Porsche Connect – Uw digitale copiloot.
Porsche Connect – Uw digitale copiloot.
Porsche Connect – Uw digitale copiloot.
 

Met Porsche Connect versnelt uw Porsche definitief naar het digitale tijdperk. Onze intelligente diensten vereenvoudigen uw alledaagse leven en maken de tijd in uw voertuig nog comfortabeler. Beleef een excellente, analoge rijervaring die perfect in uw digitale wereld wordt geïntegreerd.

De aangeboden digitale diensten variëren per voertuigmodel, modeljaar en land waar ze beschikbaar zijn. Vergelijk hiervoor de servicebeschikbaarheid van de afzonderlijke modellen in de Connect-Store of log in met uw Porsche-ID om kennis te maken met het aanbod van Porsche Connect in uw eigen voertuig.

Hieronder geven wij u uitgebreide informatie over Porsche Connect en onze digitale diensten. De nadruk ligt hier op de nieuwste modellen en hun belangrijkste functies.

Dit is Porsche Connect

Algemeen

Met Porsche Connect hebt u altijd een digitale copiloot aan boord. De vele verschillende diensten ondersteunen u vóór, tijdens en na de rit om te genieten van een zo comfortabel en modern mogelijk rijplezier.

Dankzij realtime informatie en een naadloze netwerkverbinding versmelten de digitale en de echte wereld met elkaar.

My Porsche app

Ervaar de centrale interface naar uw Porsche met de My Porsche app. In deze app zijn een groot aantal functies gebundeld die je dagelijks leven merkbaar gemakkelijker maken.

Synchroniseer bestemmingen, controleer de voertuigstatus en bedien eenvoudig bepaalde voertuigfuncties met uw smartphone.

All inclusive-periode

In de Taycan is het Porsche Connect-pakket 3 jaar lang inbegrepen. Afhankelijk van het Porsche model en het gewenste pakket zijn er verschillende all-in perioden.

Een gedetailleerd overzicht kunt u vinden op

Prijsmodel

De gewenste diensten van Porsche Connect kunt u heel eenvoudig in een abonnement aanschaffen. De prijzen en looptijden variëren. Zo kost het pakket Navigatie en infotainment voor de Cayenne, de 911 en de Panamera vanaf € 179,00 per jaar.

Alle overige informatie hierover vindt u op

Porsche Connect Store

In de Porsche Connect Store kunt u snel en eenvoudig diensten voor uw auto activeren, aanschaffen of verlengen. Daar krijgt u bovendien een overzicht van reeds aangeschafte toepassingen en gedetailleerde informatie over alle andere producten. De diensten die u kiest, zijn onmiddellijk na het starten in uw auto beschikbaar.

De Porsche Connect Store vindt u op

My Porsche

Als u met uw persoonlijke Porsche ID, die u bij aanschaf van uw Porsche hebt ontvangen, bij My Porsche bent ingelogd, kunt u daar uw persoonsgegevens beheren, afspraken voor servicebeurten maken en met uw Porsche dealer communiceren. Ook kunt u de huidige status, zoals de kilometerstand, van uw auto bekijken.

Porsche Track Precision App (PTPA)

Op de racebaan telt elke honderdste seconde. Dit geldt voor professionele races, maar ook voor uw privé trackday. Met de PTPA kunnen de rondetijden automatisch worden geregistreerd en de resultaten worden geëvalueerd. Nu ook geschikt voor Taycan, Cayenne en Panamera (met Sport Chrono-pakket).

Functie op verzoek – met één klik naar uw speciale uitrusting

In de Taycan kunnen de functie op verzoek (speciale uitrustingen die u desgewenst altijd kunt aanschaffen) over-the-air vrijgeven. Dit betekent dat er geen tijdrovend bezoek aan de werkplaats nodig is, maar dat u slechts één klik verwijderd bent van het gebruik van uw nieuwe functies. Haal dus de toekomst binnen in uw Porsche.

Porsche Connect – Uw digitale copiloot.Porsche Connect – Uw digitale copiloot.Porsche Connect – Uw digitale copiloot.

Met onze functie op verzoek hebt u de mogelijkheid om uw digitale copiloot geheel naar eigen wens te optimaliseren. Zo kunt u bijvoorbeeld met de actieve rijstrookgeleiding een extra functie voor nog veiliger rijden in uw Porsche integreren. Of leun ontspannen achterover en laat de Porsche Intelligent Range Manager uw airco- en snelheidsinstellingen zodanig aanpassen, dat u uw bestemming met de resterende actieradius probleemloos bereikt. Met Porsche InnoDrive, dat de adaptieve cruise control uitbreidt met enkele innovatieve functies, wordt bijvoorbeeld uw snelheid verlaagd wanneer u een stad nadert en weer verhoogd zodra u de stad verlaat. Met deze functies aan boord kunt u volledig genieten van elke rit.

