Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911
Panamera

Overige comfortuitrustingen Macan Turbo

Porsche Macan Turbo - Overige comfortuitrustingen

Overige comfortuitrustingen

Privacybeglazing

De donker getinte privacybeglazing achterin weert ongewenste blikken van buiten naar binnen.

Als meeruitvoering leverbaar voor alle Macan modellen.

Geluid-/warmtewerende beglazing

Alle Macan modellen zijn standaard uitgerust met getint warmtewerend glas en een grijze band in de voorruit. Tegen meerprijs leverbaar: geluidisolerend en warmtewerend gelaagd glas met een betere reflectie van infraroodstraling rondom. Voor een nog aangenamer zitklimaat en een stiller interieur.

De geluid- en warmtewerende beglazing heeft bovendien getint glas achterin, vergelijkbaar met de privacybeglazing.

Licht Comfort Pakket

Het Licht Comfort Pakket bevat een dimbare sfeerverlichting in de portierpanelen, ledverlichting in plaats van gloeilampen, handige ledleeslampjes voor de passagiers achterin, 2 make-uplampjes, een extra oriëntatieverlichting in de buitenspiegels aan bestuurders- en bijrijderszijde en een voetenruimteverlichting in ledtechniek.

Als meeruitvoering leverbaar voor alle Macan modellen.

Rolgordijn

Voor de zijruiten achterin is ter bescherming tegen storend zonlicht tegen meerprijs een mechanisch rolgordijn leverbaar.

Als meeruitvoering leverbaar voor alle Macan modellen.

Regensensor

De ruitenwisserinstallatie van de voorruit heeft 3 wissnelheden en is uitgerust met een automatisch werkende regensensor op de voorruit.

Standaard bij alle Macan modellen.

Porsche Entry & Drive

Porsche Entry & Drive stelt u in staat om het actieve gebruik van de autosleutel aanzienlijk te verminderen.

Zodra u de portiergreep aanraakt, vraagt Porsche Entry & Drive de toegangscode op die in de sleutel is opgeslagen. Is de code correct, dan wordt het portier ontgrendeld. De motor wordt gestart of afgezet met de contactsleutel.

Om de auto te vergrendelen, hoeft u alleen de sensor aan de buitenzijde van de portiergreep aan te raken. Porsche Entry & Drive vergrendelt de auto en activeert tegelijkertijd de wegrijblokkering.

Als meeruitvoering leverbaar voor alle Macan modellen.

Diefstalbeveiliging

Alle Macan modellen zijn uitgerust met een wegrijblokkering. Hierbij worden de gegevens van de autosleutel en de elektrische installatie van de auto met elkaar vergeleken. Bij een correcte identificatie kan de motor worden gestart.

Bovendien zijn de Macan modellen leverbaar met een alarminstallatie. Deze kan desgewenst met ultrasooninterieurbewaking worden uitgebreid. Het systeem beveiligt alle 4 de portieren, de motorkap, de hele achterklep, het interieur, de ontsteking en zelfs een eventueel gekoppelde aanhangwagen.