PDLS) leverbaar. De dynamische bochtenverlichting laat de koplampen afhankelijk van de stuurinslag en de rijsnel- Laten we het een soort mobiele lichtkunstinstallatie noemen. Het verlichtingsconcept. heid in de bocht meezwenken voor een betere verlichting in nauwe bochten of bij het afslaan. Kortom, zodra u de bocht in gaat, is het licht er al. Ook de snelheidsafhankelijke aansturing van de rijverlichting maakt deel uit van het PDLS, evenals het slechtweerlicht.

Led-koplampen incl. Porsche Dynamic Light System Plus (PDLS+).
Hoge veiligheid in combinatie met sportief design: als meeruitvoering zijn led-koplampen inclusief PDLS+ leverbaar. 4 led-dagrijverlichtingsspots en een led-lichtring zijn in het koplamphuis geïntegreerd.
De led-techniek is efficiënt en heeft een lange levensduur. Bovendien zorgt de op daglicht gelijkende lichtkleur ervoor dat u minder vermoeid raakt tijdens het rijden. Een bijzonderheid van het PDLS+: het dynamisch grootlicht. Een camera herkent het licht van voor u rijdende of tegemoetkomende voertuigen. Het dynamische grootlicht past de lichtbundel continu en traploos hierop aan. Zo kunt u het verloop van de weg, voetgangers of gevaren vroegtijdig herkennen, zonder hierbij andere verkeersdeelnemers te hinderen.