Porsche Classic Partners & Classic Centers

Porsche Classic Partners & Classic Centers

Porsche Classic laat de wereld zien hoe de toekomst eruit ziet.

Porsche Classic committeert zich volledig aan het verlengen van de levensduur van elke klassieke Porsche. Meer dan 70% van alle Porsches ooit gebouwd rijdt daarom nog steeds actief rond op de weg. Deze indrukwekkende variatie aan Porsche-klassiekers speelt dan ook een essentiële rol in de wijze waarop ons merk is gevormd. Tijdloos.

Traditie en innovatie komen voor u samen
Als Porsche-rijder weet u: voor ons zijn traditie en innovatie nauw verbonden. We zijn ons sterk bewust zijn van onze afkomst, en lopen daardoor altijd een stap vooruit, in uw belang. Deze filosofie vindt u tot in alle geledingen terug bij elke Porsche Classic Partner én onze Porsche Classic Center-locaties. U en uw klassieke Porsche profiteren daar optimaal van.

De specialisten bij uw Porsche Classic Partner combineren servicegerichtheid en passend advies met veel enthousiasme en onovertroffen expertise. De liefde voor uw vintage Porsche is altijd wederzijds.

Pure merkbeleving
Maar Porsche Classic is meer dan passie en expertise. Ervaar pure merkbeleving in de speciale Classic Corner in de showroom van uw Porsche Classic Partner. U weet direct dat u hier aan het juiste adres bent voor de beste zorg voor uw Porsche-klassieker.

Events, nieuws, onderdelen en meer
Porsche Classic Partners bieden meer. Zij organiseren o.a. speciale klassieker-evenementen en houden u als klant op de hoogte van het laatste nieuws en beschikbaarheid van onderdelen.

Wat kunt u verwachten van een Porsche Classic dealer

U herkent direct uw Porsche Classic Partner

De vlag met het Porsche Classic-logo wappert trots in de mast. Het mag duidelijk zijn: u en uw Porsche zijn precies hier aan het juiste adres.

De Classic Corner – pure merkbeleving

Dat u bij een specialist in Porsche klassiekers bent aangekomen, ziet u direct al in de showroom. De Classic Corner is een lust voor het oog, met altijd één of meerdere klassieke Porsches. Een pure Classic-merkbeleving voor de echte klassieker-liefhebbers.

Volop inspirerende Classic-informatie

De Classic Corner toont altijd een klassieke Porsche, geflankeerd door speciaal meubilair waarin originele Porsche onderdelen zijn te zien. Wees getuige van het productieproces van het Porsche-logo of blader door technische literatuur. U kunt de naslagwerken van diverse modellen bekijken, en u ontdekt wat de relatie is tussen Porsches merkwaarden ‘traditie en innovatie’.

Alles voor uw gekoesterde Porsche-klassieker

U wilt betrouwbaar on-the-spot advies, of gewoon een heel goed gesprek over uw gekoesterde Porsche klassieker? Gecertificeerde techneuten, onderdelen-managers en service-adviseurs staan, net als vanzelfsprekend een vast aanspreekpunt voor Porsche klassiekers, bij iedere Classic Partner altijd voor u klaar.

Specialistisch advies over 52.000 originele Porsche Onderdelen

Porsche Classic Partners kunnen u als geen ander zorgvuldig adviseren over de ruim 60.000 originele Porsche onderdelen die het assortiment van Porsche Classic vormen. Bovendien wordt u geïnformeerd over nieuw ontwikkelde onderdelen voor uw klassieker, krijgt u advies over technische issues en weet hij alles over het volledig origineel opbouwen van uw Porsche dankzij de vele naslagwerken die Porsche AG hiervoor beschikbaar stelt.

Individuele zorg voor alle klassieke Porsches

U en uw klassieker zijn van harte welkom op onze speciale Service Dialoog-brug. Samen met een van onze gespecialiseerde Classic-monteurs bekijken we samen uw auto en praten vanuit onze expertise en ervaring met u over mogelijke aandachtspunten, een uitgekiend onderhoudsplan, restauratie en natuurlijk reparatie.

Gegarandeerd: Service volgens de hoogste standaard

Om u de best mogelijk service te kunnen garanderen voor reparatie en onderhoud, beschikt elke Porsche Classic Partner over alles wat daarvoor nodig is. Uitstekend gekwalificeerde medewerkers met veel kennis, ervaring en expertise. Specialistisch en uniek gereedschap. Maar ook uitgebreide model-specifieke technische literatuur en naslagwerken. Veelal direct afkomstig van ‘Werk 1’ in Stuttgart.

