Porsche Connect – din digitale kopilot.
Porsche Connect – din digitale kopilot.
Porsche Connect – din digitale kopilot
 

Porsche Connect akselererer din Porsche inn i den digitale tidsalderen. De intelligente tjenestene våre forenkler hverdagen din og gjør tiden du tilbringer i kjøretøyet enda mer komfortabel. Nyt en fremragende, analog kjøreopplevelse, som er perfekt integrert i den digitale omverdenen.

Tjenestene som tilbys, varierer etter kjøretøymodell, modellår og tilgjengelighet i landet ditt. Sammenlign tjenestene som tilbys for de enkelte modellene i Connect-Store, eller logg deg på med din Porsche-ID for å se Porsche Connect-tilbudet for ditt personlige kjøretøy.

I det følgende gir vi deg en oversikt over Porsche Connect og de digitale tjenestene våre. Vi fokuserer på de nyeste modellene og deres viktigste egenskaper.

Hva er Porsche Connect?

Generelt

Med Porsche Connect har du alltid din digitale kopilot ombord. Med det brede utvalget av tjenester, er det bare å nyte den komfortable og moderne reiseopplevelsen både før, under og etter turen.

Med informasjon i sanntid og trådløs tilkobling smelter den digitale og den ekte verdenen inn i hverandre.

My Porsche-app

Opplev det sentrale grensesnittet til din Porsche med My Porsche-appen. Den samler et stort antall funksjoner i én app som gjør hverdagen merkbart enklere.

Synkroniser destinasjoner, kontroller kjøretøyets status og kontroller enkelt visse kjøretøyfunksjoner ved hjelp av smarttelefonen.

Inklusivperiode

I Taycan er Porsche Connect-pakken inkludert i 3 år. Inklusivperiodene varierer med Porsche-modell og hvilken pakke som er bestilt.

Du finner en nøyaktig oversikt på

Prismodell

Du får tilgang til de ulike tjenestene fra Porsche Connect ved å abonnere på de du ønsker. Priser og gyldighetsperioder varierer. Navigasjons- og infotainmentpakken for Cayenne, 911 og Panamera koster f.eks. fra kr 1 590,00 per år.

Du finner fullstendig informasjon på

Porsche Connect Store

I Porsche Connect Store kan du enkelt og raskt aktivere, kjøpe eller forlenge tjenester for bilen din. Her finner du også en oversikt over programmer som du allerede har kjøpt, samt detaljert informasjon om alle andre produkter. Tjenestene du har bestemt deg for, er tilgjengelige i kjøretøyet direkte etter start.

Du kommer til Porsche Connect Store via

My Porsche

Når du har logget deg på My Porsche med din personlige Porsche ID som du ble tildelt ved kjøp av bilen, kan du administrere personopplysninger, bestille service og kommunisere med Porsche-forhandleren. Du kan også vise aktuell status, som f.eks. kilometerstand for kjøretøyet.

Porsche Track Precision App (PTPA)

På racerbanen teller hvert hundredels sekund. Det gjelder like mye for profesjonelle utøvere som for amatører. Med PTPA kan du automatisk registrere rundetidene og evaluere resultatene. Nå kan appen også brukes for Taycan, Cayenne og Panamera (med Sport Chrono-pakke).

Functions on Demand – med ett klikk til spesialtilbehøret ditt

I Taycan kan du aktivere Functions on Demand via nettet (spesialtilbehør som du kan bestille når som helst). Det betyr at du kan ta i bruk de nye funksjonene dine med et klikk, i stedet for å bruke tid på å levere inn bilen på et verksted. Gled deg over fremtiden – i din Porsche.

Porsche Connect – din digitale kopilotPorsche Connect – din digitale kopilotPorsche Connect – din digitale kopilot

Med våre Functions on Demand kan du optimere den digitale kopiloten din helt etter eget ønske. Med Active Lane Keeping (aktiv kjørefeltveiledning) kan du for eksempel integrere en ekstra funksjon for å øke sikkerheten ytterligere i bilen din. Eller du kan senke skuldrene og la Porsche Intelligent Range Manager tilpasse klimaanlegg- og hastighetsinnstillingene slik at du kommer frem til reisemålet uten rekkeviddeangst. Tjenesten Porsche InnoDrive er en utvidelse av den adaptive cruisekontrollen med funksjoner som for eksempel reduserer hastigheten når du nærmer deg en by, og øker den igjen når du kjører ut av byen. Med denne funksjonen i bagasjen, kan du nyte bilturen i fred og ro.

