Porsche Connect – din digitala andrepilot.
Porsche Connect – din digitala andrepilot.
Porsche Connect – din digitala andrepilot.
 

Med Porsche Connect kommer din Porsche definitivt att accelerera in i den digitala tidsåldern. Detta gör din tid i bilen ännu bekvämare – tack vare intelligenta tjänster som gör din vardag enklare.

På detta sätt kommer du att uppleva en utmärkt, analog körupplevelse som har integrerats perfekt i den digitala miljön.

Du kan ta reda på vilka tjänster som gör Porsche Connect speciellt och all annan information på den här sidan.

Det här är Porsche Connect

Allmänt

Med Porsche Connect har du alltid din digitala andrepilot ombord. De många olika tjänsterna hjälper dig före, under och efter resan för att njuta av den mest bekväma och moderna reseupplevelsen som möjligt.

Tack vare information i realtid och sömlöst nätverk smälter den digitala och verkliga världen samman.

My Porsche-appen

Upplev din Porsches centrala gränssnitt med My Porsche-appen. Den samlar ett stort antal funktioner i en app som påtagligt underlättar din vardag.

Synkronisera destinationer, kontrollera fordonsstatus och styr vissa fordonsfunktioner direkt från din smartphone.

Kostnadsfri abonnemangsperiod

Porsche Connect-paketet ingår i Taycan under 3 år. Inkluderingsperioderna varierar beroende på Porsche-modell och önskat paket.

En detaljerad överblick finns på

Prismodell

Du kan enkelt köpa de Porsche Connect-tjänster du vill ha med en prenumeration. Priserna och villkoren skiljer sig åt. Navigation & Infotainment paket för Cayenne, 911 och Panamera kostar till exempel 1990,00 kr per år.

All ytterligare information finns på

Porsche Connect Store

I Porsche Connect Store kan du aktivera, köpa eller utöka tjänster för din bil snabbt och enkelt. Här hittar du också en översikt över de applikationer du redan har köpt och detaljerad information om alla andra produkter. De tjänster du väljer är tillgängliga i din bil så snart du startar den.

Du kan komma åt Porsche Connect Store på

My Porsche

Efter att du har loggat in på My Porsche med ditt personliga Porsche-ID, som du fick när du köpte din Porsche, kan du hantera dina personuppgifter, boka servicebesök och kommunicera med din Porsche-återförsäljare. Du kan också se aktuell status, till exempel körsträcka för din bil.

Functions on Demand – med ett klick till din specialutrustning

I Taycan kan Functions on Demand (specialutrustning som du kan boka när som helst på begäran) aktiveras via Over-the-Air. Det innebär att inget tidskrävande verkstadsbesök är nödvändigt, du är bara ett klick från att använda dina nya funktioner. Så välkommen till framtiden – i din Porsche.

Porsche Connect – din digitala andrepilot.Porsche Connect – din digitala andrepilot.Porsche Connect – din digitala andrepilot.

Med våra Functions on Demand har du möjlighet att optimera din digitala co-pilot enligt dina önskemål. Till exempel, kan du med aktiv kurshållningsassistent integrera en extra funktion för ännu säkrare körning i din Porsche. Eller luta dig tillbaka och slappna av och låt Porsche Intelligent Range Manager ställa in dina klimat- och hastighetsinställningar så att du enkelt kan nå din destination med den återstående körsträckan. Med Porsche InnoDrive, som utökar den adaptiva farthållaren med ytterligare innovativa funktioner, till exempel minskar din hastighet när du närmar dig en stad och accelererar igen så fort du lämnar staden. Med dessa funktioner i ditt bagage kan du till fullo njuta av varje resa.

