Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

De stoelen

911 Carrera 4
Porsche - De stoelen
De sportstoelen Plus, De adaptieve sportstoelen Plus, De sportkuipstoelen

De stoelen

De sportstoelen

De sportstoelen zijn deels bekleed met leder en zitten uiterst comfortabel – zelfs in een snel gereden bocht. De stoelhoogte en de rugleuning zijn standaard elektrisch verstelbaar. De lengteverstelling is mechanisch uitgevoerd.

De sportstoelen Plus

Tegen meerprijs zijn de lederen sportstoelen Plus met elektrische stoelhoogteen rugleuningverstelling en mechanische lengteverstelling leverbaar. De zijwangen van zitkussen en rugleuning voelen harder, sportiever aan en bieden nog meer zijdelingse steun.

De volledig elektrisch verstelbare sportstoelen

U wilt naast sportiviteit ook comfort? Bij de tegen meerprijs leverbare volledig elektrisch verstelbare sportstoelen kunnen de stoelhoogte, de schuine stand van de rugleuning en de schuine stand en diepte van het zitkussen worden versteld. Daarnaast beschikken deze stoelen over een lengteverstelling en een 4-voudig verstelbare lendensteun. Ook de stuurkolom is elektrisch te verstellen.

Het geïntegreerde Memory Pakket regelt de stand van beide buitenspiegels en alle stoelinstellingen aan bestuurderszijde, de instellingen van het stuurwiel, de verlichting, de ruitenwissers, de airconditioning, de portiervergrendeling, PCM (meeruitvoering) en het instrumentenpaneel.

De adaptieve sportstoelen Plus

De ideale combinatie van sportiviteit en comfort: de tegen meerprijs leverbare lederen adaptieve sportstoelen Plus. De zijwangen voelen sportief hard aan en de stoelen bieden dankzij de extra schouderdelen optimale steun.

Dankzij het elektrisch bediende 18-voudige verstelmechanisme zijn deze stoelen volledig aan te passen aan uw persoonlijke voorkeuren. De stuurkolom is elektrisch te verstellen.

Bovendien zijn de zijwangen van zitkussen en rugleuning individueel verstelbaar voor nog meer comfort tijdens lange ritten, of voor optimale zijdelingse steun op bochtige wegen. De adaptieve sportstoelen zijn tevens voorzien van stoelgeheugen voor alle stoelinstellingen (met uitzondering van de zijwangen) aan de bestuurderszijde, inclusief de standen van de lendensteun, het stuurwiel en de buitenspiegels. Daarbij komen nog de instellingen van het stuurwiel, de verlichting, de ruitenwissers, de airconditioning, de portiervergrendeling, PCM (meeruitvoering) en het instrumentenpaneel.

De sportkuipstoelen*

Optioneel verkrijgbaar: de sportkuipstoelen met neerklapbare rugleuning, geïntegreerde thoraxairbag en handmatige langsverstelling. De stoelkuip is gemaakt van glas- en koolstofvezel versterkte kunststof met een oppervlak van carbon.

Stoelverwarming en stoelventilatie

Als meeruitvoering is stoelverwarming voor alle stoelen (met uitzondering van de sportkuipstoelen) leverbaar. Hierbij worden de zitting, de rugleuning en de zijwangen van de voorstoelen verwarmd.

In combinatie met de stoelverwarming kunnen de stoelen tegen meerprijs ook worden voorzien van stoelventilatie (met uitzondering van de sportkuipstoelen). Via de actieve ventilatie van de geperforeerde middenbanen van zitkussens en leuningen en de passieve ventilatie van de zijwangen wordt er een luchtstroom tot stand gebracht. Deze luchtstroom voert transpiratievocht af en draagt zo bij aan een aangenaam en droog gevoel, zelfs als de temperaturen hoog oplopen.

De zitplaatsen achterin

De zitplaatsen achterin zijn verrassend comfortabel voor een sportwagen. Het gedeelte erachter biedt nog extra bagageruimte. Dankzij neerklapbare rugleuningen bieden de 911 Carrera Coupé modellen achterin 260 liter bagagecapaciteit en ook de 911 Carrera Cabriolet modellen hebben met 160 liter een riante laadruimte te bieden.

De kinderzitjes*

De voorbereiding voor kinderzitjes met een ISOFIX-bevestigingssysteem inclusief top tether is standaard op de zitplaatsen achterin. Tegen meerprijs is deze voorbereiding ook voor de bijrijdersstoel leverbaar, in combinatie met de mogelijkheid om de airbag buiten werking te stellen.

* Op sportkuipstoelen mogen geen kinderzitjes worden gebruikt.