De spirit van Porsche op de Masters of LXRY

De spirit van Porsche op de Masters of LXRY

Leusden, 14 november 2018 – Op de Genius Edition van de Masters of LXRY (6-10 december, RAI Amsterdam) staat innovatie centraal. De sportwagens van Porsche zijn geboren uit vernieuwingsdrang en innovatie is altijd dé pijler van het merk gebleven. Het laatste voorbeeld daarvan is de nieuwe Macan, die op het toonaangevende luxury lifestyle-evenement zijn Nederlandse debuut beleeft.

De Genius Edition van de Masters of LXRY staat in het teken van innovatie en de drijvende krachten erachter. Dat sluit perfect aan bij het 70-jarige jubileum van Porsche. Over de allereerste Porsche zei bedenker Ferry Porsche namelijk dit: “Ik kon de sportwagen van mijn dromen niet vinden, daarom besloot ik hem zelf te bouwen.” Deze spirit leeft tot op de dag voort bij Porsche en dat heeft niet alleen geleid tot baanbrekende technologieën en iconische modellen, maar ook tot grote successen op de internationale circuits.

Nederlandse première voor de nieuwe Macan

De innovatiekracht van Porsche is goed zichtbaar in de nieuwe Macan, die op de Masters of LXRY zijn Nederlandse première beleeft. De Macan is het bestverkochte model van Porsche. De nieuwste uitvoering van de compacte en sportieve SUV springt in het oog door een nog scherper uiterlijk met onder meer de kenmerkende driedimensionale lichtstrip aan de achterzijde. Het interieur is ruim, ultramodern en 100% connected. Via het 10,9-inch touchscreen zijn vele (nieuwe) functies te bedienen, waaronder intelligent voice control en online navigatie, dat filevermijdend rijden mogelijk maakt. Het onderstel van de Macan is verder verfijnd: mede dankzij verschillende bandenmaten voor en achter (een typisch sportwagenkenmerk) is de Macan dynamischer dan ooit.

70 jaar Porsche

70 jaar geleden, om precies te zijn op 8 juni 1948, werd de eerste Porsche officieel geregistreerd: de 356 ‘Nr. 1’ Roadster. In 2018 heeft Porsche dit jubileum wereldwijd gevierd met (circuit)evenementen, een speciale expositie in het Porsche Museum in Stuttgart en meer. De aanwezigheid van Porsche op de Masters of LXRY sluit daar naadloos bij aan. Ook hier zijn de spotlights gericht op het resultaat van 70 jaar innovatie.

Bestel uw tickets