Functies

Navigatie Plus - met realtime verkeersinformatie sneller op de plaats van bestemming.
Navigatie Plus - met realtime verkeersinformatie sneller op de plaats van bestemming.
Met Navigatie Plus vindt u altijd de snelste route naar de plaats van bestemming dankzij realtime verkeersinformatie. Op die manier kunnen u en uw Porsche altijd op het verkeer reageren. Ontvang heel comfortabel online de meest actuele informatie, zoals route-updates, verkeersupdates en fileberichten rechtstreeks in uw Porsche Communication Management (PCM). Zo staat niets een aangename rit meer in de weg.
Via uw Porsche ID worden uw bestemmingen met het PCM, de Porsche My Porsche App en My Porsche gesynchroniseerd.
Bovendien hebt u toegang tot realtime verkeersgegevens, die u de betreffende verkeerssituatie toont in vijf verschillende kleuren, zodat u altijd weet wat er op de wegen gebeurt. Daarbij komt nog een online kaartupdate, gebaseerd op uw positie en uw bestemming, alsmede alle beschikbare satellietkaarten.
Altijd ontspannen arriveren op uw bestemming dankzij de Porsche Charging Planner in de Porsche Taycan.
Altijd ontspannen arriveren op uw bestemming dankzij de Porsche Charging Planner in de Porsche Taycan.
Bij actieve routebegeleiding zorgt de Porsche Charging Planner voor een optimale reis- en oplaadplanning. Eerst berekent de navigatie met inachtneming van realtime verkeersinformatie de snelste of de kortste route.
Daarnaast plant de Porsche Charging Planner gedurende de hele reis vooraf de ideale oplaadstops. Daarbij is het doel altijd een zo kort mogelijke reistijd, dus worden ook korte omwegen meegenomen als u daardoor sneller op uw bestemming aankomt. Bij de weergegeven aankomsttijd wordt natuurlijk altijd rekening gehouden met de verwachte oplaadtijden.
Als het berekende acculaadniveau op de bestemming onder een bepaalde waarde (ongeveer 13 %) ligt, plant de Porsche Charging Planner oplaadstops in, zodat u ook op de plaats van bestemming over een minimale actieradius beschikt. Op dezelfde manier rekt hij het actieradiuspotentieel nog verder op, om oplaadstops te voorkomen wanneer het berekende acculaadniveau in de Range-modus onder een bepaalde waarde (ongeveer 6 %) ligt.
De Voice Pilot bedient u op uw wenken.
De Voice Pilot bedient u op uw wenken.
Met de Voice Pilot wordt uw digitale copiloot definitief tot leven gewekt. Wat u ook wilt, uw spraakassistent weet (bijna) altijd de oplossing.
De communicatie met uw auto kan door het intelligente spraakbegrip van de Voice Pilot zonder vast voorgeprogrammeerde begrippen vrij en flexibel plaatsvinden. Door de online verbinding van het systeem is de spraakherkenning altijd up-to-date. Daarbij wordt de spraakweergave doorlopend geoptimaliseerd.
Met de woorden "Hé Porsche" wordt de Voice Pilot door u geactiveerd en staat deze voor u klaar. Ook voertuigfuncties zoals de sfeerverlichting en de massagefunctie kunnen via de spraakassistent worden bediend. En als u toch een keer het touchscreen wilt gebruiken, is dat geen enkel probleem, want in multimodale bediening is voorzien.
Als er geen dataverbinding is, gebruikt de Voice Pilot de offline beschikbare spraakbediening.
"Hé Porsche" is alleen in de Taycan beschikbaar.
Alle informatie, één dienst: de Finder.
Alle informatie, één dienst: de Finder.
De Finder is de centrale zoekfunctie van de navigatie en voor u altijd beschikbaar via het startscherm van het PCM. Als er een online verbinding is, wordt alle informatie via internet beschikbaar gesteld.
Als u dus op zoek bent naar een POI (Point of Interest), hebt u direct toegang tot vijf categorieën (Mijn bestemmingen, Favorieten, Contactpersonen, Laadstations en Laatst gebruikt). Op die manier kunt u ook bestemmingen zoals hotels, restaurants of andere gewenste plaatsen te allen tijde als tussenstop in uw bestaande routebegeleiding opnemen, als vaste bestemming kiezen of als favoriet opslaan. Bij actieve routebegeleiding worden de resultaten langs de route vermeld.
Met de filteroptie is het mogelijk naar laadstations te zoeken met toegang via de Porsche Charging Service of naar snellaadstations.
Bij elke zoekactie hebt u de keuze of u de online zoekfunctie van het PCM wilt gebruiken of via Google® resultaten wilt laten weergeven.
Tijd voor rock-’n’-roll, dankzij ingebouwde toegang tot Apple Music.
Tijd voor rock-’n’-roll, dankzij ingebouwde toegang tot Apple Music.
Met Apple Music hebt u zonder reclame toegang tot meer dan 100 miljoen nummers. Afhankelijk van uw stemming vindt u dus altijd de perfecte hit, of u nu de ideale afspeellijst wilt beluisteren of wereldwijde livestreams wilt oproepen. Met de functie Lyrics kunt u bovendien de teksten van de nummers bekijken en als u dat wilt luid meezingen.
De bediening gebeurt zoals op de smartphone. Zo zijn "Aan de mediatheek toevoegen", "Zender instellen" of "Love" en "Dislike" voor het huidige nummer beschikbaar.
Nummers die u op de radio hoort en leuk vindt, kunt u door de naadloze integratie direct aan verzamelingen toevoegen. Deze worden vervolgens met alle apparaten gesynchroniseerd, zodat u er optimaal toegang tot hebt.
Daarbij is zowel bediening met de hand als met de Voice Pilot mogelijk.
Overal toegang tot uw auto: het Car Remote-pakket.
Overal toegang tot uw auto: het Car Remote-pakket.
Het Car Remote-pakket omvat in totaal 12 verschillende diensten, die u in staat stellen overal toegang tot uw auto te hebben. De diensten en functies zijn in de My Porsche App geïntegreerd en van daaruit centraal te bedienen.
U kunt uw Porsche niet alleen via de app openen en sluiten, maar ook laten claxonneren en met de lichten laten knipperen. Met Car Control en Trip Control beschikt u altijd over alle relevante informatie en gegevens van uw auto en uw ritten. Ook kunt u met de diensten Klimaatregeling en Interieurvoorverwarming de temperatuur op afstand regelen.
Dankzij de Car Finder kunt u altijd uw Porsche lokaliseren. Met de functie Location Alarm ontvangt u een melding zodra uw auto een vooraf vastgelegd gebied verlaat. Via Speed Alarm krijgt u een bericht bij het overschrijden van een bepaalde snelheid. Voor de parkeerservice biedt het Valet Alarm een combinatie van Location Alarm en Speed Alarm. Als het diefstalalarmsysteem wordt geactiveerd, wordt via de app ook een bericht naar uw smartphone gestuurd.

