Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Remmen

Boxster
Porsche - Remmen
Links: Standaardrem Boxster; Rechts: Standaardrem Boxster S

Remmen

Porsche remmen bepalen wereldwijd de norm voor vertraging en stabiliteit. Ook bij de Boxster modellen gaat het niet alleen om rijprestaties, maar ook om remprestaties.

In beide modellen worden op de vooras en de achteras aluminium monobloc remzadels met 4 zuigers toegepast. Deze constructie onderscheidt zich door een hoge vormstijfheid en een laag gewicht. Voor een uitzonderlijk snelle respons en een lichte bediening.

Grote remzadels maken een verder verbeterde remwerking en stabiliteit mogelijk. Ook bij langdurige belasting. Het rembeluchtingssysteem met remluchtspoiler op de voor- en achteras zorgt voor een verdere optimalisatie van de remprestaties en de stabiliteit.

Ook de inwendig geventileerde remschijven houden rekening met de toegenomen drang naar voren van de Boxster en de Boxster S: de diameter van de voorste remschijven bedraagt bij de Boxster S 330 mm en is daarmee 15 mm groter. Achter bedraagt de diameter bij beide modellen 299 mm. Voor meer remvermogen bij natte wegomstandigheden zijn de remschijven geperforeerd. De remzadels van de Boxster zijn zwart en die van de Boxster S rood.