Porsche Days 2018. - Zaterdag 9 en zondag 10 juni.
Porsche Days 2018.
Zaterdag 9 en zondag 10 juni.

Porsche Days 2018

In het weekeinde van zaterdag 9 en zondag 10 juni vindt het mooiste autofeest van het jaar plaats: de Porsche Days 2018. Dit evenement staat bol van de actie en is groter en spectaculairder dan ooit. Dat heeft alles te maken met een bijzonder jubileum:

70 jaar sportwagens van Porsche.

In 2018 bestaat Porsche 70 jaar en op 9 en 10 juni is Circuit Zandvoort het epicentrum van de jubileumfeestelijkheden. En dat betekent actie. Tijdens de Porsche Days kunnen Porsche rijders met hun eigen Porsche circuitervaring opdoen. Er zijn track time-arrangementen beschikbaar voor elk type rijder: van enthousiaste beginner tot en met gevorderde rijders. Zelfs jongeren die nog geen rijbewijs hebben, kunnen het gevoel van circuitrijden in een Porsche ervaren: bij de Porsche Young Driver Experience staan de auto’s en de instructeurs klaar voor een unieke belevenis.

Uiteraard speelt Porsche Classic een hoofdrol tijdens deze speciale editie van de Porsche Days. In de klassieke Porsche pitboxen zijn bijzondere Classics te bewonderen. En als het daar toch over gaat: voor het eerst wordt er tijdens de Porsche Days een concours d’élégance georganiseerd. Hier krijgen de mooiste Porsche modellen het podium dat ze verdienen. Voor eigenaren van een klassieke Porsche is een speciaal track time-arrangement beschikbaar.

De Porsche Days 2018 kunnen ook inspireren. Zo is er een uitgebreid aanbod van Porsche Approved Occasions te bewonderen. Voor mensen die nog geen Porsche rijden, betekent dit een uitgelezen kans om een jongens- of meisjesdroom te verwezenlijken. Voor anderen is het juist de mogelijkheid om een volgende stap te zetten. Ook de jongste fans kunnen volop genieten van hun favoriete merk: in de Porsche Kids Corner kunnen ze naar hartenlust knutselen en spelen. Jongens- en meisjesdromen krijgen hier een speelse en creatieve invulling.

Kijk je liever toe hoe professionele coureurs de strijd aangaan met elkaar? Op zaterdag en zondag staat de Porsche GT3 Cup Challenge Benelux geprogrammeerd. Dit kampioenschap kenmerkt zich door een deelnemersveld van Porsche modellen die technisch gelijk zijn aan elkaar. Het verschil wordt dus echt gemaakt door de berijders. Spektakel gegarandeerd.