Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911
Porsche - Very Good

Porsche Approved Occasion Weekend 2013

Oude Porsches bestaan niet. Nieuwe eigenaren wel.

Op zaterdag 19 en zondag 20 oktober vindt in Nieuwegein de zesde editie van het Porsche Approved Occasion Weekend plaats. U bent van harte welkom om meer dan 180 Porsche Approved Occasions van de zeven officiële Porsche Centra te ontdekken. Uiteraard zijn deze Porsches in uiteenlopende prijsklassen beschikbaar voor aanschaf. Op beide dagen is het event van 10:00 - 17:00 uur geopend.

Home Boxx Exhibition Center
Symfonielaan 1
3438 EW Nieuwegein

Porsches in elke prijsklasse
Tijdens het Porsche Occasion Weekend staan meer dan 180 Porsches uit de Porsche Approved Occasion-collectie voor u klaar, in elke prijsklasse. Daarnaast krijgen een aantal unieke en opvallende Porsche klassiekers de ruimte op het evenement. Vanzelfsprekend is elke Porsche die u dit weekend ziet beschikbaar voor aanschaf.

Bekijk het aanbod

Alle aanwezige Approved Occasions zijn voorzien van het Porsche Approved Occasion-label. Dit label vertegenwoordigt een hoge kwaliteit en betrouwbaarheid zoals u dat van Porsche mag verwachten. Het label wordt pas toegekend als een Porsche een strenge technische controle op 111 punten met succes is doorgekomen. Om zekerheid en betrouwbaarheid te garanderen krijgt elke Approved Occasion een jaar lang volledige fabrieksgarantie (slijtagedelen uitgezonderd), inclusief een jaar Porsche Assistance Mobiliteitsgarantie.

Meer over Approved
[+]
[+]

Een weekeinde vol beleving
Naast de 180 Approved Occasions is er nog meer te beleven tijdens dit weekend. Ter gelegenheid van het 50-jarige jubileum van de 911 organiseert Porsche in aanloop op het event een unieke ontwerpwedstrijd. Ontwerpers, creatieven en Porsche liefhebbers kunnen een voorstel voor een ‘911-wrap’ insturen. Harm Lagaaij, voormalig Porsche chef-designer, zal het winnende design van de unieke ‘50 jaar 911 ontwerpwedstrijd’ bepalen. De winnende inzending zal tijdens het Porsche Approved Occasion Weekend live door de specialisten van VinyTouch aangemeten worden op een Porsche 911. De winnaar wint een week rijden in een 911 uit de droomcollectie van Porsche partner Hertz en ontvangt een schaalmodel voorzien van het winnende design.

Voor kinderen is er een speciale kids corner ingericht met verschillende Porsche activiteiten. Zo kan er onder begeleiding een Porsche werkplaats kijkdoos worden gemaakt of leren kinderen spelenderwijs over de rijke Porsche 911 historie tijdens het spelen van het 911 memoryspel.

Het Porsche Approved Occasion Weekend wordt mede mogelijk gemaakt door:

Porsche Approved Occasion Weekend 2013 - Mobil Mobil Porsche Approved Occasion Weekend 2013 - Hertz Hertz Porsche Approved Occasion Weekend 2013 - Financial Partner Program Financial Partner Program Porsche Approved Occasion Weekend 2013 - Samsung Samsung Porsche Approved Occasion Weekend 2013 - VinyTouch VinyTouch
Porsche Approved Occasion Weekend 2013
Porsche Approved Occasion Weekend 2013