Porsche Approved Occasion Weekend 2017

Porsche Approved Occasion Weekend 2017

Droom of werkelijkheid?
Het Porsche Approved Occasion Weekeinde.

Een Porsche. Het begint met dromen. En dan kan opeens blijken dat het moment daar is om die droom waar te maken. Of om een al gerealiseerde droom een vervolg of een nieuwe impuls te geven. Dit is zo’n moment.

Op 4 en 5 november aanstaande vindt in de Nederlandse Porsche Centra het Porsche Approved Occasion Weekeinde plaats. Dan staat de grootste selectie van gebruikte Porsche modellen klaar voor een nadere kennismaking.

Van Macan en Cayenne via Boxster tot en met Panamera en 911: al deze gebruikte modellen dragen het Porsche Approved keurmerk. Dat betekent dat deze auto’s op maar liefst 111 punten zijn goedgekeurd. Ze zijn, kortom, in topconditie en worden dan ook geleverd inclusief Porsche Approved garantie én Porsche Assistance mobiliteitsgarantie. Normaal is Porsche Approved één jaar geldig , maar als u op 4 of 5 november een Porsche Approved occasion aanschaft, krijgt u deze garantie en het zorgeloze gevoel dat daar bij hoort voor maar liefst twee jaar.

Alleen dit weekend: Porsche Advanced Driver Training cadeau
Tijdens het weekeinde van 4 en 5 november kan er nog een moment komen waarop u zich wellicht nog even in de arm knijpt. Bij aankoop van een Porsche Approved occasion krijgt u namelijk ook een Porsche Advanced Driver Training cadeau. Bij deze drie uur durende één-op-één rijtraining leert u onder professionele begeleiding alles uit uw Porsche te halen. Deze intensieve training zorgt ervoor dat u nog meer kunt genieten van de prestaties waarvan u altijd al droomde. Die van een Porsche.

De garanties van het Porsche Approved label.

  • Minimaal 12 maanden Porsche Approved Garantie en Porsche Assistance
  • Een Porsche die op basis van onze checklist met 111 punten is gecontroleerd
  • Een Porsche die aan alle Porsche standaards voldoet
  • Uitsluitend gebruik van originele Porsche onderdelen
  • Werkzaamheden die worden uitgevoerd door technici die door Porsche zijn getraind

Tweede jaar garantie cadeau.
Iedere kilometer is genieten in een Porsche Approved Occasion. Dat zullen echter meer kilometers gaan worden dan u misschien denkt. Daarom bieden we - naast een gecertificeerde Porsche - extra zekerheid in de vorm van een garantie die perfect op uw Porsche is afgestemd. Zo kunt u met een gerust hart de toekomst tegemoet rijden. Bij aankoop van een occasion tijdens het Porsche Approved Occasion Weekend krijgt u het tweede jaar garantie cadeau.

Onze Approved modellen