Porsche - Motorsport & Event
Motorsport & Event
 

Motorsport & Event

Motorsport

Porsche - Motorsport as a matter of principle

Motorsport as a matter of principle

Motorsport är passion. Motorsport är ren fascination. Och Porsche är en symbol för sportig körning. Läs mer om nationella tävlingar och internationell racing.

Läs mer

Porsche Experience

Porsche - Känn kraften

Känn kraften

Helt ny fascination för sportbilen. Porsche Experience tar dig till dina gränser – och till de vackraste platserna på jorden. Upplev äventyr och extrema förutsättningar. Låt Porsche ta med dig på episka resor, till klassiska racerbanor och framför allt: med närkontakt. Och upptäck vad ”sportbil” verkligen betyder.

Läs mer

Porsche Clubs

Porsche Club Sverige

Porsche Club Sverige är en ideell förening som bildades 1976 av entusiaster för entusiaster där det gemensamma intresset är Porsche. Årligen arrangeras vanligtvis ca 160 aktiviteter av klubbens drygt 100 funktionärer. Den svenska klubben är med sina ca 6500 medlemmar den fjärde största Porsche-klubben i världen - bland totalt cirka 360 klubbar. Endast den amerikanska, brittiska och tyska är större.

Läs mer om Porsche Club Sverige

Läs mer om internationella Porsche Clubs

Porsche Golf

Porsche AG är officiell titelsponsor till European Open. Den engelske golfspelaren Paul Casey verkar som märkets varumärkesambassadör. Det internationella nätverket och communityn Porsche Golf Circle förenar golfande Porsche-ägare världen över.

Läs mer på Internationell sida

Porsche Tennis

Porsche och tennis hör ihop. Sedan 1978 är Porsche partner till WTA-turneringen Porsche Tennis Grand Prix som varje år arrangeras i fabrikens hemstad Stuttgart. Sedan 2021 är Porsche Sverige huvudsponsor av Nordea Open i Båstad, en av världens mest älskade grusturneringar. Tennisveckorna i Båstad har arrangerats sedan 1947. Bland vinnarna finns legendarer som Rafael Nadal, Serena Williams, Mats Wilander och Björn Borg.

Läs mer om Nordea Open

Läs mer om Porsche Tennis Grand Prix