Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911
Panamera

Interieurontwerp Boxster

Porsche Boxster - Interieurontwerp

Interieurontwerp

Je zou het conceptharmonie kunnen noemen. Of gewoon extreem consequent. Of beide: het interieur van de Boxster modellen zet voort, wat het exterieur belooft. Licht, slank en strak – ook hier is alles ondergeschikt aan slechts één doel: de drang naar voren.

Het intelligente bedieningsconcept en de logische plaatsing van de schakelaars zorgen ervoor dat u zich beter op de weg kunt concentreren. Door de oplopende middenconsole is de bestuurder perfect in de auto geïntegreerd. De gedachte hierachter: sportief korte schakelwegen voor snel, ergonomisch schakelen. Een principe dat afkomstig is van het circuit – nu standaard in de Boxster.

De dynamiek van de middenconsole komt terug in de portieren: de portiergrepen volgen het lijnenspel en integreren in het unieke ontwerp van de portieren. Sierlijk en praktisch: de portiervakken.

Zoals het een sportwagen betaamt, zit de bestuurder laag – in de Boxster en Boxster S op de standaard sportstoel, in de Boxster GTS op de sportstoel Plus. Door de atletische afmetingen van de Boxster modellen kon het interieur opnieuw worden vormgegeven. Het resultaat: veel bewegingsruimte, alle comfort binnen handbereik en – voor een roadster – veel beenruimte.

Bent u klaar voor de onafhankelijkheid? Het contactslot zit – uiteraard – links. Het 3-spaaks sportstuurwiel biedt veel grip. Kenmerkend voor de Boxster: de 3 ronde klokken, die u van alle belangrijke informatie voorzien.

Samengevat: de kracht, de lijn, het totale design – alles wijst in de rijrichting. Of anders gezegd: de Boxster biedt serieus veel rijplezier.