Porsche Classic

Modellen

Originele onderdelen

Porsche Classic Originele Onderdelen
Porsche Classic Originele Onderdelen
Porsche - Product Highlights
Product Highlights
Porsche Classic Check
Porsche Classic Check
Porsche Originele Onderdelen Catalogus
Porsche Originele Onderdelen Catalogus

Porsche Classic Partner & Center

Onze specialisten staan altijd voor u klaar met de beste zorg voor uw klassieke Porsche.

Onze specialisten staan altijd voor u klaar met de beste zorg voor uw klassieke Porsche.

Vertrouw op de bewezen Classic-expertise van Porsche Nederland, en blijf zo optimaal genieten van uw klassieke Porsche. Bij onze zorgvuldig geselecteerde Porsche Classic Partners hoort u de mooiste geluiden uit zes decennia pure Porsche geschiedenis.

Bovendien bouwt Porsche haar Classic-dienstverlening verder uit: Porsche Centra zijn, of worden in de toekomst officieel Porsche Classic Partner. Ook daar zetten ervaren experts zich 100% in om uw Porsche in optimale staat te behouden.

Meer informatie

Specials

Porsche Classic Technisch Certificaat

Porsche Classic Technisch Certificaat

Het complete verhaal van uw klassieke Porsche. Een bewijs dat uw auto origineel én in perfecte staat is. Inclusief geboorte informatie en een uitvoerige inspectie.

Meer informatie

Vakbeurzen en evenementen

Historische tijden herleven op Circuitpark Zandvoort. De romantiek van de motorsport van weleer, toen je nog benzine proefde en motorgeluid voelde. In 2016 vindt de 5e editie van de Historic Grand Prix plaats. Deze speciale editie is gepland op vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 september. Noteer deze data vast in uw agenda.

Meer informatie
Porsche - Historic Grand Prix Zandvoort

Historic Grand Prix Zandvoort

Motorsport en historie. Onlosmakelijk met elkaar verbonden wanneer men praat over Porsche. De Historic Grand Prix op Circuit Park Zandvoort is hét klassieker evenement van Nederland waar ruim 50.000 liefhebbers van klassiekers en autosport samenkomen.

Meer informatie
Porsche - Techno Classica Essen (12-16 april 2023)

Techno Classica Essen (12-16 april 2023)

De Techno Classica in Essen is 's werelds grootste motorshow voor vintage, klassieke en prestige auto's, motorsport, motorfietsen, onderdelen en restauratie. De Essen Motorshow is daarom het internationale ontmoetingspunt voor enthousiastelingen van klassieke auto's en vintage.

Meer informatie
Porsche - Le Mans Classic

Le Mans Classic

Sinds het begin in 2002, heeft de 'Le Mans Classic', die elke twee jaar wordt gehouden, zichzelf opgewerkt tot 's werelds grootste en ultieme klassieke autorace. Hier verzamelt zich regelmatig de internationale race- en automobielscene om de historische klassiekers te verheerlijken op dit legendarische Franse racecircuit.

Meer informatie
Porsche - AvD Oldtimer Grand Prix

AvD Oldtimer Grand Prix

Als u historisch racen en sportauto's in actie wilt ervaren, mag u de AvD Oldtimer Grand Prix niet missen. Elk jaar trekt dit boeiende evenement op de Nürburgring duizenden liefhebbers van klassieke auto's naar de Eifelregio. Fans van het merk Porsche ervaren daar niet alleen een zinderende sfeer van het racecircuit, maar ook een overvloed aan fascinerende informatie over alles wat Porsche betreft.

Meer informatie
Porsche - Goodwood Revival (16-18 september 2022)

Goodwood Revival (16-18 september 2022)

De Goodwood Revival, die sinds 1998 op het Goodwood Motor Circuit wordt gehouden, is een zeer bijzondere ervaring. Dit wereldberoemde evenement van pre-1966 raceauto's geeft bezoekers een glimp in de jaren 40, 50 en 60. De vintage en klassieke races op het authentieke circuit, wat niet wordt gebruikt voor moderne motorsport, zorgen niet alleen voor het spectaculaire aanbod: bezoekers gaan ook gekleed als in die tijd en dompelen zich onder in een andere wereld en brengen de oude tijden tot leven.

Meer informatie

Documenten en historische materialen

Porsche - Bandengoedkeuringen

Bandengoedkeuringen

Porsche voert intensieve bandenontwikkelingen en tests uit en publiceert geregeld lijsten met door de fabrikant goedgekeurde zomer- en winterbanden voor alle nieuwe auto's. Porsche publiceert ook geregeld lijsten met goedgekeurde banden voor klassiekers. Om deze reden worden er meer dan 150 verschillende sets banden getest op veel verschillende eigenschappen, op de relevante originele auto's.

Meer informatie
Porsche Classic Motorolie – veelgestelde vragen en woordenboek

Porsche Classic Motorolie – veelgestelde vragen en woordenboek

Hier vindt u alle achtergrondinformatie alsmede antwoorden op veel gestelde vragen over het onderwerp motorolie: U zult hier ook een uitleg vinden van de terminologie en kenmerken van de verschillende soorten motorolie, de eisen voor motorolie en de ontwikkeling ervan.

Meer informatie
Porsche - Historische documenten

Historische documenten

Blader door historische documenten over klassieke Porsche modellen. Hier vindt u, naast andere juweeltjes, historische posters, kleurenkaarten en compositietekeningen van uw klassieke Porsche.

Meer informatie

Contact

Algemene vragen/Auto-informatie/Certificaten
Telefoon: 00-49-1805-356-911
E-mail: contact@porsche.de

Originele Classic onderdelen/reparaties
Hierover kan uw Porsche Centrum meer vertellen.

Classic fabrieksrestauratie
Telefoon: 00-49-711-911-27-150
E-mail: classic-service@porsche.de