Porsche Escape Room

Porsche Escape Room

Porsche: geen ontsnappen aan. Of toch?
Hij maakte zijn debuut op de Porsche Classic Day, hij dook op bij de Porsche Racing Days en we gaan hem nog vaker zien: de Porsche Escape Room – een extra spannende manier om het merk te beleven.

Wat is een Escape Room?
Escape Rooms zijn in opkomst. Dat komt vooral doordat ze spannend zijn: samen met enkele anderen wordt u opgesloten in een ruimte. De enige manier om te ontsnappen is door het ontrafelen van puzzels en raadsels, het volgen van aanwijzingen en het oplossen van opdrachten. Samenwerking is de sleutel tot succes, al helemaal als u weet dat elke fout tijd kost. En tijd is precies waar het om draait: hoe sneller u ontsnapt, hoe beter.

De Porsche Escape Room staat uiteraard helemaal in het teken van Porsche. Natuurlijk gaan we niet verklappen wat de opdrachten zijn, maar reken op een reis door de tijd met veel aandacht voor autosport en racesuccessen. Enige kennis van historische en actuele modellen is uiteraard meegenomen. En weet u als team ook nog verbanden te leggen en kunt u omgaan met wisselende emoties, dan is de Porsche Escape Room dé place to be.

Waar kunt u de Porsche Escape Room vinden?
Voor wie de uitdaging van de Porsche Escape Room wil aangaan, zijn er verschillende mogelijkheden. Hij staat bijvoorbeeld opgesteld tijdens de Historische Grand Prix, die van 2-4 september plaatsvindt op het Circuit van Zandvoort. Ook tijdens het Porsche Approved Occasion Weekend in HomeBoxx in Nieuwegein is de Porsche Escape Room te bezoeken – voor wie durft.