Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911
Panamera

Porsche Car Connect (PCC) Panamera Diesel

Porsche Panamera Diesel - Porsche Car Connect (PCC)

Porsche Car Connect (PCC)

Korte, directe wegen – van oudsher een Porsche eigenschap. Ook in het digitale tijdperk. Porsche Car Connect verbindt uw Panamera met de mogelijkheden van de 21e eeuw. En deze service maakt de band met uw auto nog nauwer – zoals het hoort bij een sportwagen, kortom.

Porsche Car Connect is een smartphoneapp waarmee u toegang heeft tot diverse autogegevens en bepaalde functies van afstand kunt bedienen.

De Carfinder toont u de kortste weg naar de plek waar uw auto geparkeerd staat.

Met Remote Vehicle Status heeft u altijd inzicht in de belangrijkste gegevens van uw Panamera: u kunt de kilometerstand en het brandstofniveau opvragen en zien of bijvoorbeeld de ruiten en de portieren geopend of gesloten zijn.

Ook kunt u met de Remote Services statistische gegevens opvragen van uw auto, bijvoorbeeld de afgelegde afstand, de gemiddelde snelheid of het verbruik tijdens de laatste rit.

Bijzonder handig: met Porsche Car Connect kunt u altijd en overal een pechgeval melden. Ook kunt u de status van het alarmsysteem controleren, wanneer en waar u maar wilt. Het ontgrendelen of vergrendelen van de portieren en de ruiten alsmede het inklappen van de buitenspiegels kunt u eveneens regelen met uw smartphone.

Een andere functie van Porsche Car Connect: het Porsche Vehicle Tracking System (PVTS). Dit maakt de lokalisering van een gestolen auto in grote delen van Europa mogelijk.

Bij de Panamera S E-Hybrid bevat Porsche Car Connect bovendien de omvangrijke e-mobility services, die specifiek zijn toegesneden op het autoconcept. Daarmee krijgt u onder andere een overzicht van de actuele laadstatus van de accu of de elektrische actieradius. Bovendien kunt u desgewenst de klimaatregeling van uw auto op afstand bedienen.