Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911
Panamera

BOSE® Surround Sound-System 911 Turbo S

Porsche 911 Turbo S - BOSE® Surround Sound-System

BOSE® Surround Sound-System

De sound van een Porsche is zoiets als een akoestische vingerafdruk. Dat geldt niet alleen voor de motor. Het standaard BOSE® Surround Sound System is daarom speciaal voor de 911 Turbo modellen ontwikkeld en is optimaal afgestemd op de interieurakoestiek van de auto.

Het systeem heeft een 8-kanaals versterker. 12 luidsprekers – inclusief een gepatenteerde, in de carrosserie geïntegreerde 100 watt lagetonenluidspreker ( actieve subwoofer) – garanderen een uiterst evenwichtig klankbeeld en veranderen de 911 Turbo in een concertzaal. Een uiterst snelle, welteverstaan. Het totale muziekvermogen: 445 watt.

Het BOSE® Surround Sound System maakt de audioweergave van dvd’s mogelijk en daarmee het volledige klankspectrum van digitaal geluid in 5.1-kwaliteit. Natuurlijk kunnen ook andere geluidsdragers zoals cd’s of mp3-bestanden worden afgespeeld – uiteraard in stereokwaliteit. En met één druk op de knop zelfs in surroundweergave, dankzij de Centerpoint® 2-technologie van BOSE®.

AudioPilot® Noise Compensation Technology, een door BOSE® gepatenteerde ruisonderdrukkingstechniek voor audiosystemen, meet met een microfoon voortdurend alle ruis in het interieur van de auto en past de muziekweergave automatisch zodanig aan, dat de geluidsbeleving altijd dezelfde is. In elke rijsituatie. In realtime.

Het resultaat is ernaar: een krachtige sound en een fascinerende ruimtelijke geluidsbeleving om u heen.