Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Identiteit 911 911 Carrera

Porsche - Identiteit 911
Getoond modellen: 911 Carrera, 911 Carrera S Cabriolet, 911 Carrera 4S

Identiteit 911

Onze traditie: het ‘Dr. Ing.’ in de bedrijfsnaam. Meer dan 30.000 wedstrijdoverwinningen. En nog meer heldenverhalen. Maar ook de verantwoordelijkheid die daaruit voortkomt – voor de toekomst van de sportwagen, voor het milieu. Bij de 911 komt nog zijn roeping als Sportwagenicoon. Maar die is alleen wat waard als we hem telkens weer opnieuw beleven. Verleden en toekomst kunnen niet van elkaar worden gescheiden. Vinden wij. We zouden zeker goede sportwagens kunnen maken. Maar geen Porsche. En al helemaal geen ‘Elfer’.

Onze identiteit is de 911. Ook – juist – in de 21e eeuw. Een design dat onuitwisselbaar is. Een techniek, die op het racecircuit geboren is. Met emoties, die sinds 1963 standaard zijn.

De 911 is onze identiteit. Ook – en juist – in de 21e eeuw. Met een onmiskenbaar design. Met een techniek die afkomstig is van het circuit. Met emoties die sinds 1963 standaard zijn.

Maar is dat voldoende voor de toekomst? En vooral: is het voor u voldoende? Moet je je af en toe niet van een traditie losmaken, om te voorkomen dat je op een dag verstart en elke vernieuwing onmogelijk maakt? Wij vinden dat dat moet, ja. Dat is ons idee van het levend houden van een traditie. En recht te doen aan onze aard, de fascinatie Sportwagen en de mythe 911 – voor morgen.

Wij doen dat met toekomstgericht design. Met motoren, die in verhouding weinig verbruiken, maar veel te bieden hebben. Met efficiënte technologieën zoals automatische start-stopfunctie, thermomanagement en boordnetrecuperatie. Met een slimme lichtmetalen constructie en een innovatieve kap bij de Cabriolet. Met permanente 4-wielaandrijving Porsche Traction Management (PTM). Met een ergonomisch doordacht interieur en sportief comfort.

Daarin onderscheiden we ons. De combinatie van traditie en innovatie, van performance en gebruiksgemak, van vorm en functie. Voor ons zijn dat geen tegenstellingen, maar een motivatie. We noemen dit Intelligent Performance.

Er zijn vele woorden om onze identiteit treffend te omschrijven. En 3 cijfers.

De 911. Porsche identiteit.