Porsche op de AutoRAI 2015

Porsche op de AutoRAI 2015

Van 17 tot en met 26 april aanstaande vindt het grootste autofeest van Nederland plaats: de AutoRAI. Porsche is aanwezig met verschillende primeurs. Inclusief een wereldprimeur. Een Porsche die speciaal voor de Nederlandse markt in een oplage van 15 exemplaren wordt gebouwd.

De Porsche Cayman GT4 beleeft in Amsterdam zijn nationale debuut. De nieuwe Cayman GT4 is de langverwachte stap over de grens. Een stap naar de andere kant van de omheining – naar het circuit. Daarmee is de Cayman GT4 een echt eerbetoon aan autosportliefhebbers én sportwagenfans.

Ook de echte autosportliefhebber kan zijn hart ophalen. De Porsche 919 Hybrid is namelijk te bewonderen op de stand. Deze innovatieve racewagen werd onder andere ingezet tijdens het World Endurance Championship in 2014 (WEC).

Als enige sportwagenfabrikant met maar liefst drie auto’s met 14% bijtelling mag de Cayenne S E-Hybrid natuurlijk niet ontbreken. Verder wordt de line-up aangevuld met een Boxster GTS, een Macan S Diesel en een Panamera Turbo Executive.

U vindt de Porsche stand in hal 8.

[+]

Voor de openingstijden, de kaartverkoop en meer informatie: www.autorai.nl