Funksjoner

Navigation Plus – Raskere til målet med trafikkinformasjon i sanntid.
Navigation Plus – Raskere til målet med trafikkinformasjon i sanntid.
Med Navigation Plus finner du alltid den raskeste veien til målet – takket være trafikkinformasjon i sanntid. Med denne funksjonen rekker både du og bilen din å reagere på trafikken. Via Porsche Communication Management (PCM) mottar du komfortabelt oppdatert informasjon om reiseruter, trafikk og kødannelser direkte i bilen din. Dermed er det ingenting som står i veien for en behagelig kjøretur.
Reisemålene synkroniseres via din Porsche ID med PCM, My Porsche App og My Porsche.
I tillegg har du tilgang til trafikkmeldinger i sanntid som viser den aktuelle trafikksituasjonen i fem ulike farger, slik at du alltid vet hva som skjer der ute i trafikken. Funksjonen omfatter også en nettbasert kartoppdatering knyttet til posisjon og reisemål, samt alle tilgjengelig satellittkart.
Kom frem uthvilt – med Porsche Charging Planner-funksjonen i Porsche Taycan.
Kom frem uthvilt – med Porsche Charging Planner-funksjonen i Porsche Taycan.
Ved aktiv navigasjonsrute sørger Porsche Charging Planner for en optimal reise- og ladeplanlegging. Navigasjonssystemet beregner først den raskeste eller korteste ruten basert på den aktuelle trafikksituasjonen.
Deretter planlegger Porsche Charging Planner de mest ideelle ladestoppene for hele reisen. Målet er alltid kortest mulig reisetid, og det legges derfor inn korte omveier for at du skal komme raskere til målet. I beregnet ankomsttid er selvsagt forventede ladetider alltid tatt med i beregningen.
Hvis det beregnede ladenivået ved reisemålet er under en bestemt verdi (ca. 13 %), legger Porsche Charging Planner inn ladestopp slik at du alltid har en minimum rekkevidde når du ankommer målet. På tilsvarende måte utnytter den rekkeviddepotensialet ytterligere for å unngå ladestopp hvis det beregnede batteriladenivået i rekkeviddemodus er under en bestemt verdi (ca. 6 %).
Voice Pilot – tar deg på ordet.
Voice Pilot – tar deg på ordet.
Med Voice Pilot vekker du din digitale kopilot til live en gang for alle. Hva du enn måtte ønske deg, har taleassistenten (nesten) alltid løsningen.
Kommunikasjonen med bilen skjer fritt og fleksibelt via den intelligente språkforståelsen til Voice Pilot uten faste forhåndsdefinerte begreper. Siden systemet er nettbasert, er språkgjenkjenningen alltid på nyeste nivå. Det betyr også at språkgjengivelsen stadig blir bedre.
Voice Pilot aktiveres og står til tjeneste med setningen Hei Porsche. Taleassistenten kan også ta seg av kjøretøyfunksjoner som omgivelseslys og massasjefunksjon. Hvis du allikevel vil bruke berøringsskjermen fra tid til annen, er ikke det noe problem da du alltid har tilgang til en flermodulær betjening.
Hvis nettilkoblingen faller ut, bruker Voice Pilot taleassistenten som er tilgjengelig i frakoblet modus.
Hei Porsche er bare tilgjengelig i Taycan.
All informasjon, én tjeneste – Finder.
All informasjon, én tjeneste – Finder.
Finder er den viktigste søkefunksjonen for navigasjon, og er alltid tilgjengelig via startskjermbildet på PCM. Når bilen har nettverksforbindelse, er all informasjon tilgjengelig via Internett.
Når du for eksempel søker etter et interessant sted (POI), får du direkte tilgang til fem kategorier (Mine destinasjoner, Favoritter, Kontakter, Ladestasjoner, Sist brukt). Du kan også legge inn mål som hoteller, restauranter eller andre populære steder som mellomstopp i den eksisterende ruteveiledningen, velge som fast mål eller lagre som en favoritt. Ved aktiv ruteveiledning vises resultatene langs ruten.
Med filteralternativet kan du søke etter ladestasjoner med tilgang via Porsche Charging Service, eller etter hurtigladestasjoner.
Ved alle søk kan du velge om du vil bruke det nettbaserte søket til PCM, eller om resultatene skal vises via GOOGLE®.
Tid for Rock ’n’ Roll – med integrert Apple Music-tilgang.
Tid for Rock ’n’ Roll – med integrert Apple Music-tilgang.
Med Apple Music får du reklamefri tilgang til mer enn 100 millioner musikktitler. Her finner du alltid den perfekte låten til stemningen din – enten du hører på den ultimate spillelisten eller på Livestreams fra hele verden. Med Lyrics-funksjonen kan du vise tekstene til sangene, og nynne med hvis du er i det humøret.
Betjeningen er som på en smarttelefon. Du kan altså velge om du vil Legge til i mediebiblioteket, Opprette stasjon eller Like/Mislike.
Hvis du hører titler som du liker på radioen, kan du legge dem direkte til i samlinger via den sømløse integrasjonen. Deretter synkroniseres de med alle enhetene dine, slik at du alltid har optimal tilgang til dem.
Du kan velge mellom berøringsskjermen eller kontroll via Voice Pilot.
Tilgang til bilen uansett hvor du befinner deg – Car Remote-pakken.
Tilgang til bilen uansett hvor du befinner deg – Car Remote-pakken.
Car Remote-pakken inneholder tilsammen 12 ulike tjenester som du kan benytte til å få tilgang til bilen din uansett hvor du oppholder deg. Tjenestene og funksjonene er integrert i Porsche My Porsche App, og kontrolleres fra denne.
Fra appen kan du åpne og låse bilen, samt aktivere horn og blinklys. Med Bilkontroll og Turkontroll har du alltid full oversikt over kjøreturene dine, samt all relevant kjøretøyinformasjon og -data. Med tjenestene Klimaanlegg og Tilleggsvarmer kan du på tilsvarende måte fjernstyre temperaturen i kjøretøyet.
Med Car Finder-funksjonen kan du når som helst lokalisere bilen din. Med funksjonen Stedsalarm mottar du en melding med det samme bilen din forlater et forhåndsdefinert område. Hastighetsalarm sender en melding hvis du overskrider en bestemt hastighet. Valet-alarm er en kombinasjon av Stedsalarm og Hastighetsalarm som benyttes av parkeringstjenesten. Hvis tyverialarmen utløses, sendes det også en melding til smarttelefonen din via appen.