Locaties in Nederland

Porsche Centrum Amsterdam

Sijsjesbergweg 50
1105 AL Amsterdam Zuidoost

Tel: +31 20 4 911 911
E-mail: info@porschecentrumamsterdam.nl


Bezoek onze website

Waar vindt u ons

Porsche Classic Center Gelderland

Ressenerbroek 2
6666 MR Heteren

Tel: +31 (0)26 356 0 901
E-mail: info@porschecentrumgelderland.nl


Virtuele tour

Bezoek onze website

Waar vindt u ons

Porsche Classic Showroom

Porsche Classic staat voor alle Porsche modelgeneraties die meer dan 10 jaar niet meer in productie zijn. Hiertoe behoren ook de 996-generatie van de Porsche 911 en de 986-generatie van de Porsche Boxster. In onze showroom vindt u een ruim aanbod van klassieke Porsches en adviseren wij u ook graag over het verzekeren van uw kostbare bezit. Bent u op zoek naar een specifiek model en vind u in ons aanbod niet uw droom Porsche? Laat het ons weten want door ons grote wereldwijde netwerk van Porsche contacten helpen we u graag in uw zoektocht naar uw droomauto.

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 7:30 – 18:00 uur
Zaterdag: 8:30 – 17:00 uur

Porsche Classic Werkplaats

Porsche rijders behoren tot de meest trotse autobezitters ter wereld. Klassiekers worden gekoesterd als ware familieleden. Het juiste onderhoud is dan ook een must en resulteert in minder slijtage, een langere levensduur en meer (rij)plezier.

Porsche Classic Center Gelderland beschikt over een ruime werkplaats en alle monteurs zijn door Porsche Classic in Stuttgart getraind en gecertificeerd om te garanderen dat onze technici kennis hebben van alle facetten van onderhoud en reparatie. Tevens beschikt Porsche Classic Center Gelderland over een uitgebreid documentatie-archief. Goed gedocumenteerde Porsches die bovendien door de officiële Porsche dealer onderhouden zijn, genieten meerwaarde bij een eventuele verkoop. Keep it original, want wat origineel is moet origineel blijven. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website.

Bezoek onze website

Porsche Classic Team

Het team van Porsche Classic Center Gelderland heeft alle specialistische kennis en ervaring in huis. Wij voorzien de (toekomstige) eigenaren van een klassieke Porsche graag optimaal van advies. Of het nu gaat om een APK-keuring of een volledige restauratie, wij staan graag voor u klaar. Ons Porsche Classic Team gaat alleen voor het beste resultaat en een uiterst tevreden klant.

Voor meer informatie of een uitgebreide kennismaking kunt u contact opnemen met één van onze service adviseurs.

Contact

Porsche Classic Restauratie

Het restaureren van een klassieke Porsche vergt niet alleen specifieke kennis, maar is voornamelijk nog echt handwerk en vakmanschap. De gekwalificeerde monteurs van Porsche Classic Center Gelderland nemen deze uitdaging graag aan en werken gepassioneerd aan een totale restauratie of een deelrestauratie. Hiervoor stellen we een gedetailleerd restauratieplan samen waarin we na goed overleg met de eigenaar een plan van aanpak bepalen.

Ons speerpunt is altijd om uw Porsche weer zo volledig mogelijk in originele staat te brengen. De gehele restauratie wordt gedocumenteerd middels een fotoboek en u ontvangt een Porsche geboortecertificaat. Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met één van onze service adviseurs.

Contact

Porsche Autoschadecentrum

Porsche Centrum Gelderland is door Porsche AG en Pon Porsche Import  gecertificeerd als officieel schadehersteller. Dit betekent dat wij als enige Porsche Centrum in Nederland sinds november 2015 een eigen schadeherstelbedrijf hebben waar alle schades door ons zelf worden hersteld en alles van A tot Z voor u wordt geregeld. In maart 2017 zijn de deuren geopend van een speciale  carrosserie- en restauratie afdeling met  gecertificeerde medewerkers en specialistische werkplaatsapparatuur waaronder bijvoorbeeld 2 Celette richtbanken met originele Porsche mallen. 

Voor vragen of informatie kunt u contact opnemen via:

Tel: +31 (0)26 356 0 901
E-mail: info@porschecentrumgelderland.nl

Porsche Centrum Eindhoven

De Scheper 305
5688 HP Oirschot

Tel: +31 (0)88 8 911 911
E-mail: info@porschecentrumeindhoven.nl


Bezoek onze website

Waar vindt u ons

Openingstijden

Verkoop:
Maandag t/m vrijdag: 9:00 – 18:00 uur
Zaterdag: 9:30 – 16:30 uur

Service:
Maandag t/m vrijdag: 8:00 – 16:45 uur
Zaterdag: 9:30 – 13:30 uur (alleen nooddienst)

Parts:
Maandag t/m vrijdag: 8:00 – 16:45 uur
Zaterdag: 9:30 – 13:30 uur (op afspraak)

Porsche Centrum Eindhoven

Porsche en de regio Eindhoven, een combinatie met een decennia lange historie. Begonnen in het hart van de stad, daarna richting de rand en inmiddels in een modern pand in het prachtige landelijk- en nabijgelegen Oirschot aan de A58.

