Porsche - Service

Service

Onderhoud & Diensten

Met ons uitgebreide serviceaanbod ervaart u de fascinatie Porsche in alle opzichten voor wat betreft uw relatie met automobielen. Ook als u eens niet achter het stuur van uw Porsche zit.

Meer informatie

Periodical Technical Inspection (PTI)

Porsche - Periodical Technical Inspection (PTI)

Periodical Technical Inspection (PTI)

Met ingang van 20 mei 2020 is in Europa de uitvoeringsverordening (EU) 2019/621 van toepassing. Volgens deze verordening zijn autofabrikanten verplicht de in de bijlage bij de uitvoeringsverordening genoemde informatie te verstrekken aan onafhankelijke keuringsinstanties en overheden. Bij Porsche is de nodige informatie beschikbaar in ons online IT-systeem PCSS TSI. Klik op de onderstaande link om toegang tot PCSS TSI aan te vragen:

Meer informatie

Onderdelen & Accessoires

Om een Porsche origineel te houden, is het gebruiken van originele onderdelen bij vervanging of reparatie cruciaal. Porsche garandeert de wereldwijde beschikbaarheid van deze onderdelen, ook voor Classics. Originele onderdelen en accessoires van Porsche zijn door het merk zelf ontwikkeld. Ze voldoen aan de strengste normen op het gebied van veiligheid, kwaliteit en pasvorm. Alleen door originele onderdelen te gebruiken is de optimale werking gewaarborgd en blijven (fabrieks)garanties van kracht.

Meer informatie

Garantie

De zekerheden van Porsche. Wij geven u de zekerheid van rijplezier, zelfs als niet alles volgens plan verloopt. Porsche biedt daartoe een aantal garantieproducten.

Meer informatie

Porsche Classic

Hier kunt u de fascinatie van klassieke Porsche modellen ervaren en informatie krijgen over ons complete aanbod aan services.

Meer informatie

Porsche Connect

Tijdens het rijden in een sportwagen gaat het altijd al om een zo nauw mogelijk contact tussen bestuurder en voertuig. De perfecte basis hiervoor is het Porsche Communication Management systeem (PCM) met handige online diensten zoals realtime verkeersinformatie en satelliet kaart, of via mobiele apps zoals de My Porsche app.

Meer informatie

Porsche Exclusive Manufaktur

Iets buitengewoons komt niet op zomaar een willekeurige plek tot stand. Maar op een heel specifieke plek. Met handwerk. Met ervaring. Met passie. En met de ideeën van klanten. Onze vakbekwame medewerkers vertalen deze ideeën en het karakter van de kopers naar de auto - en maken zo van een Porsche 'uw' Porsche.

Meer informatie

Porsche Financiele diensten

Financiering, Leasing en Verzekering. Porsche biedt u het Financial Partner Program aan.

Meer informatie

Diplomatic Sales

Via de officiële Nederlandse Porsche organisatie is het mogelijk een privé- of dienstvoertuig te bestellen via ons Diplomatic Sales programma.

Meer informatie

Fabrieksaflevering

Er gaat niets boven uw eigen Porsche afhalen bij de fabriek, waar hij is geproduceerd.

Meer informatie