Funktioner

Navigation Plus – Kom fram till din destination snabbare med trafikinformation i realtid.
Navigation Plus – Kom fram till din destination snabbare med trafikinformation i realtid.
Med Navigation Plus hittar du alltid den snabbaste vägen till din destination – tack vare trafikinformation i realtid. På så sätt kan du och din Porsche alltid vara uppmärksam på trafiken. Få den senaste informationen, såsom ruttuppdateringar, trafikuppdateringar och trafikstockningsinformation bekvämt online direkt i din Porsche Communication Management (PCM). Ingenting står längre i vägen för en trevlig resa.
Dina mål synkroniseras med PCM, My Porsche App och My Porsche via ditt Porsche ID.
Du har också tillgång till trafikdata i realtid, som visar den aktuella trafiksituationen i fem olika färger, så att du alltid vet vad som händer på gatorna. Det finns också en Kartuppdatering online baserad på din position och din destination, samt alla tillgängliga satellitkartor.
Nå din destination avslappnad när som helst - Porsche Laddplanerare i Porsche Taycan.
Nå din destination avslappnad när som helst - Porsche Laddplanerare i Porsche Taycan.
Med aktiv vägledning garanterar Porsche Laddplanerare optimal rese- och laddningsplanering. För det första beräknar navigationssystemet den snabbaste eller kortaste rutten med hänsyn till trafikinformation i realtid.
Porsche Laddplanerare planerar sedan de ideala laddningsstopparna i förväg för hela resan. Målet är alltid att minimera restiden, så att kortare omvägar också godkänns om du kommer fram snabbare till din destination. Uppgifterna om ankomsttiden tar naturligtvis alltid hänsyn till de förväntade laddningstiderna.
Om den beräknade batteriladdningsnivån vid destinationen är under ett visst värde (ca. 13 %), tar Porsche Laddplanerare hänsyn till laddningsstopp så att du också har en minimiräckvidd vid din destination. På samma sätt utnyttjar den räckviddspotentialen ytterligare för att undvika laddningsstopp om den beräknade batteriladdningsnivån i räckviddsläge faller under ett visst värde (ca. 6 %).
Porsche Voice Pilot – lyder alla dina ord.
Porsche Voice Pilot – lyder alla dina ord.
Med Porsche Voice Pilot kommer din digitala pilot äntligen till liv. Oavsett vad du önskar vet din röstassistent (nästan) alltid lösningen.
Kommunikation med ditt fordon kan ske fritt och flexibelt tack vare Porsche Voice Pilot intelligenta talförståelse utan fasta villkor. Systemanslutningen online innebär att taligenkänningen alltid är uppdaterad. På så sätt optimeras ständigt talåtergivningen.
Med frasen ”Hey Porsche” aktiverar du Porsche Voice Pilot och den står till din tjänst. Även fordonsfunktioner som interiörbelysning och massagefunktion kan styras via röstassistenten. Och om du vill använda pekskärmen är det inte alls något problems, eftersom multimodal drift är möjlig.
Om det inte finns någon dataanslutning använder Porsche Voice Pilot offline röststyrning.
”Hey Porsche” är bara tillgänglig på Taycan.
All information, en tjänst – Finder.
All information, en tjänst – Finder.
Finder är den centrala sökfunktionen i navigationssystemet och kan nås när som helst via PCM-startskärmen. Med en befintlig online-anslutning görs all information tillgänglig via internet.
Om du letar efter en intressepunkt (POI) har du direkt tillgång till fem kategorier (”Mina destinationer”, ”Favoriter”, ”Kontakter”, ”Laddstationer”, ”Nyligen använt”). Du kan också integrera destinationer som hotell, restauranger eller andra populära platser när som helst som mellanlandning i din befintliga ruttvägledning, välja dem som fasta destinationer eller spara dem som favoriter. Om ruttvägledningen är aktiv listas resultaten längs rutten.
Med filteralternativet kan du söka efter Laddstationer med tillgång från Porsche Charging Service eller efter snabbladdningsstationer.
För varje sökning har du valet om du vill använda online-sökningen av PCM eller om resultaten ska visas via GOOGLE®.
Dags för rock’n’roll – tack vare integrerad Apple Music-åtkomst.
Dags för rock’n’roll – tack vare integrerad Apple Music-åtkomst.
Med Apple Music har du tillgång utan reklam till över 100 miljoner musiktitlar. Beroende på ditt humör hittar du alltid den perfekta låten – oavsett om du lyssnar på den perfekta spellistan eller om du tar upp globala liveströmmar. Med Lyrics-funktionen kan du också se låttexterna och, om du är på humör, sjunga med högt. Den manövreras som på smartphonen.
På så sätt är ”Lägg till i biblioteket”, ”Skapa station” eller ”Love” och ”Dislike” är tillgängliga för den aktuella låten.
Du kan lägga till spår som du hör på radion och som du gillar direkt i samlingar genom sömlös integration. Dessa synkroniseras sedan med alla dina enheter så att du har optimal åtkomst till dem.
Både haptisk manövrering och styrning via Porsche Voice Pilot är möjlig.
Tillgång till ditt fordon var som helst – Car Remote paket.
Tillgång till ditt fordon var som helst – Car Remote paket.
Car Remote-paketet innehåller totalt 12 olika tjänster som gör att du kan komma åt ditt fordon var som helst. Tjänsterna och funktionerna är integrerade i My Porsche App och kan därifrån styras centralt.
På så sätt kan du inte bara öppna och stänga din Porsche via appen, du kan också tuta och blinka. Med Car Control och Trip Control har du alltid ett öga på all relevant information och data om ditt fordon och dina resor. Du kan också fjärrstyra temperaturen med klimatstyrning och parkeringsvärmare.
Tack vare Car Finders kan du när som helst hitta din Porsche. Med funktionen Platslarm får du ett meddelande så snart ditt fordon lämnar ett tidigare definierat område. Speed Alarm skickar dig ett meddelande när du överskrider en viss hastighet. För Parkservice-tjänsten erbjuder Valet Alarm en kombination av Platslarm och Speed Alarm. Om stöldlarmet löses ut skickas ett meddelande också till din smartphone via appen.