Tientallen jaren passie vertalen zich in aantoonbare expertise, uitgevoerd door medewerkers met eigen ervaring vanaf de jaren 80. Én een nieuwe generatie, bij wie Porsche Classic chronisch in het bloed gekropen is. Ook in de showroom, met een gehele verdiepingsvloer puur en alleen voor Classics, en op het circuit, dankzij een eigen Classic Racing Team, ademt Porsche Centrum Eindhoven de historie van het merk.

Daarom zijn wij voor aan- en verkoop, onderhoud, restauratie of gewoon een kop koffie met een mooi verhaal, met trots, dé plek waar u moet zijn voor alles omtrent klassieke Porsches.

Bezoek onze website

Porsche Centrum Eindhoven

Directeur - Eigenaar:
Ad Geerts

Tel: +31 (0)88 – 8 911 919
E-mail: a.geerts@porschecentrumeindhoven.nl

Porsche Centrum Eindhoven

Verkoop Adviseur Classic:
Sjors Peters

Tel: +31 (0)88 – 8 911 993
E-mail: s.peters@porschecentrumeindhoven.nl

Porsche Centrum Eindhoven

Service Adviseur Classic:
Peter Damen

Tel: +31 (0)88 – 8 911 968
E-mail: p.damen@porschecentrumeindhoven.nl

Porsche Centrum Eindhoven

Parts Manager Classic:
Chris van Hoek

Tel: +31 (0)88 – 8 911 917
E-mail: c.van.hoek@porschecentrumeindhoven.nl

Porsche Centrum Eindhoven

Technisch Specialist Classic:
Arno Leijten

Tel: +31 (0)88 – 8 911 930
E-mail: a.leijten@porschecentrumeindhoven.nl

Porsche Centrum Eindhoven

Technisch Specialist Classic:
Peter van der Vorst

Tel: +31 (0)88 – 8 911 911
E-mail: info@porschecentrumeindhoven.nl

Porsche Centrum Rotterdam

Schuttevaerweg 116
3044 BB Rotterdam

Tel: +31 (0)88 911 9 911
E-mail: info@porschecentrumrotterdam.nl


Bezoek onze website

Waar vindt u ons

Openingstijden

Verkoop:
Maandag t/m vrijdag: 9:00 – 18:00 uur
Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur

Service:
Maandag t/m vrijdag: 8:00 – 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 – 14:00 uur

Parts:
Maandag t/m vrijdag: 8:00 – 17:00 uur
Zaterdag: gesloten

Services

Als één van de oudste, officiële Porsche dealers van Nederland heeft Porsche Centrum Rotterdam zich sinds 11 september 2016 gecertificeerd als Classic Partner. Hiermee is Porsche Centrum Rotterdam de 39ste gecertificeerde Classic Porsche-dealer wereldwijd. Onze monteurs hebben meer dan 40 jaar ervaring met classics. Van de Porsche 356 tot aan de Porsche 911 (996). Bent u op zoek naar een Classic Porsche of is uw Porsche toe aan onderhoud? Bij Porsche Centrum Rotterdam kunt u terecht voor onderhoud, restauratie en aan-en of verkoop van een Classic Porsche.

Bezoek onze website

Porsche Centrum Rotterdam

Classic Sales Specialist:
Rogier Groeneveld

Tel: +31 (0)88 – 911 9 911
E-mail: Rogier.groeneveld@porschecentrumrotterdam.nl

Porsche Centrum Rotterdam

Classic Service Adviseur:
Robert-Jan Olthof

Tel: +31 (0)88 – 911 9 911
E-mail: Robert-jan.olthof@porschecentrumrotterdam.nl

Porsche Centrum Rotterdam

Classic Voorman:
Johan Palsgraaf

Tel: +31 (0)88 – 911 9 911
E-mail: Johan.palsgraaf@porschecentrumrotterdam.nl

Porsche Centrum Rotterdam

Classic Technisch Specialist:
Rob Laurijssens

Tel: +31 (0)88 – 911 9 911
E-mail: info@porschecentrumrotterdam.nl

Porsche Centrum Leusden

Zuiderinslag 8
3833 BP Leusden

Tel: +31 (0) 334949911
E-mail: info@porschecentrumleusden.nl


Bezoek onze website

Waar vindt u ons