Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

De stoelen 911 Carrera Cabriolet

Porsche - De stoelen
De sportstoelen Plus, De adaptieve sportstoelen Plus, De sportkuipstoelen

De stoelen

De sportstoelen

De sportstoelen zijn deels bekleed met leder en zitten uiterst comfortabel – zelfs in een snel gereden bocht. De stoelhoogte en de rugleuning zijn standaard elektrisch verstelbaar. De lengteverstelling is mechanisch uitgevoerd.

De sportstoelen Plus

Tegen meerprijs zijn de lederen sportstoelen Plus met elektrische stoelhoogteen rugleuningverstelling en mechanische lengteverstelling leverbaar. De zijwangen van zitkussen en rugleuning voelen harder, sportiever aan en bieden nog meer zijdelingse steun.

De volledig elektrisch verstelbare sportstoelen

U wilt naast sportiviteit ook comfort? Bij de tegen meerprijs leverbare volledig elektrisch verstelbare sportstoelen kunnen de stoelhoogte, de schuine stand van de rugleuning en de schuine stand en diepte van het zitkussen worden versteld. Daarnaast beschikken deze stoelen over een lengteverstelling en een 4-voudig verstelbare lendensteun. Ook de stuurkolom is elektrisch te verstellen.

Het geïntegreerde memorypakket omvat beide buitenspiegels en alle stoelinstellingen aan de bestuurderszijde zoals de instellingen voor stuurwiel, verlichting, ruitenwissers, airconditioning, portiervergrendeling, PCM (optioneel) en instrumentenpaneel.

De adaptieve sportstoelen Plus

De ideale combinatie van sportiviteit en comfort: de tegen meerprijs leverbare lederen adaptieve sportstoelen Plus. De zijwangen voelen sportief hard aan en de stoelen bieden dankzij de extra schouderdelen optimale steun.

Dankzij het elektrisch bediende 18-voudige verstelmechanisme zijn deze stoelen volledig aan te passen aan uw persoonlijke voorkeuren. De stuurkolom is elektrisch te verstellen.

Daarnaast zijn de zijwangen van de zittingen en leuningen instelbaar, voor een hoog comfort tijdens lange ritten of perfecte zijsteun op bochtige trajecten. Tevens inclusief: geheugenopslag van alle stoelstanden (behalve zijwangen) voor de bestuurder inclusief lendensteun en stuurwiel- en buitenspiegelstanden. Daarbij komen bijvoorbeeld de instellingen voor licht, ruitenwissers, airconditioning, portiervergrendeling, PCM (optioneel) en instrumentenpaneel.

De sportkuipstoelen*

Optioneel verkrijgbaar: de sportkuipstoelen met neerklapbare rugleuning, geïntegreerde thoraxairbag en handmatige langsverstelling. De stoelkuip is gemaakt Het ideaal binnen elke relatie: steun bieden zonder te beklemmen. De stoelen. van glas- en koolstofvezel versterkte kunststof met een oppervlak van carbon.

Stoelverwarming en stoelventilatie

Voor alle stoelen is stoelverwarming optioneel verkrijgbaar. Deze omvat zitting, leuning en zijwangen van de voorstoelen.

In combinatie met de stoelverwarming kunnen de stoelen tegen meerprijs ook worden voorzien van stoelventilatie (met uitzondering van de sportkuipstoelen). Via de actieve ventilatie van de geperforeerde middenbanen van zitkussens en leuningen en de passieve ventilatie van de zijwangen wordt er een luchtstroom tot stand gebracht. Deze luchtstroom voert transpiratievocht af en draagt zo bij aan een aangenaam en droog gevoel, zelfs als de temperaturen hoog oplopen.

De zitplaatsen achterin

Opmerkelijk comfortabel voor een sportwagen: de achterstoelen. Het opbergvak erachter biedt extra opbergruimte. Dankzij omklapbare leuningen beschikken de 911 Carrera Coupé modellen achterin met 260 liter en de 911 Carrera Cabriolet modellen met 160 liter over veel ruimte voor bagage.

De kinderzitjes*

De voorbereiding voor kinderzitjes met een ISOFIX-bevestigingssysteem inclusief top tether is standaard op de zitplaatsen achterin. Tegen meerprijs is deze voorbereiding ook voor de bijrijdersstoel leverbaar, in combinatie met de mogelijkheid om de airbag buiten werking te stellen.

* Op sportkuipstoelen mogen geen kinderzitjes worden gebruikt.

Identiteit 911

Techniek 911

Exterieurontwerp

Interieurontwerp

Karakter

De motoren

Maatregelen om de efficiency verder te verbeteren

Het zeilen

De 7 versnellings schakelbak

De Porsche Doppelkupplung (PDK)

Het uitlaatsysteem

Het inlaatsysteem

De directe benzine-inspuiting (DFI)

Het VarioCam Plus systeem

De geïntegreerde dry-sumpsmering

De stuurinrichting

Sport Chrono Pakket

De dynamische motorsteunen

Porsche Torque Vectoring Plus (PTV Plus)

Porsche Active Suspension Management (PASM)

Porsche Dynamic Chassis Control (PDCC)

De wielen + RDK

De voor- en achteras

De remmen

Porsche Ceramic Composite Brake (PCCB)

Het verlichtingsconcept

Porsche Stability Management (PSM)

De airbags

De constructie

De diefstalbeveiliging

Het interieur

De stuurwielen

De instrumenten

De stoelen

Adaptieve cruise control incl. Porsche Active Safe (PAS)

Overige comfortuitrustingen

Transport

Cabrioletkap

Elektrisch bedienbare windscherm

Porsche Communication Management (PCM)

Burmester® High-End Surround Sound-System

BOSE® Surround Sound-System

Mobiele-telefoonvoorbereiding

De Onlinediensten

Het audiosysteem CDR

De uitlaatgasreiniging

Verbruik en recycling

De brandstof