Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Concept

Panamera S E-Hybrid
Porsche Panamera S E-Hybrid - Idee

Idee

Er leiden veel wegen naar de eindbestemming. Maar welke wegen brengen je verder? Naar een nieuwe toekomst? Met een sportwagen voor de openbare weg – en voor de 21e eeuw?

Met E-mobility zetten we de volgende grote stap – en met de Panamera S E-Hybrid bieden we een totaalconcept dat de bestuurder en...

Meer informatie
Porsche Panamera S E-Hybrid - Laadinfrastructuur

Laadinfrastructuur

Een innovatief autoconcept is naar onze mening niets waard als dit eindigt bij de auto. E-mobility richt zich daarom ook op de laadinfrastructuur: een optimaal geïntegreerde laadaansluiting op de auto, praktische laadapparatuur en slimme laadmogelijkheden voor thuis en onderweg.

Laadaansluiting op...

Meer informatie
Porsche Panamera S E-Hybrid - Exterieurontwerp

Exterieurontwerp

De vormtaal en het lijnenspel van de nieuwe Panamera modellen zijn typisch Porsche. De voorspatschermen steken boven de motorkap uit. De achterspatschermen maken een extra gespierde indruk. De daklijn loopt naar achteren toe af.

Eveneens typisch Porsche is de evolutie van het design. Doelgerichter,...

Meer informatie
Porsche Panamera S E-Hybrid - Interieurontwerp

Interieurontwerp

De nieuwe Panamera modellen bieden een hoogwaardig, ergonomisch ingedeeld interieur met een hoog comfortniveau. Voor rijplezier en voor lange reizen. Met 4 personen en met bagage. Ongewoon voor een limousine. Maar wel typisch Panamera.

Dat geldt natuurlijk ook voor de 4 individuele stoelen. Net als...

Meer informatie
Porsche Panamera S E-Hybrid - Techniek

Techniek

Sneller op de plaats van bestemming komen. Of het nu uw werkplek of uw vakantiebestemming betreft. Met het vizier altijd op één doel gericht: de toekomst.

Logischerwijs begint dat bij Porsche in de garage. Om precies te zijn bij de laadaansluiting van de nieuwe Panamera S E-Hybrid. Een...

Verbruik* Panamera modellen: Stadsverkeer in l/100 km 15,7-7,7; Buitenwegen in l/100 km 7,8-5,5; Totaal in l/100 km 10,7-3,1; CO2-emissie in g/km 249-71.
Verbruik/Emissiewaarden* Panamera S Hybrid: Totaal in l/100 km 3,1; CO2-emissie g/km 71; Totaal in kWh/100 km 16,2.

Meer informatie
Porsche Panamera S E-Hybrid - Belangrijkste standaarduitrusting

Belangrijkste standaarduitrusting

Meer informatie