Ytterligare funktioner

Dessa funktioner är bara ett litet urval av alla funktioner och tjänster som Porsche Connect¹´² erbjuder. En översikt över alla tjänster som är tillgängliga för din bil hittar du i Porsche Connect Store.

Upptäck Connect Store

¹Grunden för Porsche Connect är LTE-modulen. Den har en SIM-kortsläsare för smidig användning och optimerad uppkoppling. I vissa länder har du också ett integrerat LTE-kapabelt SIM-kort med inkluderad datavolym.
²Utbudet hos Porsche Connect varierar beroende på modell och land. Informationen på den här sidan är avsedd att ge dig en allmän överblick. För att se vilka tjänster som är tillgängliga i din bil loggar du in på Connect Store med ditt Porsche ID.  

Porsche Connect i vardagen

Vi följer en initiativtagare till festivaler, en konstnär och en företagare i vardagen. De berättar hur Porsche Connect underlättar för dem i vardagen.

Connect
Enkelhetens elegans.
Connect
Koppla upp på den perfekta vågen.
Connect
Berlin i realtid.
Connect
Håll dig alert och fokuserad.

Så fungerar Porsche Connect.

1. Registrering
För att kunna utnyttja Porsche Connect måste du ha ett Porsche ID. Det är din nyckel till vårt digitala utbud. Om du köper din Porsche hos en auktoriserad återförsäljare hjälper din säljare dig med att skapa ett konto. Därefter kommer ett e-postmeddelande med ditt Porsche ID och en länk som du kan använda för att registrera dig på My Porsche.
2. Aktivera tjänsterna
I My Porsche kan du aktivera enskilda tjänster och förlänga dem när abonnemangsperioden löpt ut. Här kan du även köpa tilläggstjänster. På startsidan i My Porsche visas den åttasiffriga parkopplingskoden som du behöver för att kunna använda Porsche Connect-tjänsterna i din bil. För att kunna använda Porsche Connect-tjänsterna behöver ha en internetanslutning i bilen. Mer information och anvisningar hittar du i hjälpavsnittet i Porsche Connect Store.
3. Använda tjänster
Med ditt Porsche ID kan du ansluta bilen till din smartphone. Med Porsche Connect-appen får din smartphone även åtkomst till Connect-tjänsterna. Därmed kan du använda tjänster och funktioner från Porsche Connect direkt i PCM eller få åtkomst till dem via din smartphone. Du kan dessutom använda My Porsche och konfigurera och aktivera tjänsterna på en dator eller en mobil enhet.
Har du fler frågor?
Du hittar mer information om tillgänglighet av tjänsterna samt svar på dina frågor om registrering och aktivering av Porsche Connect-tjänsterna i din bil i Porsche Connect Store.

Porsche Connect Store

Tillgänglighet i din Porsche.

Porsche Connect är tillgänglig i olika modeller från Porsche från årsmodell 2017. Detta gäller inte Macan Turbo. Mer information om din modell hittar du i Porsche Connect Store. Klicka på din bildmodell.