Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Mobiele-telefoonvoorbereiding

911 Carrera 4
Porsche 911 Carrera 4 - Mobiele-telefoonvoorbereiding

Mobiele-telefoonvoorbereiding

De telefoonmodule

De tegen meerprijs leverbare quadband gsm-telefoonmodule kenmerkt zich door een hoog bedieningscomfort en optimale gesprekskwaliteit. U kunt uw simkaart rechtstreeks in de simkaartlezer in de CDR Plus of het PCM plaatsen en vervolgens kunt u met uw handsfreeset bellen. Maar het kan nog eenvoudiger: namelijk via de Bluetooth®-verbinding van uw mobiele telefoon dankzij SIM-Access Profile (SAP)*. Na een automatische koppeling wordt de antenne van uw mobiele telefoon uitgeschakeld om de batterij te sparen en verloopt de telefoonontvangst via de buitenantenne. Afhankelijk van het type mobiele telefoon zijn dan niet alleen de telefoonnummers op uw eigen simkaart, maar ook die van uw telefoongeheugen beschikbaar. Afhankelijk van het type mobiele telefoon kunt u de telefoon bedienen via de CDR Plus of het PCM, het als meeruitvoering leverbare multifunctionele stuurwiel of via de als meeruitvoering leverbare spraakbediening. Uw mobiele telefoon kan daarbij gewoon in uw jaszak blijven.

Daarnaast bestaat nog de optie om via de telefoonmodule en Bluetooth® bepaalde mobiele telefoons te koppelen die alleen het Handsfree Profile (HFP) ondersteunen. De gsm-verbinding verloopt hierbij standaard via de antenne van de mobiele telefoon.* De CDR Plus of het PCM doet dienst als handsfreesysteem en uw mobiele telefoon kan gewoon in uw jaszak blijven.

Desgewenst is ook een draadloze hoorn voor de telefoonmodule verkrijgbaar. Deze is in het opbergvak op de middenconsole geplaatst en bevat een display en toetsenblok. De hoorn kan echter niet worden gebruikt als een Bluetooth®- verbinding via het Handsfee Profile (HFP) tot stand gebracht is.

De mobiele-telefoonvoorbereiding

Voor de Bluetooth®-verbinding van mobiele telefoons die alleen het Handsfree Profile (HFP) ondersteunen,* is tegen meerprijs een mobiele-telefoonvoorbereiding leverbaar. Hierbij kan uw mobiele telefoon gewoon in uw jaszak blijven. Via het audiosysteem CDR en het PCM kunnen echter alleen de basisfuncties van de mobiele telefoon worden bediend. De gsm-verbinding wordt standaard tot stand gebracht via de antenne van de mobiele telefoon.*

* Mobiele-telefoonvoorbereiding of telefoonmodule in HFP-modus: bij gebruik van een mobiele telefoon in de auto, kan de elektromagnetische veldsterkte in het interieur toenemen en kunnen de inzittenden worden blootgesteld aan elektromagnetische straling. Bij gebruik van een uitbreidingsset (cradle) kan de veldsterkte in het interieur door de koppeling aan de buitenantenne worden verlaagd (afhankelijk van de mobiele-telefoonspecifieke koppeling aan de uitbreidingsset). Informeer in de accessoirehandel naar de beschikbaarheid van een uitbreidingsset voor uw mobiele telefoon. Tijdens gebruik van de telefoonmodule van het PCM via een Bluetooth® SAP-verbinding of bij geplaatste simkaart wordt blootstelling aan elektromagnetische straling voorkomen, omdat daarbij altijd de buitenantenne van de auto wordt gebruikt.