Andere functies

Deze functies zijn slechts een greep uit alle functies en diensten die Porsche Connect u biedt. In de Porsche Connect Store vindt u een overzicht van alle beschikbare functies voor uw voertuig.

Ontdek de Connect Store

Zo werkt Porsche Connect
Om Porsche Connect te gebruiken, heeft u een Porsche ID nodig: uw sleutel tot de digitale wereld van Porsche. Als u uw Porsche bij een dealer hebt gekocht, ontvangt u automatisch een e-mail met uw Porsche ID en de bijbehorende registratielink voor My Porsche. Als u geen e-mail voor de registratie hebt ontvangen, neem dan contact op met uw Porsche dealer. Registreer uzelf in elk ander geval direct bij My Porsche.

Porsche Connect in het dagelijks leven

We begeleiden een festivalorganisator, een kunstenares en een ondernemer in hun dagelijks leven. Daarbij vertellen ze hoe Porsche Connect hun dagelijks leven vergemakkelijkt.

Connect
De elegantie van eenvoud.
Connect
Verbinden met de perfect wave.
Connect
Real-time Berlijn.
Connect
Scherp en doelgericht blijven.

Connect-beschikbaarheid

Kies een actueel Porsche-model en leer de beschikbare Connect-diensten kennen.

De Connect-beschikbaarheid is afhankelijk van het modeljaar van het voertuig en de landspecifieke beschikbaarheid van de diensten. Bent u in het bezit van een ouder Porsche-model? Log in met uw Porsche ID om de serviceportfolio voor uw voertuig te bekijken. U kunt ook uw model hieronder selecteren om informatie te verkrijgen over het Connect-aanbod in uw Porsche.

Model kiezen