Porsche Classic Challenge 2016. - Van Leipzig naar Leusden.
Porsche Classic Challenge 2016.
Van Leipzig naar Leusden.

Porsche Classic Challenge 2016

Van 15 t/m 18 juni vindt de Porsche Classic Challenge weer plaats. Dit jaar wordt niet alleen een 3-daagse rally verreden, maar op 18 juni vindt er ook een dagrally plaats. Deelname is uitsluitend mogelijk met een klassieke Porsche.

Leipzig-Leusden wordt in meerdere opzichten een bijzondere trip waarbij de nadruk volledig op puur rijplezier ligt. We halen meer dan ooit alles uit de kast om u de mooiste en meest uitdagende routes te kunnen aanbieden in samenwerking met rallylegende Jan Berkhof.

In 3 dagen leidt de route vanuit Leipzig naar Leusden door het prachtige natuurgebied de Harz. Onderweg wordt u als team continue gechallenged: zowel op uw stuurtechniek als door regelmatigheidsproeven. Ook op culinair gebied blijven we u verrassen. Voor de 3 overnachtingen zijn bijzondere 4-of 5 sterren accommodaties gekozen.

De finish in Leusden op 18 juni wordt er één in stijl. De rally komt namelijk aan op de PON-campus, de oudste importeur van Porsche ter wereld, waar op dat moment de eerste editie van een groots klassieker event plaatsvindt: de Porsche Classic Day. Hier staat merkbeleving centraal waar de aankomst van de Porsche Classic Challenge een belangrijk onderdeel van is. Het afsluitende diner voor alle equipes vindt dan ook hier plaats.

Tarieven

Porsche Classic Challenge 3-daagse rally per equipe
- Porsche Insider tarief € 3.250,00*
- Normaal tarief € 3.750,00*

Porsche Classic Challenge Dagrally per equipe: € 490,00**

* Tarief is per equipe en obv een 2-persoonskamer; voor een 1-persoonskamer geldt een toeslag van €665,00.
** Inbegrepen zijn lunch, diner en rally-benodigdheden.

Meer Informatie