Porsche Classic Originele Onderdelen

Porsche Classic Originele Onderdelen

Meer dan 70% van alle Porsche modellen ooit gebouwd rijdt nog steeds rond.
We willen ervoor zorgen dat dit zo blijft: met het kwaliteitsstempel 'Made in Germany' en meer dan 52.000 Porsche Classic Originele Onderdelen, van meer dan 1.000 Classic leveranciers.

Porsche Classic houdt zich bezig met het onderhoud en de verzorging van historische Porsche modellen die gedurende de laatste 10 jaar niet in serie zijn geproduceerd. Dit omvat legendarische sportauto's zoals de 356, 914, 959 en 911 (inclusief de 964 en 993), alsmede alle 4- en 8-cilinder modellen zoals de 924, 928, 944 en 968. Nieuwe aanvullingen die door Porsche Classic worden ondersteund: de Porsche Boxster, model 986, en de Porsche 911, model 996. De productie en levering van Porsche Classic Originele Onderdelen vormt een essentiële bijdrage aan het onderhoud van deze auto's.

In ons moderne magazijn houden we ongeveer 52.000 onderdelen klaar voor levering en sturen ze direct naar de Porsche Classic dealers en Porsche Centra via het internationale Porsche verkoopnetwerk. We kopen de originele onderdelen bij meer dan 1.000 Classic leveranciers. Het werk is gebaseerd op originele tekeningen, gedetailleerde beschrijvingen van onderdelen, een indrukwekkend magazijn met voorbeeldonderdelen en de deskundigheid van onze medewerkers.

Natuurlijk wordt er voldaan aan alle Porsche standaarden met betrekking tot technologie, veiligheid en kwaliteit, zelfs als de onderdelen opnieuw worden geïntroduceerd. En zoals altijd, voegen we ons kenmerk toe: 'Made in Germany' kwaliteit en een productie gebruikmakend van ultramoderne fabricageprocessen en origineel gereedschap. We zullen elke lacune in ons onderdelenassortiment opvullen door het continu onderzoeken, actualiseren en uitbreiden van onze voorraad onderdelen.

Op de volgende pagina's presenteren we een selectie uit het Porsche Classic assortiment: product highlights en nieuwe producten uit het palet aan onderdelen en accessoires. Ontdek de spannende verhalen over de productie en de testprocedures van enkele van onze producten. Omdat elk origineel onderdeel zijn eigen verhaal heeft.

Product highlights