Andre funksjoner

Dette er kun et lite knippe av funksjonene og tjenestene som Porsche Connect tilbyr. Du finner en fullstendig oversikt over funksjonene som er tilgjengelige for ditt kjøretøy, i Porsche Connect Store.

Oppdager Connect Store

Slik fungerer Porsche Connect
For å kunne bruke Porsche Connect må du ha en Porsche ID. Denne fungerer som nøkkel inn til Porsches digitale verden. Når du har kjøpt en Porsche hos en forhandler, får du automatisk tilsendt en e-post med Porsche ID-en din og en registreringskobling for My Porsche. Hvis du ikke mottar e-posten for registrering, kontakter du Porsche-partneren din. Registrer deg ellers direkte hos My Porsche.

Porsche Connect i hverdagen

Vi følger en festivalarrangør, en kunstner og en entreprenør gjennom en vanlig hverdag. De forteller oss hvordan de opplever at Porsche Connect hjelper dem i det daglige.

Connect
Enkelthetens eleganse.
Connect
Koble til med den perfekte bølgen.
Connect
Berlin i sanntid.
Connect
Hold deg skarp og fokusert.

Tilgjengelighet for Connect

Velg en aktuell Porsche-modell og se de tilgjengelige Connect-tjenestene.

Velg en aktuell Porsche-modell og se de tilgjengelige Connect-tjenestene. Tilgjengeligheten for Connect er avhengig av kjøretøyets modellår og tjenestene som tilbys i landet ditt. Har du en eldre Porsche-modell? Logg deg på med din Porsche ID for å se tjenesteporteføljen som er knyttet til kjøretøyet ditt. Alternativt kan du velge modellen din etterpå for å få informasjon om Connect-tilbudet for din Porsche.

Velg modell