Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911
Panamera

De uitlaatgasreiniging Panamera 4S Executive

Porsche Panamera 4S Executive - De uitlaatgasreiniging
Getoond model: Panamera S-E-Hybrid

De uitlaatgasreiniging

Iedereen heeft het over elektrische mobiliteit. We moeten oplossingen zien te vinden voor één van de grootste uitdagingen van onze tijd: hoe kunnen we zuiniger omgaan met natuurlijke hulpbronnen? Hoe kan de emissie van CO2 worden verminderd en de energiebehoefte worden gereduceerd? Ons antwoord: met e-mobility, oftewel duurzame mobiliteit. Het resultaat: de Panamera S E-Hybrid. Hier vervangen we olie door regeneratieve stroom en combineren we hoge performance met een groot gebruiksgemak.

Met hybridetechnologie slaan we nieuwe wegen in – zonder de vertrouwde wegen uit het oog te verliezen: Porsche reduceerde het brandstofverbruik bij alle modellen ten opzichte van hun voorgangers met een tweecijferig percentage. Dat bereiken we met de inzet van efficiënte motoren, lichtgewichtconstructies, geoptimaliseerde aerodynamische eigenschappen en lage rolweerstanden.

De auto’s van Porsche laten zien dat zelfs krachtige sportwagens in hun categorie bescheiden verbruiks- en emissiewaarden kunnen bereiken. Deze hoge mate van milieuvriendelijkheid wordt mede gegarandeerd door de eigen afdeling milieubeheer van Porsche in het Duitse Weissach. Alle ontwikkelingen worden hier beoordeeld op hun ecologische verdraagzaamheid.